Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (196)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Carpatino hai nu mai fi trista ca o sa se obisnuiasca trandafirasul pana la urma.Pupam ochisorii ei plansi

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna tuturor.
la multi ani dulcetei ebonee si papanashilor andrei(ghighi), andrei si david andrei!sa cresteti mari si sa aduceti numai motive de bucurie parintilor vostri.multa sanatate!
carpatina - trandafirasului si mamicii ei.te cred ca esti cu inima indoita si nu-ti sta gandul decat la asta...asa e si normal, fie vb intre noi.sunt sigura ca totul va fi bine pana la urma, si aceste zile nu vor mai fi decat niste amintiri...
cecilia - spor la invatat.
abia astept petrecerea...

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Cecilico felicitari pt curaj dupa cat te-ai chinuit tu cu nopti nedormite si te bagi deja la al doilea bb.Bravo

teo

Mergi la inceput

Spuneti-mi si mie va rog ce face fluturasul Nanutei sau unde sa caut sa citesc?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Moldoveanca pe NAna o gasesti aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112396&whichpage=53

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Cecilico felicitari pt curaj dupa cat te-ai chinuit tu cu nopti nedormite si te bagi deja la al doilea bb.Bravo

teo

Timpul nu-mi permite sa astept mai mult, daca imi doresc bb 2 trebuie sa trecem la fapte spre primavara, sper sa-mi iasa socotelile bine. Nu vreau sa-l las pe Cristi singur pe lumea asta.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Uff mai fetelor ce ma bucur ca nu sunt singura care mai are mici depresii.Eu de exemplu sufar acum ca ne-am intors aici si nu am ramas la casuta noastra

teo

Aoleu, cum mai sa te bucuri ca nu esti singura depresata? Nu puteai sa spui si tu, macar de ochii lumii, in marinimia ta, ca-ti pare atat de rau ca si alte fete trec prin clipe naspa? Deci te bucuri de supararea mea, este? Bineeeee!!!!
Mie mi-a trecut pasa proasta, asa ca te-ai bucurat destul! Sic! Am ajuns la concluzia ca nu are rost sa strict bunatate de petrecere pe nervii mei postgravizi. Chiar nu o exista si un sindrom pregravid (cum e ala premenstrual)? Hihihihihi...
Hai ca nu pot sa scriu, pentru ca am unghiile de juma de metru si nu risc sa-mi rup ceva pe aici, ca iar ma apuca bazdacii.
Maine dimineata plec sa-mi cumpar alta rochie. Imi voi lua si alta mesha, mai apropiata de culoarea mea de acum. Ma duc la coafor si ... cu Dumnezeu inainte!

Am uitat sa va spun ca am vorbit cu Iuli. Este bine, sanatoasa si voioasa mai ales. Eu ma pregateam sa o caut prin Cipru, dar Iuli a noastra s-a facut suedeza intre timp. Bebe Kosmas e mare si frumos. Deci toate sunt ok pe la ei.
Am vorbit si cu Si_bv. Saptamana aviatoare sper sa ne vedem, la ea in Brasov. Cica are o burtica serioasa si abia astept sa mangai bibishtrocul, poate se ia. Ptiu, ptiu, poate ca nu chiar acum, cand abia am reusit si eu sa mai slabesc cat de cat...
Am parlamentat si cu Aniast, care e super bine. Inca nu a aflat ce poseda la purtator. Spera sa fie o fetita dulcica. Sa dea Dumnezeu sa i se indeplineasca visul si tin pumnii pe 10 la echo!!!!

Acestea fiind spuse, ma retrag in glorie si intru imediat cum prind cinci minutele. Pupici!!!!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras
Si cateva poze noi inainte si dupa tuns:

http://www.flickr.com/photos/21859608@N04/2907218970/in/photostream/

O frumoasa! Si inainte, si dupa!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Annisia numa' vesti bune ai adus!Bravos!
Auzi mai fata...ce rau imi pare ca incepi munca de la 1!Tocmai cand imi faceam planuri sa te vaz si eu...Va trebui sa stau la rand!

Fetelor,cucuietelor!Eu cred ca depresia mea fu o iluzie doar.Si asa nu vroiam sa cred prea mult in ea.Adevarul adevarat este ca sunt eu cea obosita si tracasata.Si mare dreptate ai Yaia neputinta de-a le face pe toate la timpul lor ma ucide.Insa pana una alta,mai da-o incolo de curatenie ca nu ma verifica nimeni...mai da-o incolo de munca si ore suplimentare ca nu ma da nimeni afara...mai da-l incolo de stres si nu mai bine ma bucur eu de Erikuta cu toate "prostioarele" ei...nu mai bine ne distram impreuna de fiecare data cand varsa ceva...decat sa ma umplu de nervi.Nu mai bine ma bucur de fiecare zi,decat sa fiu un pachet de nervi??
Si daca nu i-au examenul in iarna se intampla ceva?Nu-i nimic il dau la anul...si daca nu dau o zi cu aspiratorul ma invadeaza gandacii?Nu e doar nebunia mea...si uite cum ati reusit sa ma bine-dispuneti.Off ce bine ca existati,pe cuvant!
Pe mine sa ma stergeti de pe lista,nu mai sunt deprimata/depresata.Eu voi incerca sa ma bucur de fiecare zi asa cum este,cu bune cu rele.Ca doar o viata am....si 24 ani si timpul zboara
Mai ales ca imi venii asa stralucita idee de-a fi gravi inca o data.

Si ca mi-am adus aminte,intrase pe mess si Bianca,mamica de gemeni,primii bebei din clubul nostru,Ayumi sa ma intrebe daca ma simt mai bine.Si m-am simtit rusinata,ea mamica de gemeni...iar eu ma plang
Maine,Ryuri si Naoki fac primul lor anisor corectat.Iar mami Bianca este emotionata si fericita cred eu!Haideti sa o incurajam si sa o rugam sa mai treaca si pe la noi.

Draga Bianca,

Te asteptam cu drag,povesteste-ne tuturor despre comorile tale!

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multumesc din suflet ptr urari,sunteti niste dragute
urez si eu:
LA MULTI ANISORI!!! papanashilor sarbatoriti azi!sa aveti o viata plina de noroc si fericire!

LA MULTI ANISORI!!! printesei mele Ebonee,mami si tati te iubeste ingerasul nostru scump

pozici

Ebonee(02.10.2007)

Mergi la inceput