Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 16
Laura Ioana spune:
Salutare, zuzici
AM vazut ca mama lui Miri e nesperat de bine si ma bucur extraordinar! Mari minuni copilasii astia, nici nu stim noi cate pot face ingerasii
Doamne ajuta sa fie tot mai bine
Multumim muuult pt felicitarile adresate dintoasei noastre (are 8 dinti si musca de ne rupe
). Sper ca, dupa ce-i vor creste marisori si astia doi de jos (ultimii iesiti), sa nu mai tzina dintii de jos incalecati pe cei de sus.
Azi am reinceput sala (luna sept a avut concediu antrenoarea) si Thea a stat cu soacra mea. N-a vazut-o des in ultima vreme asa ca am gasit-o plangand cu suspine, de i se scutura capusorul
Imi venea sa plang si eu
E nasol ca vad ca plange dupa mine, tre' s-o mai slabesc cu statul nas in nasuc toata ziulica![]()
Am vazut si ca Ramona s-a intors cu Razvaniciul de la Cj si ca sunt bine (nu stiu rezultatele la analiza luata cu sonda
dar sper ca nu-i nik grav. Ramona cred ca numai grija castanelor n-ai mai avut-o, asa-i?
Bun venit noilor zuzici: Adriana
(vazut copil cu ochii minunati
sa-ti traiasca) si Roly
In rest nu mai stiu nik si fug la culcarica, cu speranta ca voi putea recupera maine, macar putin
Aaa, sa nu uit:
clopoteilor sarbatoriti astazi
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
raly spune:
Merci tuturor pt primire.
Sunteti minunate, iar clopoteii vostri superbi.
Irlandeza, papusa ta este ireal de frumoasa.I-am aratat-o si sotului, are ochisori superbi. Te stiu de la aspirante pe cand ma chinuiam si eu sa raman gravida (am ramas in final fara tratament sau alte interventii).
Esti acum mamica unei fetite care poate concura ( si canstiga) la orice concurs de frumustet. Sa iti traiasca si sa iti aduca bucurii pe masura steptarilor tale.
La multi ani tuturor clopoteilor sarbatoriti zilele acestea.
irlandeza spune:
Raly,
multumim frumos.
Da' poze cu voi nu ne arati ?
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
raly spune:
Irlandeza,
Aici este linkul cu pozele noastre:
http://picasaweb.google.com/dorel.iordache/8Months#
irlandeza spune:
Vroiam sa va intreb despre taiatul motului.......La noi nu am auzit de acest obicei. Am auzit cate ceva, dar nu stiu nimic concret. Cine stie, sa-mi explice si mie. Poate facem si noi.![]()
Noapte buna.
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Madanic spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui jelimoni
mersi mult lala! mama mi-a sarit in cap sa-i dau antibiotic...ea vroia de la inc sa-i dau...ca nu-l pot lasa asa sa se agraveze...dar eu tot nu vreau...sunt inconstienta?spuneti-mi ca nu...![]() dimineata ajungem la doc si mi teama ca si ea ne va prescrie antibiotic...muci inca avem la greu dar albi nu verzi...off sper si eu sa fie doar un episod si sa trec cu bine noaptea va multumesc, ![]() MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE BEBE ROBERT BOTEZ SI FILME ROBERT www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert ce mare am crescut!! |
Moni, daca mucisorii sunt albi si nu verzi inseamna ca nu este de antibiotic, asa ne-a zis noua medicul. Noua ne-a curs nasul mult si bine, si pediatra nu ne-a dat nimic, nimic in afara de solutie salina cand se infunda nasucul. Si acuma vad ca i-a trecut, de vreo saptamana nu mai are nimic, asta in conditiile in care ceilalti copii de la daycare au muci in prostie.
Cica cei verzi se trateaza cu antibiotice ca aia sunt infectiosi.
Oricum ar fi, nu esti inconstienta ca nu i-ai dat antibiotic, ai fii inconstienta sa ii dai asa de la tine. Tratamentul cu antibiotice trebuie facut la recomandarea medicului nu de capul tau.
sa fie bine clopotelulMadalina
mami de
Isabella Andreeahttp://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
cati_magureanu spune:
Hello Raly! Bine ai venit la noi..hai sa mai consolidam putin gashca americancelor
!
Am tras cu ochiul la pozici si sunteti tare, tare frumosi! Bebe este o dulceata!
Ma bucur sa aflu ca mama lui Miri este bine..sper sa ne dea Miri mai multe vesti cat de curand! Sa dea DD sa fie bine, bine mama ei!
Multumim Elle!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Madanic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Intram si noi in clubul mofturosilor, taaare greu mai papa, cu cantat, dansat, tone de jucarii si tot tacamul. Tare greu mai rezist si eu sa nu ii dau drumul la TV Azi (sau mai bine zis ieri, 30 sept ca deja e trecut de 12 noaptea) m-am rasfatat la coafor. Bininteles ca Pupicu mi-a dat desteptarea la 6 dimineata si m-a tinut pana la 8 treaza dupa care am adormit amandoi pana la 10 asa ca oricum s-a compensat. Pe urma am plecat de am rezolvat niste treburi pe la banca si apoi la coafor. Pe Pupic si pe tatic i-am trimis in parc cu plovaras, sepcuta, pufuleti si apa, tot tacamul. La coafor - programare la ora 14, la 16.30 inca nu eram gata cand ma suna baietii mei disperati amandoi, ala mic disperat dupa ma-sa ala mare disperat de disperarea lu' ala micu' Ce era sa fac, i-am chemat si pe ei la coafor. Cand m-a vazut s-a pus nene pe un plans si pe un silabisit, povestindu-mi probabil tot ce a patimit el in absenta mea, pt ca se poarta in asa fel de parca absenta mea ar fi tragedie curata. Am aflat astfel inclusiv ca a muscat o bucata mare din punga de la pufuleti care aproape i-a ramas in gat si ca ta-su il cauta cu deshtu in gura sa i-o scoata in vreme ce el urla cat il tineau plamanii si tot parcul de uita la ei. Normal ca de uscat si aranjat la par m-a facut cu el in brate care nu se mai satura de mine Odata ajunsi acasa la 6 a adormit, s-a trezit la 19.30 si pana la 23 m-a tinut in focuri - joaca, sarit, mers, tot tacamul. Oricum eu sunt o frumusete, vopsita si suvitata, ce mai, o cadra de fata.... si modesta cat incape... Am vazut ca mai avem o zuzica noua, ADriana, bine ai venit. Irlandeza Pati e o scumpa si seamana cu bunicu ca 2 picaturi de apa. Louisa, Yasmin e scumpa foooc. Si LaLa, printesica ta e ceva deosebit. Atat am apucat sa vad din poze si sunt si restanta rau.... Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea Povestea nasterii lui Pupi ![]() www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Noi intram in clubul celalalt, nu avem nevoie de convingere, numai ce vedem castronelul cu papica sau biberonul nu mai ne intereseaza nimic. Nici macar ca nu este castronelul nostru
In plus mananca de parca ar vrea cineva sa-i ia mancarea din fata. Nici nu i-ai bagat bine lingurita in gura ca vrea alta.
Televizorul este o mare atractie pentru ea, dar daca ii este foame nici nu-l baga in seama. Cand nu e asa flamanda daca ii atrage atentia o jucarie/televizorul/tati intoarce capul dar isi aduce repede aminte ca avea ceva de papat.
Madalina
mami de
Isabella Andreeahttp://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
Mitsu-bishu spune:
Hello! Iar dau buzna asa... Nu am mai intrat, ca am avut ceva treburi de rezolvat... Am reusit sa trec anul
, na! Si sa imi fac rost si de camera la camin.. Dar problema cea mai mare ramane cresa pentru Conrad, ca pe bona am pierdut-o, s-a angajat
iar in alta nu as mai avea incredere, sa o iau de la inceput, sa o verific, sa transpir toata cat stau la scoala, e chinuitor.. As vrea sa imi dau puiul la o cresa particulara sau nu, nu conteaza pretul, daca cunoasteti, sa fie pe undeva prin sectorul 6.. Am tot cautat pe net, am vazut ca e o cresa in Militari, da' era un articol din 2004, nu stiu daca mai functioneaza, alte detalii nu am mai gasit.. Am gasit numai cuvinte de lauda pentru o cresa din Titan IV, sau asa ceva, dar e muuult prea depate. Si am mai citit despre Arcon din P-ta Alba-Iulia, particulara, dar e departe rau si nu primeste pana la un an.... In rest, mai toate pun conditia de 18 luni si sa pape singurel si sa faca la olita... Astea pe care le-am gasit pe net, cel putin... Deci, fetele din Bucuresti, care auziti de o cresa prin sectorul 6, in Crangasi, Militari, Dr. Taberei, Panduri, Cotroceni, spuneti-mi si mie, please!!! Va multumesc mult, o sa mai intru cand ma instalez in camin... Pupici!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
Mitsu-bishu spune:
Sau, daca cunoasteti pe cineva de incredere, care chiar iubeste copiii si stie sa se ocupe de ei, as fi foarte interesata... Sunt foarte agitata pe tema asta, de maine adica de azi ma duc la scoala, ma mai ajuta mama, dar de luni stau in camin, nu mai fac naveta si nu am cu cine sa imi las puiul!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!