Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADRIANKA

Laura, nu-mi aminti de unele din obiceiurile lor si de cat de conservatori sunt...ca am vreo 2 de zis..si nunta am facut-o tot dupa traditia lor, de-aam stat ca manechini pe scena aia, noi, nasul(gumbaros), nasa, si parintii, pana la ultimul venit.., nu stiu daca stii traditia in Cipru...ma rog, cert ca ca dupa traditia lor, nici n-am simtit ca am avut nunta. s-a terminat totul la 1 noaptea si nici n-am apucat sa mananc....Dar asta e, am zis sa le respect traditia..cu sotul nu era problema, ca el e mai modern, dar cu parintii lui(cu maica-sa, in special)...asa a trebuit sa facem, ca deh"ce zice lumea" daca facem altfel

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Vorbesti de faptul ca dupa slujba la biserica stai la usa si dai mana si te pupi cu toti invitatii ?
Eu dupa 40 de minute de zambet si pupaturi aveam un rictus pe fata... nu-mi mai revenau muschii fetei la normal, ramasesera blocati pe "zambet larg"...
Si, da, si la mine s-a terminat nunta la 1-2 noaptea
Si nici eu nu am apucat sa mananc nimic...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nemary

am fost si eu azi cu Daria la doctor, are niste muci pe care nu prea pot sa-i scot. si se pare ca are si putin rosu in gat. a zis ca nu e cazul de Sinupret, sa-i dau Aerius si Ophtamesone si Tantum verde.

a si cantarit-o , la 8 luni, Daria mea are 8kg si 68 cm.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Oh, imi pare rau...
Tantum verde este super bun!
Pentru mucisori... eu scap relativ repede de ei ca ii bag apa de mare si apoi aspir cu batista bebelusului.
Sanatate multa!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

l-am culcat acum...are 38.5 temp....dimineata avea 37...a fost tare vioi...pana cand s-a trezit dupa-masa....dupa 2 ore jum de somn acum iar a adormit...pofta de mancare ioc doar titzi la greu..
am fost dimineata la doc si ne-a zis sa curatam nasul cu humex cu apa de mare si apoi o pic de genticol,sumetrolim si solutie otis in urechi ca e un pic afectata o ureche de roseata din gat...a zis ca e usor rosu in gat...nu e caz de antibiotic desi iar mi-a sarit cineva in cap....nici nu vreau sa aud...
ma pun si eu la nani..
ah ..si un lucru bun in toata raceala asta...azinoapte a dormit snur!!nici o trezire,i-am dat eu la 3 nurofenul in somn,apoi m-a apucat cu mana de titzi sa stau langa el...si am facut nani impreuna..nu-mi venea sa cred dimineata...

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

lui robert si sa se faca bine cat mai repede!!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Roli pe mine nu ma deranjezi. Poate m'ar deranja sa intreb si sa nu mi se dea sfaturi, caci eu le cer.
Cred ca esti indreptatita sa dai sfaturi mai ales ca o faci din experienta. Eu inampin situatii noi si fara ajutorul cuiva care a trecut prin nu as putea sa dau de cap.

Apropo de asta. Victoreie pana la ora asta. Nu am mai leganat'o pic.
Sa va zic cum. POate nu e bine, nu dati cu pietre .
Dupa fructe, pe la 10.30 - 11 i se facuse somn. M'am pus cu ea in patul mare, am dragalit'o i'am spus scufita rosie, nimik..se freca la ochi si maraia. I'am facut lapte (ea nu mai papa ziua lapte deloc). A baut cam 60ml si a adormit cu bibe. yesss.
Dupa masa de legume m'am gandit la aceeasi varianta, dar nu imi mai suna bine. Prea o indesam si mimi e teama si mie cu kg mai ales a e fetita. Am gasit fix un plic de Baby drink de pe vremea colicilor, ratacit. L'am facut in 125ml de apa in loc de 50 si i'am dat bibe. A adormit dupa 50ml si a dormit surpriza....o ora jumatate in loc de 30 as usual. Poate am gresit cu bibe intre mese, voi sa'mi spuneti!
In brate recunosc am mai luat'o dar putin...mai mult a stat in premergator azi.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

muuulti lui pipetzica si mamicii ei!!!
Eu nu dau cu pietre.... pe eleni a mea mama o "trateaza" cu obiceiurile ei... drept pentru care mi-a invatat-o sa doarma pe picioare...
Nu am cu sa ma cert cu ea... Dupa ce ca si-a lasat casa ei cu gradina frumoasa ca sa stea intr-o "cutie" ( ale ei sunt vorbele...) nu pot sa emit mari ptretentii.
O iubeste mult si are mare grija de ea. Nu putea suporta sa o auda plangand in patut incercand sa adorama... Asta este!!!
Cat despre lapte intre mese...
Si eu fac asa. Dupa fructele de la 10.30 - 11 ... i se mai face foame pe la ora. 13.00 dar atunci este prea obosita sa manance cu linguritza mancare solida... Drept pentru care ii dam un bibe cu lapte si apoi doarme. Legumele cu carnita le mananca cand se trezeste si este odihnita.
Nu stiu daca este bine dar asta este programul pe care ea practic mi l-a fixat...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky_mamica

Uite ca in sfarsit reusesc si eu sa intru si sa las un mesaj .... yupiiiiiiiiiiiiiii ..... de citit am citit pe diagonala pt ca de vineri de cand am plecat la munte n-am mai avut timp de nimic, domul Luca mi-a ocupat tot timpul si nu m-a mai lasat sa forumesc pe aici cu voi.

Multumim pt urarile primite pe 29 de ziua lui, abia acum am reusit sa va multumesc si sa va zic si eu ca Luca are la 9 luni - 73 de cm si 8500 de gr..... arata bine si e f f vioi.....

Are mama un baietel ........ mmmmmmmmmmmmmm si ce baietel...........

Miky de LUCA GABRIEL
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
La 8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel

Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ...

Felicitari pentru frumosul si vioiul tau baietel!!!
Cum a fost la munte ?
Am verificat la semnatura ta... nu ai pus fotografii de la munte.

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raly

Buna fetelor,

Sa ma prezint in cateva cuvinte: Thomas este nascut pe 23Decembrie (o data cu Benji) sanatos si frumos zic eu. Slabut zice doctorita noastra. La 9 luni are 9.100 kg si 77.5 cm. Este inalt,dar mie nu mi se pare slab. A fost nascut cu 3kg.
Rugamintea mea este sa imi spuneti ce perimetru cranian au bb-ii vostri. Thomas are 44.5cm si mie mi se pare cam putin. Doctora in schimb zice ca e ok.
Va citesc de mult timp, de fapt am scris si eu ca o zuza disperata cand s-a deschis odiseea noastra( cu Laura si Angi facem 5 teste pe zi)Cred ca de aici a si venit numele odiseei.

Si noi avem pb cu mancatul, dar mai ales cu dormitul ( treziri dese plangand, mese noaptea) etc. Eu lucrez full time (aici avem numai 6 sapt de concediu de maternitate) inchipuiti-va ce zombi pot sa fiu la lucru. Dar am observat ca cu cat nu dorm, cu atat imi e mai putin somn.

raly

Bine ai venit/ revenit !!!!!
Din pacate noptile nedormite si lipsa odihnei de peste zi se vor acumula candva... In curand micutul Thomas isi va regla somnul de noapte si te vei putea odihni si tu. Il mai alptezi ?

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

urarraa

am vesti bune de la miri!!!!!! mami ei e, citez "nesperat de bine, minunea au facut-o copiii". sambata se intorc in belgia

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Ah, ce bine !!!!
Dea Domnul sa se refaca complet cat mai repede !!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aweya

De o saptamana nu am reusit sa mai scriu nici un mesaj... Dar am citit tot
In primul rand multumim pentru urarile de ziua lui Mihaita, un pentru fiecare clopotel si o pentru mamicile lor. Le urez si eu tuturor copilasilor nostri sa creasca mari, sanatosi, mancaciosi, cuminti sau cum vreti voi.
Le doresc multa sanatate clopoteilor bolnaviori.
O pentru Miri si mama ei, sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine!
Le spun bun venit Adrianei si Ralucai!

Si acum sa va spun si despre noi... La 8 luni avem 9,400 kg (cu toate ca nu pare), dar cred ca este destul de inaltut, nu stiu cat pentru ca nu am mai apucat sa-l masor. Am avut doua zile (luni si marti) in care am fost muciosi amandoi, iar bb si un pic rosu in gat. Ne-am facut bine cu Nurofen si apa de mare si aspirat nasucul la greu, lucru pe care nu-l suporta si avem un circ intreg la momentul respectiv. Am fost asa de zuza incat i-am pus aspiratorul si la 2 noaptea, de-or fi zis vecinii ca sunt nebuna, dar el se trezise si plangea pt ca nu putea respira. Dar de azi suntem bine, vrem NUMAI in picioare, am inceput sa ne ridicam si singurei, in schimb nu pot sa mai plec de langa el ca incepe sa tipe. Trebuie sa ma vada in aceeasi camera cu el, nu luat in brate, se joaca singurel atata timp cat ma vede, apoi incepe maraiala si daca nu apar tipetele. Ce sa-i fac? Cum sa-l dezobisnuiesc de asta?
Sper camaine sa am timp sa mai pun si eu poze noi, mai ales ca le-am primit si pe cele de la nunta la care am fost nasi.
Acum va pup si va doresc o noapte linistita!

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Bine ca ati scapat usor de mucisori !!!!
Si eleni este ca mihaita... Are 9.300 la aproape 8 luni dar nu pare garsuta deloc !!!!
Abia astept sa-ti vad fotografiile !!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Salutare, zuzici
AM vazut ca mama lui Miri e nesperat de bine si ma bucur extraordinar! Mari minuni copilasii astia, nici nu stim noi cate pot face ingerasii Doamne ajuta sa fie tot mai bine

Multumim muuult pt felicitarile adresate dintoasei noastre (are 8 dinti si musca de ne rupe). Sper ca, dupa ce-i vor creste marisori si astia doi de jos (ultimii iesiti), sa nu mai tzina dintii de jos incalecati pe cei de sus.
Azi am reinceput sala (luna sept a avut concediu antrenoarea) si Thea a stat cu soacra mea. N-a vazut-o des in ultima vreme asa ca am gasit-o plangand cu suspine, de i se scutura capusorul Imi venea sa plang si eu E nasol ca vad ca plange dupa mine, tre' s-o mai slabesc cu statul nas in nasuc toata ziulica

Am vazut si ca Ramona s-a intors cu Razvaniciul de la Cj si ca sunt bine (nu stiu rezultatele la analiza luata cu sonda dar sper ca nu-i nik grav. Ramona cred ca numai grija castanelor n-ai mai avut-o, asa-i?
Bun venit noilor zuzici: Adriana (vazut copil cu ochii minunati sa-ti traiasca) si Roly
In rest nu mai stiu nik si fug la culcarica, cu speranta ca voi putea recupera maine, macar putin

Aaa, sa nu uit: clopoteilor sarbatoriti astazi

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Laurici, imi imaginez ca ai simtit ca ti se rupe inima cand ai gasit-o suspinand...
Dar crezi ca a plans tot timpul cat ai fost tu la sala ?
Stiu ca este greu pentru tine dar sa mergi in continuare ...
Ea se va obisnui si cu soacra-ta si o ora-doua departe de tine ii va face bine si ei - sa nu o inveti dependenta de tine - dar si tie ca te iti incarci bateriile facand sport...
multi la mamica si fetita frumoasa !!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raly

Irlandeza,

Aici este linkul cu pozele noastre:

http://picasaweb.google.com/dorel.iordache/8Months#

raly

Tare dulce baietelul tau !!!! Are niste trasatrui asa de frumoase!
Uite imi place tare mult in fotografiia asta: un ingeras scump:
http://picasaweb.google.com/dorel.iordache/8Months#5239071234731405506

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput