Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 15
Shose spune:
atunci.
Sper sa gasesc ceiutul potrivit pt ea, daca nu, fac 3, 4 masuri de laptic, papa cat vrea. Numai sa adoarma linistita.
Vesti de la Miri mai aveti?
o
pt ea si un gand bun.
Angi vrem pozici cu noul look.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
urarraa
am vesti bune de la miri!!!!!! mami ei e, citez "nesperat de bine, minunea au facut-o copiii". sambata se intorc in belgia
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
aweya spune:
De o saptamana nu am reusit sa mai scriu nici un mesaj... Dar am citit tot ![]()
In primul rand multumim pentru urarile de ziua lui Mihaita, un
pentru fiecare clopotel si o
pentru mamicile lor. Le urez si eu tuturor copilasilor nostri sa creasca mari, sanatosi, mancaciosi, cuminti sau cum vreti voi.
Le doresc multa sanatate clopoteilor bolnaviori.
O
pentru Miri si mama ei, sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine!
Le spun bun venit Adrianei si Ralucai!
Si acum sa va spun si despre noi... La 8 luni avem 9,400 kg (cu toate ca nu pare), dar cred ca este destul de inaltut, nu stiu cat pentru ca nu am mai apucat sa-l masor. Am avut doua zile (luni si marti) in care am fost muciosi amandoi, iar bb si un pic rosu in gat. Ne-am facut bine cu Nurofen si apa de mare si aspirat nasucul la greu, lucru pe care nu-l suporta si avem un circ intreg la momentul respectiv. Am fost asa de zuza incat i-am pus aspiratorul si la 2 noaptea, de-or fi zis vecinii ca sunt nebuna, dar el se trezise si plangea pt ca nu putea respira. Dar de azi suntem bine, vrem NUMAI in picioare, am inceput sa ne ridicam si singurei, in schimb nu pot sa mai plec de langa el ca incepe sa tipe. Trebuie sa ma vada in aceeasi camera cu el, nu luat in brate, se joaca singurel atata timp cat ma vede, apoi incepe maraiala si daca nu apar tipetele. Ce sa-i fac? Cum sa-l dezobisnuiesc de asta?
Sper camaine sa am timp sa mai pun si eu poze noi, mai ales ca le-am primit si pe cele de la nunta la care am fost nasi.
Acum va pup si va doresc o noapte linistita!
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
aweya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta urarraa am vesti bune de la miri!!!!!! mami ei e, citez "nesperat de bine, minunea au facut-o copiii". sambata se intorc in belgia Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
Bravo... ma bucur din tot sufletul.
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui raly Buna fetelor, Sa ma prezint in cateva cuvinte: Thomas este nascut pe 23Decembrie (o data cu Benji) sanatos si frumos zic eu. Slabut zice doctorita noastra. La 9 luni are 9.100 kg si 77.5 cm. Este inalt,dar mie nu mi se pare slab. A fost nascut cu 3kg. Rugamintea mea este sa imi spuneti ce perimetru cranian au bb-ii vostri. Thomas are 44.5cm si mie mi se pare cam putin. Doctora in schimb zice ca e ok. |
Bine ai venit.
Toti parametrii sunt OK, dr. ta are dreptate. Patti avea ieri, la 8 luni si 4 sapt., deci aproape 9 luni, 9.860 gr/nascuta cu 3.645 gr, 74 cm/n. cu 53.5 cm , perimetrul cranian 43.5 cm /n. cu 36.5 cm. Noi suntem in parametrii, deci si voi, chiar daca e mai slabut, dar e mai inalt.
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta urarraa am vesti bune de la miri!!!!!! mami ei e, citez "nesperat de bine, minunea au facut-o copiii". sambata se intorc in belgia Elena de Eva Maria (14.01.2008) |
CE VESTI BUNE !!!!!!Doamne ajuta , si multa sanatate in continuare.
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Ellenuta spune:
seara buna, am zis sa va dau repede vestea buna si am uitat sa salut .. ![]()
shose eu ii fac ceai de tei sau baby tea .. evei ii plac. si sa stii ca si a mea adoarme la san / bibe cu ceai .. ce sa-i fac ..
raly bine ai venit. nu stiu exact pc al evei dar la aproape 9 luni are aproape 9 kg si vreo 75 cm .. eu zic ca bebele tau e bine.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ellenuta spune:
nicole imi pare rau ca ati fost bolnaviori. si eva a avut muci si ce chin era pe ea .. si eu sunt in aceeasi situatie, ba chiar mai rau ca tine .. eva urla daca nu sunt cu ea in camera .. ba uneori nici asa nu tace .. trebuie sa ma bag cu ea in tarc sa ne jucam .. nu prea ai dezvat la asta, din pacate. o sa creasca si o sa-si gaseasca alte preocupari, atunci nu o sa mai vrea el sa stai dupa curutzul lui ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
irlandeza spune:
NICOLE_ES
STEFAN DANIEL
CRISTIAN
ANA ILINCA
BIANCA ANTONIA
BIANCA