Pepenasi de iulie-august 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
violeta29 spune:
DMA, la multi ani ptr ieri cu intarziere, sa fii fericita alaturi de familia ta si sa ai numai bucurii!
ILLEANA, si io m-am gandit la faza aia cu zburatu' creierului, da se pare ca au mai folosit-o si altii si n-a zburat nimic
. Noi deocamdata folosim o pompita din aia care se trage cu gura, si aspiratorul meu mai e si stricat, deci daca iau batista bebelusului trebuie sa iau si aspirator
TECKY, sa-ti fie de bine plimbarea, asteptam pozele
VIOLETA, asa des vomita si Alexandra, mai ales cand o pun sa ragaie, am intrebat dr si a spus ca e ok.
SUN, mama draga da inteleg ca ai luat o pauza dar pina cand?Mai da si tu macar un semn.
MADA, paduchi, brrrr, ce nasol!Oare de ce nu i-or fi controland si ei?
ANAXENA, mai da ce harnicuta esti, esti in continua miscare!
OANASM, ce bine ca s-a retras buba.
SERENITY, si eu tot dalin folosesc , desi am si ceva de la hemmel, care cica is suta la suta naturale cu miere de albine.
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
violeta29 spune:
Si-am uitat sa va spun ca am reusit ieri sa vad si sa revad absolut toate pozicile si m-am indragostit iremediabil de pepenasi.Nu ma mai saturam uitandu-ma, ba l-am molipsit si pe sotul meu. Nu mai spun de pozele de la botezuri,ce sa mai devin din ce in ce mai dependent.
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
ileanna spune:
Narcisule sar'na mult!!
Vio ... stiu, asa ma gandesc si io. Da tot is ca o baba si mi-i frica.
sursu 
Pozici ![]()
Didi81 spune:
Boti, vazut pozici cu Garga frumusica foc si cu ochisorii albastrii 
Eu aseara am uitat sa o sterg pe Aida in urechi dupa baie
, ce se poate intampla? Si tot vroiam sa va intreb: voi cum procedati cu urechile cand le faceti baita?
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Kimmy spune:
neatza
Fetelor eu sunt putin speriata.de vreo 6-7 zile am simptome de Cm,dar nici urma de urati.in plus simt asa ceva ciudat in burta pe la operatie.sper din tot sufletul ca nu am ramas gravi ca ma sinucid!mentionez ca am facut o tzaruca di sex neprotejat,dar nu chiar all the way,si am zis ca nu are ce sa se intample ca mi se parea imposibil sa am ovulatie chiar asa de repede dupa primul cm,care a fost in 1 sept...MA SINUCID!credeti ca ar fi posibil?ma simt exact ca atunci cand am ramas cu pitica asta mica.oare mai am in organism hcg?aca fac un test e relevant?heeelp!
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
Gabriela82 spune:
fetele cu batista bebelusului incercati intai la voi sa vedeti ca nu-i asa nasol cum pare si nu uitati sa puneti ser fiziologic sau sterimar mai intai in nasuc la bbii.
ma duc sa vaz si eu poze noi daca ma lasa matzuca
GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
bufi spune:
violeta29 s-a tot discutat pe aici problema cu ochisorii care curg si mersul la oftamologie..ideea este ca astia s-ar apuca sa desfunde canalul lacrimal la bebei facandu-le anestezie...ceea ce nu este recomandat pana la 1 an...du-te la dr si sa ne spui ce s-a intamplat...da-i cu ser la greu si trb sa se rezolve. si eu sunt in situatia ta, cu problema nerezolvata si dr pediatra mi-a spus ca nu avem ce face, mai facem tratament cu antibiotic, mai facem o pauza, cu ser la greu si trb sa treaca...NU ANESTEZIE!!!
fetelor intrebasem si eu pe aici despre intarcatul bebelusului, inteleg ca toate fetele nu au fost in situatia asta, decat eu..mhmhmhmhm
o zi frumoasa si bebei cuminti si ascultatori!
bufi
maitreyi spune:
neata 
vio dulce foc pitica in roz 
kimmy nu mai e hcg in sange de mult
da' poate abia cu esti la ovulatie? cand ai avut ultima menstra?
mie mi se blocheaza IE...si fac urat...nu vrea sa imi mai deschida nicio pagina...bine...laptopu meu sta deschis cu zilele
de la asta o fi? 
baby face nani cu tati 
o zi faina! 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
Didi81 spune:
Bufi, cu intarcatul eu nu prea stiu ce sa-ti raspund, ca eu niciodata n-am avut cine stie ce lapte, asa ca brotacica mica n-a vrut sub nici o formala san. Si cu pompa scoteam cam 50-60 ml pe zi in preioadele cele mai bune. Acum daca scot 10 ml la 2 zile e bine
, deci nu stiu, asta se cheama intarcat? A fost un proces treptat si de la sine...
Da ce vrei sa zici cu antibioticul? adica ii dai antibiotic pt canale lacrimale infundate? eu stiu ca nu e nevoie, ba cahiar se recomanda sa nu se dea cu nimic in afara de ser fiziologic.
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)