Pepenasi de iulie-august 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
maitreyi spune:
buna seara 
didi felicitari pt grafic
. nici a mea nu se intoarce da' daca n-o face inseamna ca nu-i trebuie ![]()
capri si tu esti in clubul fara barbat acasa? al meu cand vine dupa o saptamana de stat departe de noi vrea el sa dea biberonul, sa o schimbe, sa se ocupe de ea
. cand intra pe usa nici bine nu ma pupa ca fuge sa vada fata, sa vada daca a mai crescut, etc ![]()
anka sorry da' nu cred ca am vazut
pai la vizita de 2 saptamani a pediatrei baby meu avea pe limba ditai candidoza...vreo 3 mm de depozit de nu reuseam sa i-o iau decat cu bat infasurat in tifon ca e mai aspru si peste glicerina boraxata. chestia asta a facut-o cica de la sterilizatul zilnic. nu rezistau pe biberoane decat bacteriile/ ciupercile, etc foarte rezistente si baby numai de alea avea in tractul digestiv. asa ca ne-am conformat sfatului ei, nioci mie nu mi-a picat usor, si la 2 zile dupa ce nu am mai sterilizat i-a trecut si nici ca a mai facut de atunci. si nu am avut probleme de niciun fel, Slava Domnului ![]()
bafta cu dosaru' 
ileano
ma bucur ca e mai liniste si inside si outside ![]()
noi am avut parte de o zi superba azi...25 de grade...bine, prima parte mi-am petrecut-o la cozi, asa cum va fi si maine, insa acum seara am reusit si am fost si la plimbare cu baby 
ne bagam la baita, bibe si nani pui 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
Caprioara spune:
Dma,
La muuulti ani!
Multa sanatate si sa-ti aduca puiul numai bucurii!
Anka, mai, nici mie nu mi-a venit factura de depozitare. Daca nu spuneai tu nici nu observam. Deci mai am de plata
. Am platit 2 facturi una de vreo 10 mil si una de vreo 20.
Mina, leagan au luat fetele muult mai convenabil din Ungaria, de www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=826" target="_blank">aici. Eu am luat mai demult second hand tot Fisher Price, cel de 397.7 ron.
Estrella, noi am facut Infarix hexa. Nu am avut nici macar febra.
Ileana, sper sa-ti iasa sa fi mai linistita inside. Mie nu imi prea iese, cand ma supar pe al meu
.
Gini, La multi ani si voua pentru sfertul de anisor
!
Trimit ca trebe sa ma apuc de treburi.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
ileanna spune:
Capri pai m-a ajutat faptul ca mi s-a intors si barbatu' ... sufleteste vorbind. Sper sa dureze k si din cauza asta ajunsesem un pachet de nervi. Nu pot zice ca acu' face el prea multe dar numai faptul ca il simt disponibil sufleteste si aproape ... este ultrasuficient. Nu ma mai simt abandonata chiar dc le fac eu pe toate (bine, is departe de a fi asa de multe ca la tine).
Una imi e clar ... singur doar sufleteste nu merge!!! Esti ca o persoana handicapata. Poate doar singur de tot, asa k Boti. Aia macar e chestie curata. Sau ... mai curata. Shtii cu ce te confrunti nene, te aduni, te organizezi, te vopsesti pe fatza, iti revezi motivatiile shi ai sarit in apa. Nu astepti nimic de la nimeni. Daca vine ... cu atat mai frumos!
Botiiiiiiii. Hai mah ce naiba???? Bineee. Sa stii ca ma iau de tine pe mess. Chiar dc stai pe off ca alde a lu' Sun.
Pozici ![]()
maitreyi spune:
dma la multi ani, sa fii sanatoasa si voioasa alaturi de cei dragi
bai am vrut sa intreb ceva da' am uitat...revenim ![]()
-------
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
maitreyi spune:
am revenit mai repede decat ma asteptam 
pana la ce varsta e bun un leagan de asta pt baby...ca ma bate si pe mine un gand sa ii iau. mi-as lua si mie
vad ca e pana la 12 kg da' 12 are la un an...il mai pui la 1 an in leagan?
eu am avut in timpul sarcinii extrasistole (palpitatii). am facut control cardiologic si mi s-a spus ca e de la sarcina combinat cu stat numai in pat si ca va fi ok dupa ce nasc. insa vad ca iar au aparut...bine, m-am reapucat de fumat..da' si inainte de sarcina fumam si nu aveam. vreau sa ma duc din nou la control...da'...oare ce am? ![]()
-------
ileanna spune:
LA MULTI ANI DMA!!!
Pe unde umbli???
Si eu am avut extrasistole ventriculare si holter montat 24 h. Anestezista mi le-a vazut si cand ma monitorizau in timpul cezarienei si mi-a zis ca tre' sa ma caut. Nu cred ca o sa o fac ... Asa e omu' ...
Pozici ![]()
Gabriela82 spune:
DMA LA MULTI ANI! SANATATE, FERICIRE SI TOATE CELE BUNE alaturi de cei dragi
GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
maitreyi spune:
am vazut pozici cu ana de gini
ochii mari si frumosi! si evident ca am balit...numa' cand aud de lapte praf...is mai ceva ca un bebe 
cu raul the lion
cu ioana de anna intr-un moment de tandrete cu tati 
-------
Gabriela82 spune:
Ileana faine pozele, gandacelu imi pare ca seamana cu tati. ma bucur ca te simti mai bine.
Oana foaret dulce Raul, sigur va fi bine cu gatutu 
Gini ce frumusica e Irinuca, la cat mai multe lunite! acum se coace in cuptor prajitura cu mere data de tine, abia stept sa o degust 
GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)