Pepenasi de iulie-august 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 15
Didi81 spune:
Kimmy, si mie mi-a fost cam teama pana mi-a venit ciclul a 2-a oara, ca intarziase cateva zile, iar mie de cele mai multe ori imi functiona ca un ceas ![]()
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
ankalaura spune:
ILEEE - citeste bey prospectu' la batista si o sa vezi ca nu aspira creierii copilului, ca instrumentu' ala isi regleaza puterea. Pe incercate, la mine aspiratorul are un buton de unde il pun sa traga mai incet, tare sau foarte tare. Am pus eu mana sa vaz cum trage si zau ca la batista trage la fel chiar daca mut butonul cu puterea...
SURSU - pe Eliza am dus-o la Acorns la 1 an, ca atunci se deschisese, dar erau si copii mai mici decat ea. Era un baietel de 9 luni la vremea aia. Acuma nu stiu precis daca se respecta ce scrie pe site, dar poti suna sa intrebi. Sunt cam aglomerati de vreo doi ani incoace, ca nu prea e concurenta. Oricum, noi am fost super multumiti. Sistemul e britanic, se vb numai engleza, dotarea e grozava... O sa va mai povestesc eu... Nu m-a deranjat ca Eliza a vorbit intai engleza (in afara de TA-TA), ba chiar mi-a convenit. Mai ciuda mi-e acuma ca a uitat destul de mult, dar chiar nu mai aveam cum sa o ducem acolo, dupa ce ne-am mutat cu joburile in Baneasa...
DIDI - eu de obicei uit sa o sterg pe fata in urechi si vaz ca n-a patit nimic pana acum. Parerea mea e putin pe dos, ca sensibilitatile vin cu cat mai mult feresti copilul. Eu o bag cu capul in apa de ii pluteste parul, si de cateva ori a intrat si cu totul, asta in afara de botez...
BUF - de ce intrebi tu de intarcare? Intarcarea asta e de mai multe feluri, de la natura, cu forta... Cand eu nu am mai avut lapte pentru Eliza (cre' ca avea cam 3 luni), asta a fost, n-a avut de ales mititica, iar laptele l-am pierdut treptat, deci stia si ce e ala biberon cu formula. Nu stiu altfel de intarcare.
Ma rog, stiu de vara-mea care si-a facut nu sh ce injectie ca sa nu mai aiba lapte, da' fiu-su nici nu a vazut tzitzi vreodata - stiu ca nu a fost cu toata "mansarda" acasa, da' cica o terorizase cumplit celalalt fiu-su si i-a fost frica sa nu pateasca la fel cu alaptatul de data asta.
Barbatu-miu in schimb, cand n-a mai avut maica-sa lapte (el avea vreo doi ani) s-a mutat pentru masa de pranz la o vecina care avea prea mult...
S-a trezit piticuta. Mormaie acolo din 2 in 2 minute, ca sa ma intreb eu de ce nu plange copilul asta daca ii e foame??>
Anca mami de Eliza si Erika
dyanira spune:
Buna ma primiti si pe mine cu o intrebare!
SA nu credeti ca sunt nebuna dar am vazut ca se discuta subiectul si vroiam sa intreb si eu ceva: la cat timp dupa cezariana ati reinceput activitatea sexuala si daca ati folosit vreo metoda contraceptiva.Eu nu alaptez deloc ca nu am lapte.Si inca ceva la cat timp v-a venit primul cm?
Multmesc si scuze ca dau buzna.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Kimmy spune:
batista bebelusului noi am cumparat-o,si am si incercat-o cu mult curaj,pentru ca au zis multe fewte pe aici ca e harmeless...si asa si e ![]()
Produse pentru baita eu am folosit prima data nivea de care ati mai zis,si acuma folosesc de la penaten,si imi place mai mult!e tot din cap pana-n picioare deci o sapl peste tot cu el.
in urechiuse,eu o spal asa usor si in urechi cu degetul umed,si sincer nu o sterg cu nimic dupa,nici macar cu prosop.o erific,si daca vad cumva mizerie,o curat cu betigas,dar superficial..adica nu indes betigasul decat acolo la vedere.
cu intarcatul...hmm pai eu nu mai alaptez de vreo 2 luni bune,dar o pun la san in fiecare zi si acuma,desi nu prea mai iese lapte.cand am inceput sa-i dau formula,pentru ca rafuza sa stea la san,scoteam cu pompa cat mai iesea.pe parcurs a scazut productia,pana in momentul in care pur si simplu nu mai puneam pompa in functiune.chiar ieri ma gandeam sa incerc sa vad daca mai iese ceva.dar nu am avut vreme.poate azi.
pai nu prea are cum sa fie ovulatie...um am avut in 1 sept...si ovulatia pana acuma o simteam usor,doar o zi....acuma am simptome de cm de cel putin 6 zile 
am vazut si eu pozele
ce ochi are gargaaaa!frumosi foc!
la fel si printesa lui gini,s-o manci nu alta!
oanasm am vazut poze si cu raul 
off oare a cui i le-am mai vazut?
leagan si eu tot stau pe ganduri,pana creste prea mare si nu mai are rost sa cumpar.timi deja are 7 kg...oare cat mai poate sa-l foloseasca?maxim 4 luni,zic eu.merita sa cumpar?daca da,o sa iau si eu acela cu pestisori,tot de la vecini,dar eu am o matusa in ungaria,asa ca o sa-l ia de acolo de la sediu si il aduce cand vine,luna asta,sper!
atb daca nu ai leagan si vrei si tu,spune-mi si iti comand si tie
...daca tot stai si tu in cluj
.transportul nu costa nimic
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
bufi spune:
didi81 cand am spus de antibiotic ma refeream la conjunctivita, ca noi suntem intr-o combinatie de canal lacrimal infundat si conjunctivita, zice dr...
cam intarcat este la tine...zic eu...si ce faci cu laptele muls? il dai?
exista pe aici vreun grafic cu greutatea la copii. cat trebuie sa ia min si max luna de luna, pana la un an sau am citit eu aiurea???
bufi
Kimmy spune:
dyanira noi am prestat pentru prima data la 5 saptamani dupa ceza....si primul CM l-am avut la 2 luni dupa nastere 
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
AnnaBaby spune:
Neata fetele! In sfarsit ced ca am revenit la sentimente mai bune! S-ar parea ca am depasit momentul critic al puseului, da' sa nu zic hop pana nu sar parleazul!
oricum noaptea tecuta ariciul a dormit bine de la 11 la 8 dimineata, am putut si eu sa ma odihnesc putin, sa-mi mai refac fortele...
Ankalaura ms mult de info
. Nu ma panichez eu asa de usor, dar o sa urmaresc mai atenta de acum miscarile...
Boti vazut pozici noi cu gargarita! Dulce dulce!!!
Ileanna, Sursu curaj fetelor, nu se intampla nimic rau!!1Luati voi frumusel aspiratorul si puneti batista in actiune, sa vedeti ce bine o sa-i fie lui bb dupa...ca poate respira bine...Si mie mi se parea barbar, dar daca am vazut ca toata lumea zice ca e eficienta si 100% sigura, am trecut peste orice indoieli si gata, totul e ok...
Dyanira noua dr ne-a dat unda verde de la 6 saptamani, iar cm inca nu mi-a venit, deci nu am putut incepe sa iau contraceptivve inca, asa ca deocamdata folosim prezevativul. Si nici eu nu alaptez.
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
bufi spune:
ankalaura, kimmy multumesc de raspunsuri.
nu vreau sa fortez alaptarea, dar ca sunt in situatia in care sanul drept nu mai are lapte, iar din cel stang mai scot 1-2 mese, in rest mananca formula...probabil ca usor-usor raman fara lapte si la sanul asta...
referitor la viata de cuplu, noi dupa 7 saptamani am reinceput, am nascut prin cezariana si dupa ce m-a vazut dr la 6 saptamani am primit liber, iar ca metoda folosim preze, insa ma bate gandul sa-mi pun sterilet, cu toate ca am inteles ca dupa cezariana cativa ani nu prea merge...nici nu stiu in momentul asta insa trb sa gasesc o solutie, nu sunt prea prietena cu anticonceptionalele
bufi
ankalaura spune:
Dya - eu nu am avut cezariana, dar vad ca intrebai si de contraceptie. Ideea e ca o metoda de contraceptie TREBUIE folosita chiar daca nu ai inca cm. In primul an al fetei (nu mai alaptam) am luat Logest (am fost la planificare familiala si asta mi-a recomandat dr), iar dupa un an am pus sterilet. Asa s-a nimerit la mine, un an. Motivul alegerii steriletului a fost ca tot uitam pilula, si stiam clar ca mai devreme de inca 3 ani nu vreau sa planific bebedoi.
Anna - asa fata
Deja ma temeam ca speriu lumea pe aici. Ideea e sa fii atent cu copilul, si vorba reclamei aleia, afla ca esti bine. 

Anca mami de Eliza si Erika
dana81 spune:
Buna ziua!!
Am intrat pe fuga sa zic PREZENT, si sa va
pe toate...eu lipsesc motivat pana sapt viitoare pe 10 cand am botezul, sunt ocupata pana dupa urechi!!!Si tot pe 10 e si ziua sotului, si ii tb si lui o surpriza ceva...asa ca
Fata mea a dormit pt prima data aseara de la 12 pana la 7 dim fara papa, fara nik...nici acum nu mi vine sa cred, plus ca a adormit sg..bine in pat cu noi![]()
Gata va las...