Pepenasi de iulie-august 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
estrella80 spune:
Va multumesc mult de tot!!O sa o urmaresc atent si maine si om vedea... eu sper sa fi fost doar ceva asa trecator care maine sa nu mai apara. Daca nu, va dati seama ca ma duc la doctor cu ea. Ea a facut febra 37,9 da i-am dat un eferalgan supozitor si i-a trecut. Cred ca a fost de la vaccin. Iar alt scaun fata de ala de azi dimineata nu a mai avut. Ea are cam un scaun pe zi, maxim doua.
Va tin la curent!
Dma iti doresc multa sanatate, fericire si tot ce iti dresti sa ti se implineasca!
Violeta_m_tm spune:
Dma la multi ani!, multa sanatate, bucurii, si tot ce iti doresti sa se implineasca.
Am fost si noi la medic sa facem vaccinul de doua luni, a masurat-o si cantarit-o are 58 cm si 5.5 kg, a pus si luna asta tot 1.3 kg, mie mi se pare foarte mult, daca o sa continue asa o sa fie o grasana. Sunt putin ingrijorata ca de 2 zile vomita tot timpul cand o pun sa ragaie, manaca si foarte mult, nu stiu daca asta este cauza.
De vreo saptamana este mult mai cuminte, vorbeste tot timpul , am impresia ca a crescut asa de mult.....
In legatura cu vaccinul noi am facut pentaxim , a mai facut careva dintre voi, este bun?, ca la pret este tot cam ca Infarix, dar medicul meu a spus ca el vaccinul asta il face...
PS: Sun si mie imi este dor de postarile tale, nu stiu ce s-a intamplat pe forum, dar noua ne este drag de tine si ne lipsesti

Vio
de Miruna
poze
maitreyi spune:
vio infarixul nu e unul si acelasi cu pentaximul...infarizul imunizeaza impotriva a 6 bazdaganii, pentaximul 5...pentaximul se face la 4 luni, si la 6 iar infarix
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
diarux spune:
DMA 

si dee la mine. Un pupic mare!!!!!!!!!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
boticelina spune:
Saliu fetele iubite, hop si noi la apel, tarziu, dar iar am fost hai-hui ![]()
Ile, finally, ai descoperit reteta fericirii si a bunei intelegeri cu pisoiul, yupiii!!!! Io puteam sa-ti zic ca asta e secretul dar tot tu trebuia s-o descoperi
Eu cu asta ma ocup din a doua luna de sarcina, cand am luat un super scandal cu tatal gargaricesc peste bot de-am plans de m-am umflat vreo 2 saptamani, dupa care am decis ca eu trebuie sa fiu linistita si fericita pentru puiul meu si, ce sa vezi, IT WORKS!
Si, ca sa-i facem concurenta surioarei nostre brazilience, am pus si noi pozici noi in hamac! Nu e el sub portocali ci intre un cires si-un corcodush dar sper sa va placa ![]()
Ultima poza de azi e cu Doc ca am fost azi si pe la el, am luat rezultatele de la controlul de 6 sapt si evident ca am luat o magarie din spital, mi-a dat tratament si doar ce-am citit pe prospect ca nu se recomanda in alaptare... Ce draq ma fac? Il iau sau nu? Bai asa ma 'nervez, daca e vreo bacterie rea pe undeva io sunt sigur primul recipient 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Gabriela82 spune:
vazut gargariza frumoasa foc cu ochisorii albastri.
GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
Gini75 spune:
Multumim de urari fetelor!
Gabriela, la multe lunite si Irinutei tale! Ti-a iesit praji?
maitreyi spune:
buei da' ce doc tanar aveti don'soarelor
si niste ochi...
ce bolfi s-a facut garga 
noi azi avem ochi albastri cenusii, maine caprui, in casa albastri, afara caprui...cand se hotarasc? ![]()
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
Gabriela82 spune:
Gini multumim! a iesit deliciaoasa praji
, multumim de reteta.
GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)

.