Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (196)
Raspunsuri - Pagina 8
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca La multi ani piticilor sarbatoriti ![]() ![]() ![]() .Ebonee venim si noi sa papam tortulet??teo |
bineinteles,bineinteles,draguta,cum sa nu?

petrecerea va fi sambata,azi a fost la cresa si acasa intre prieteni putin,apoi sambata va fi frumos
pozici
Ebonee(02.10.2007)
aandreea27 spune:
cecilia felicitari ptr hotararea de a mai face un bebe.si eu ma gandeam sa mai plamadim unul dar mi-am ramas datoare cu finalizarea catorva chestii profesionale asa ca mai asteptam nitel.
fetelor eu una nu prea ma stresez ca nu am timp sa le fac pe toate.doar si maine e o zi.incerc sa ma organizez in fiecare zi cat mai bine in functie de bibu desigur.daca am ceva important de facut,fac desigur,restul cat pot si eu.sper sa imi mentin pct de vedere si dupa ce incep serviciul adica in ianuarie
.mai ales ca ma asteapta un an plin.dar fiecare la timpul lui.pana una alta umblu dupa tortul lui bibu pe 10 octombrie facem un anisor asta da chestie importanta![]()
ANDREEA11 spune:
LA MULTI ANI
EBONNE de mami Danielle
ANDREI de mami Papanash
DAVID ANDREI de mami25_7!!!!! Sa fiti sanatosi si norocosi!!!
ANDREEA11 spune:
Cecilia felicitari ca te ai hotarat pentru un alt bebe!!!! MARE CURAJ!!!!
De unde ca te intorci la servici pentru grad.... ai auzit ca maresc astia salarile, ai?!!!!!!!!![]()
![]()
Si pe mine ma batea gandul sa ma intorc in activitate, dar m-a lasat repede ideea asta. Ma intorc la anu' pe 1 septembrie!!!
isabeluta spune:

Ebonne de mami Danielle
Andrei de mami Papanash
David Andrei de mami25_7
Remeber me??? Suntem bine nu am disponibile decat vreo 5 minute. Suntem cu gandul la voi. Va iubim si va pupacim dulce.
Cecilia stai acasica doi ani, ce mi-e aprilie, ce mi-e septembrie.
Mergem si noi tinuti de degetelul mamicii, imitam tot cu tipete de incantare, nu lasam pe mami si tati sa doarma noaptea, inca avem un corn de iedut in frunte, dar suntem bine, avem una bucata vaccin la activ si prima raceala "usurica" inainte de el.
Avem si motul taiat cu muuulte lacrimi...inca nu l-am tunsulic...A ales icoanita, calculator si carte...preferam sa puna mana si pe niste bani...:)
Cam atat despre noi! Petrecere frumoasa duminica viitoare...poate mai apar pana atunci!
Isabela
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
isabeluta spune:
Tuturor papanashilor si dulcetzelelor ce au pasit sau vor pasi in curand pragul primului anisor!!!!!! 

Isabela
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
carpatina spune:
Yaia, cred ca si tu poti sta acasa mai mult decat ai stat... nu cred ca la voi nu exista concediu parental... sigur, banii sunt altii decat aia din concediu de maternitate.. dar si in Ro e la fel (pentru majoritatea angajatilor)...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 danielle - pozeeeee.... gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/ |
mai tarziu putin draguta,mai am de facut
pozici
Ebonee(02.10.2007)
danuta36 spune:
zambilicea Ebonee de mami danielle!
Andrei zis Ghighi cel meserias de mami papanash!
David Andrei de mami mami25_7!
Andrei de mami Carmenita!
Sa cresteti mari,sanatosi,norocosi si voiosi!
mami Miha Stroescu