Pepenasi de iulie-august 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
estrella80 spune:
Mai fetelor, noi aseara am facut vaccinul de 2 luni si anume Infarix hexa. Ideea e ca, astazi in jurul pranzului MAYA a facut putina temperatura, dar nu asta ma ingrioreaza ci a facut si kk moale normal, insa spre final a facut un pic mai moale cu mucozitati in el si erau si vreo 3 firisoare de sange in el. Nu intelegeti ca era mult sange, firisoarele aveau dimensiunea unor fire de par de 1cm si la fel de subtiri si erau in numar de 2-3 cel mult 5 sa zic. E posbil sa fie de la vaccin? Sau de la ce sa fie? Maya nu mananca decat lapte exclusiv.. nu am inceput diversificarea. Si pana acum nu a avut deloc asa ceva. Nici macar diaree nu a facut niciodata.
Cele care ati facut Infarix hexa, voua vi s-a intamplat?Sau mamicile aflate la cel de-al doilea copil, ce sfaturi imi dati?
mcoca spune:
Maya mea :), nu a avut nici o reactie la Infarix, si am facur deja 2 ...
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ankalaura spune:
SURSU - da, exista "asa ceva" in Bucuresti, dar costa de te ustura... Eliza a fost la Acorns. Acum e 13 milioane pe luna, dar zau ca face pentru fiecare leut! Plus ca in banii astia ai de la ei de la periuta de dinti si oala pana la pampersi, tu duci doar copilul si basta...
Cu Canada eu sunt in mare extaz, si destul de documentata as zice. I-am ajutat anul trecut pe prietenii nostri care au plecat deja, i-am pregatit cu franceza si cu interviul...
TURTU - mai avem pana sa plecam... Abia sunt la tradusul actelor, sper sa depunem dosarul pana in noiembrie. Viza se obtine cam intr-un an daca totul decurge bine la interviu, la medicale....
BUFI - din pacate, inclusiv pampersii sunt altfel la noi decat... in Franta de exemplu... Pe testate zic... Lista poate continua cu orice alte produse de larg consum, de la detergenti si pasta de dinti pana la salam sau haine...
MCOCA - subscriu pentru Avene, desi aici sunt al naibii de scumpe, dar sunt bune foc!
ESTRELLA - n-am habar, drept sa zic, dar doctorita ti-a zis ceva ieri? adica te-a avertizat ca ar putea avea efecte adverse? Noi am facut vaccinul gratuit si dr mi-a zis sa ii pun oricum juma' de supozitor, si daca face febra si daca nu face, dar nimic altceva...
Anca mami de Eliza si Erika
ladymina77 spune:
Estrella,ms fain de raspuns,ne hotaram noi pana la urma la ceva dar zau ca nu ma indur sa dau 10 mil pe el si sa-l foloseasca 5-6 luni,un maxim 5 mil ma bag dar nu mai mult.
In leg cu kk fetitei,nu vreau sa te sperii dar firisoarele alea n-au ce cauta acolo.Acum nu stiu daca e de la vaccin pt ca nu am intalnit insa am avut parte si eu de firisoare la Bogdan pe la 4 luni jumate si n-a fost bine pt ca a urmat intoleranta la lactoza intr-un final.
Urmareste cate scaune are si cat de consistente sunt ,in caz ca sunt ff moi si se mai repeta cu firisoare de sange, si au si un miros urat mergi la medic.La noi au mai fost si varsaturi.In orice caz a fost urat sper sa nu fie cazul la tine.Pupam si sanatate.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
MissJJ spune:
Uff revin si eu iar am incercat sa scriu mesaj si iar s-a dus pe apa sambetei.
Eu si bafta mea...
Anka subscriu la: "BUFI - din pacate, inclusiv pampersii sunt altfel la noi decat... in Franta de exemplu... Pe testate zic... Lista poate continua cu orice alte produse de larg consum, de la detergenti si pasta de dinti pana la salam sau haine..."
Estrella din pacate nu stiu sa te ajut ca aici nu stiu ce vaccinuri si cum ca le fac la medic si eu nu am treaba cu ele, dar dupa cum drescrii scaunul nu ar trebui sa aiba firisoarele alea mai bine intrebi medicul sa fii sigura si intre timp urmareste si vezi daca se mai repeta. Pupici si speram sa nu fie nimic grav.

Mina si la noi este f scump asta considerand ca pe caruciorul nostru am dat 150 de lire si leaganul era 130 cand l-am cumparta noi acuma deja e 140.
Dar la noi nu se gaseste decat la magazinul ala in rest numai in america l-am mai vazut da la noi iese mai scump cu tot cu taxele de trasnport.
Anka legat de gradinitze aici exista pb cu paduchii e ceva normal si e plin in farmacii si supermarketuri de solutii contra si asta pt ca nu ii controleaza pe copii ca in ro si daca are unul nu inchide sii trimite pe toti acasa ci trimite scrisori unde zice ca un copil din grupa are asa ceva si sa ii tratam pe toti dar logic e de ajuns unul sa nu fie tratat si se repeta. Pe respectivul nul trimite acasa sau ceva ca sa nu fie bullied de copii apoi nu stiu cum se zice in ro bullied. Adik sa nu se ia ceilalti copii de el, e mare pb aici cu bullies care se iau de alti copii si etc.
In rest totul e ok copii invata prin joc e f frumos nu ii obliga la program lung este perioada de adaptare chiar si lb nu este o pb incearca sa ii includa pe toti e obligatoriu un adult la 4 copii clasele la gradi fiind de 12 copii maxim. E f fain bine ca daca faci si acasa ceva lectii copilul va sti mai multe si va lua note mai bune. All in all e bine.
Si la noi firmele recomandate de Vicky sunt destul de scumpe comparativ cu altele oricum noi ne-am inteles bine cu johnson, cel putin lui Ari pielea uscata numai cu lotiunea aia a lor cu ulei de masline i-a trecut.
La noi s-a facut f f frig adik fara geaca nu mai poti iesi ca ingheti.
Bate un vant f puternic de iti ia respiratia si seara si dim dardaii efectiv.![]()
Bufi no pb eu nu am stiut ca el sta in Londra am inteles ca vine in Londra in vizita sau ceva.
Atunci sigur se descurca.
Am un somn in mine nu stiu de ce poate de la vreme da am o somnolentza in mine de zici cas drogata sau ceva. Asa as face
stiti de genul sa ma pun la somn ziua si cand ma trezesc deja sa fie intuneric. Uff...
de
Ari si
Ami
MissJJ spune:
Uhh acuma mi-am dat seama si de ieri zic sa nu uit.
Dma
La Multi Ani
sa fii sanatoasa si fericita si sper sa ai o zi cat mai minunata!
de
Ari si
Ami
oanasm spune:
'sara buna!
ma asteptam sa va gasesc la final de capitol
..cred ca toata satra e la plimbare..cu asa vreme buna! si noi am fost ..am vorbit de botez..da nu cu popa ca nu era acolo..asa ca sapt viitoare sper sa reusesc sa vb cu el!
"buba " de pe gatut se retrage..Doame ajuta sa se retraga de tot!
am pus niste pozici cu noi pe picassa ![]()
plec ca urla maimutzica
gasca
Oana
de
Raul
filmuletz bb
Gini75 spune:
Monica (dma), te-ai intors? La multi ani , sa fii sanatoasa, sa te bucuri de Mariuca ta!
ileanna, am vazut poze din Poiana si m-am uitat si la tine
. Mai, tu chiar esti slaba si daca ai mai dat jos ai ajuns chiar slabanoaga. Am vazut si gandacelul, imi place de el de mor. Vreau sa-l vad si eu pe viu...
anaxena
N-am mai mancat usturoi de 4 luni (eu aia care mananc de toate).
sursula
estrella, si noi am facut acelasi vaccin si nu a avut nici o reactie.
turturica, eu am comandat leagan Fisher Price Aquarium, din Ungaria. Inca nu a venit. L-am vazut in magazin si mi-a placut dar la noi era f scump. Imi place mai mult al lui Mada, dar nu am gasit.
Am pus si poze pe picasa de ieri, cand am implinit un sfert de anisor.
Mami de Irinuca
anaxena spune:
suspect de linishte azi
am fost la cosmetica si m-a coshit dna,apoi la proaspata mamica...a ajuns cu bb acasa ,la salon,la salonul in amenajare,la mama,la alimentara si iata-ma acasa!!
am avut un bb tare cuminte azi,a dormit si nu a plans deloc,iar acum se joaca fericita in patutz
apropo de kk , la un moment dat facea mushtar acum iar a dato in diaree sau asha ii zic eu,iar tre sa-i dau humasec(parca asha se numeshte)dar cred ca e vina dietei mele...asha ca o las mai moale,poate se intareshte kk fetei
..ce prostii mai zic si eu!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ileanna spune:
Nu scriu mult ca mi-s obosita. Da' voba oaneism, si voi ati scris taaaare putin. Ma asteptam sa am de muncit vreo doo ore ca sa citesc.
Lady ms 
Capri vb ta, ii dai si cu placere daca merita k doar e deja parte din familie. Da' nu k sa ti-l bage in seama sau sa nu ti-l persecute. Adica nu de frica nene! Ufffff. Deci si la privata se da ... Nu mi-e in primul rand de bani, ci de faptul ca e NESANATOS rau. Si pana la urma nu stiu de ce mi se pare mai nesanatos aici decat in sistemul sanitar unde demult nu mai comenteaza nici un roman. By the way ... domeniul medical a fost dragostea mea de mic copil. Dar faptul ca am facut liceul sanitar si 1 an de stagiatura in spital m-a facut sa fug mancand pamantul si sa renunt instant la gandul la fac de medicina (bine ... shi fizica ar fi fost un motiv ... secundar
). Am realizat ca sa stau si in cap si nu pot ajuta pe nimeni decat sa ajung io la nebuni. Muream incet cand vedeam ce se intampla cu oamenii care nu aveau bani de shpaga. Bunica imi aduce aminte ca veneam acasa plangand si o rugam sa imi dea 2 - 3 clatite si pt nu's care babutza la care nu vine nimeni (uffffff ... eu am uitat complet toate astea). Mai aveam putin si cre ca intram in depresii grave.
Anka mie experientza ta de mama rea de gura taaaare imi foloseste. Simt ca ma pierd uneori cand aud diverse.
Gini si eu is moarta dupa putzalosu' asta de gandacel si cand imi baga un zambet ma poti lua cu farashul de pe jos .... simt ca lesin pur si simplu.
By the way copilu' meu e pe invers cu ai vostri. Imediat ce incepeti voi sa va plangeti ca vi s-au schimbat copiii (aia cumintii cu care imi faceti in ciuda mereu) al meu se linisteste brusc si doarme. Data trecuta minunea nu a durat decat 4 zile, fix cat puseele la voi
.
Eh ... nu stiu daca-i asa, glumesc, nu e decat o coincidenta. Faza e ca dupa ce a fost cuminte cu ta'su ... duminica a inceput scartzaiala ... adica fix cand se intrevedea k raman alone iar. Si barbac-miu zice "mah ... e prea ciudat ... n-o fi o legatura cu faptul ca tu stii ca io plec si incepi se te agiti si incepe si el??". In prima faza am zis nooooo. Treaba e ca la prima vedere asha ... is destul de calma, numai ca am realizat de ceva vreme k oricat de calma as fi cre' ca am o stare de agitatie interioara (ori lipsa de liniste sufleteasca, cum vretzi) shi ma gandeam "asta e. nu is guru shi nu pot fi Maica Tereza." Dar duminca dupa ce m-am gandit io mai bine am zis ca TREBUIE sa ma pot controla chiar si interior daca asta il face pe copilul meu sa sufere. Shi cred ca am reusit ... ideea e ca de 1 saptamana am un copil linistit care se mai zmiorcaie din cand in cand din motive concrete si atat. Voi vedea daca chiar am dreptate sau nu.
Ideea impresionanta e k nu cred ca as fi reusit asemenea performanta (aceea de a ma linisti deep inside si nu doar de a elimina manifestarile nevrozate) daca nu ar fi fost copilul. Dar ma uitam concentrat la el shi ... realizam ca toate framantarile mele fac 2 lei vizavi de linistea acestui pui mic abia poposit in lumea noastra. Shi ca ... nu mai conteaza nimic ... Conteaza el shi gata, tb sa ii fac intrarea in aceasta lume cat mai smooth, sa se simta safe macar atata timp cat e doar cu mine. K dupa aia ... n-o sa mai am nici un control shi singura baza pe care el va trebui sa construiasca va fi sigurantza pe care i-o dau acum. Well ... sper sa am dreptate.
pup u all
Pozici ![]()