Pepenasi de iulie-august 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Dma LA MULTI ANI!!
Fetelor eu azi m-am intors de la munte.A fost super dar mi-a lipsit enorm de mult Raluca,nu am sa mai plec niciodata fara ea.Mi s-a parut ca in 3 zile s-a facut mai mare,s-a ingrasat,mi s-a parut total schimbata.
Am citit tot dar nu prea am retinut mare lucru.Peste cateva zile voi intra in posesia pozelor de la botez si le voi pune pe picasa.
Va pup!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MAITREYI - multam de specificatii. Venim pe urmele voastre!

CAPRI - daca tu ai platit integral, e posibil sa primesti factura de depozitare acum. Eu platesc in 3 rate, si mi-a zis ca abia dupa ce inchei va veni factura de depozitare.

Nu am vazut pozele si nici nu am putut sa pun, mama lui de picasa sau de conexiune...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Boti ce ochi frumosi are Nancy!
Flo foarte frumoase pozele de la botez!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Gabriela multumim! Asa e ... gandacelul e tati intreg.

Pei bine ma boti dupa ce ca stai ascunsa ca partizanii ... Da' puteai sa bagi si la mine o consiliere. Poate ramanea ceva dupe ce imi esea pe urechea ailanta. Vezi cum eeeeeeesti? Bad bad bad bad girl!!

Ce idee mi-ai dat! Ii fac si io poza in caditza gandacelului mic.

Bah boti pune mana si invarte fotografiile alea. Shi da "rearrange" la albume in ordine cronologica . Pup garga. Shi pe tine da' mai putin k ai fost rea!!

PS Imi place cum merge tipu ala cu port bebeu in mana si ailanta mana in buzunar . Sper ca Nancy nu era inlanuntru ...

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Violeta_m_tm noi am facut Pentaxim si Euvax la doua luni. Nu a facut reactii, doar ca doua zile dupa nu manca, mai mult ceai decat lapte. Noua ni sa- spus ca e foarte bun. Dar voi ati facut doar Pentaxim? Trebuia sa faceti si unul pt hepatita B, gen Engerix, Euvax...

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Offf shi uite cat s-a facut ceasu iar ...

Bujooooooo tu in care Bora esti??!!

Gagix imi luai si io batista bebelusului si mi-e frica s-o folosesc ... Adica mi-e frica de aspirator ... dc ii aspir creierii copilului???
Nu imi ziceti sa o folosesc cu gura k nu de aia am luat-o
Puneti mana careva shi consiliati-ma aicea ori pe mess. POR FAVOR.

PS Va ubesc

Pozici

Mergi la inceput

PS2 Nu ma consiliatzi ca boti care sta sa vada dak ma prind singura.

Nu te iert io pt asta sa shtii!!! O sa plec in Bora Bora Bora. K in Bora Bora e Sun si nu mai au locuri .

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

DMA . ..Cu intarziere...Multzi ani traiasca, multzi ani traiasca ...LAAAA MUUULTI ANIII

Biri, asa, pune si tu biciu apostrof pe Sun, da??Poze cu Tony si cu Anna facand curatzenie in altar??Nada nada??

Dia, ba exista c....i aici dar nu intotdeauna cand se apuca Mada de gatit.Si eu cum stau la 40 km departare de oras, in fatza plaja in spate jungla, nu gasesc intotdeauna ce-si propune Mada sa gataeasca in ziua aia...

Cristinutza si tu pe unde umbli fataaaaa???!!!Suntetzi bine???

Ilenuco ce faina esti.Am vazut poze, da??

Boti fain suntetzi voi printre corcodusi.Ce frumoasa e Gargaritzuca

Am vrut sa spun mai multe dar am uitat, da??

Ah, am pus graficele de crestere pe mailul de yahoo.
Sper sa-mi aduc aminte
Da...ce m-am bucurat aseara..alaltaseara ca au transmis astia in direct CFR Cluj cu Chelsea!Am vazut si eu fatzau de roman la televizor

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neataaaa!Fac cinste cu o cafeluta ca sa nu va suparati ca am dezertat! Am fost putin cam prinsa cu pregatirile ptr botez .Ieri am fost la dr , am luat 1,5 kg si 4 cm , suntem grasani rau !Partea mai naspa e ca avem trimitere la oftalmologie. De la nastere ii tot curgea un ochisor, am dat cu ser si trecuse dar la un moment dat a revenit si eu ma gandeam ca e de la curent ceva, dar pediatra a zis ca e imperforare congenitala cai lacrimale si ne-am facut programare ptr miercurea viitoare, mi-e groaza cand ma gandesc
Am reusit sa pun in sfarsit si eu poze la pepenasi. S-a trezit mandra , am fugit

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Buna dimineata!
ANKULE-cand m-am mirat ca exista cresa privata in B,eu ma gandeam ca ii primesc de pe la 6 luniDar,oricum e fine si Acorns ca ii primesc de la 1 an.Mi-a placut ce-am vazut pe site!Fata ta statea program prelungit?De la ce varsta ai trimis-o acolo?Multam.
Fetele ,cer si eu incurajare precum concetateana ILEANNA pentru a folosi batista bebelusului.Eu am achizitionat-o,dar de 3 zile sta in solutie dezinfectanta si nu ma indur s-o incerc!
CAPRI-Tre' sa stii ca inima lui Tudor e total si etern daruita Ilincai.Nici vorba de inselat.Daca nu ma crezi,intreab-o pe GINI cat a fost bagata in seama frumoasa Irinuca de al meu baiet.Nici macar n-a vrut sa se uite la ea 1 min.A dormit ca nesimtitu'toata plimbarea!
DMA-cu intarzaiere,LA MULTI ANI!!!Sa fii fericita si implinita!!!
Si...mai vrusai sa scriu ceva,da uitai...

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput