Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Shose, poti sa-i dai musetel. sau sa-i cumperi baby calm de la fares...nu are zahar, e doar din plante...si e tare bun la gust. din pacate la noi n-a functionat decit indulcit, asa ca am renuntat. mergem pe apa...duminica i-am cumparat bibe cu cioc moale de la nuk si de atunci imi bea 150 ml apa pe zi (inainte nu puteam sa-l convind la mai mult de 30 ml)...

in alta ordine de idei, va spuneam eu ca stefan nu vrea sa pape nimic dupa prinz si seara ne chinuim cu 50-100 ml de lapte...azi i-am dat laptele la ora 16 si a suflat 150 ml. acum o sa-i dau "cina" - brinzica fagaras cu banana (ca sintem cam kkciosi). sper sa vrea. si sa nu se trezeasca la noapte de sete.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Sincer, nu stiu, ca eu ii dau doar apa iar pentru colici i-am dat doar sab simplex asa ca n-am avut ceai de nicio culoare.Camelia si Laura (06.02.2008)Mergem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

in alta ordine de idei, va spuneam eu ca stefan nu vrea sa pape nimic dupa prinz si seara ne chinuim cu 50-100 ml de lapte...azi i-am dat laptele la ora 16 si a suflat 150 ml. acum o sa-i dau "cina" - brinzica fagaras cu banana (ca sintem cam kkciosi). sper sa vrea. si sa nu se trezeasca la noapte de sete.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Anca dar nu-i putin ?

Noi avem mesele alea invers dar totusi la 16.00 papa un iaurt de 150 cu fructe sau fructe cu branza iar seara la 19.50-20.00 are laptele, 250 ml cu o cupa de cereale ( cu reclamele dinainte de rubrica sport de la pro tv ) deci trebuie sa ma misc repede sa nu le pierdem Daca le-am pierdut atunci bea din bibe cam 150 si restul de 100 il fac gros cu cereale si il papa la lingurita.

La 21.00 doarme lemn deja.
Se mai trezeste apoi la 5.00 pentru 150 de lapte

E fitzos in sensul ca imi da peste lingurita, isi intinde mancarea pe oki dar gura totusi o deschide numai ca e cu circ, nu o masa linistita cum era inainte. De aici deduc ca il deranjeaza gingia dar ii este foame. Iar la bibe musca tetina si trage de ea ca un catel.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Uite ca in sfarsit reusesc si eu sa intru si sa las un mesaj .... yupiiiiiiiiiiiiiii ..... de citit am citit pe diagonala pt ca de vineri de cand am plecat la munte n-am mai avut timp de nimic, domul Luca mi-a ocupat tot timpul si nu m-a mai lasat sa forumesc pe aici cu voi.

Multumim pt urarile primite pe 29 de ziua lui, abia acum am reusit sa va multumesc si sa va zic si eu ca Luca are la 9 luni - 73 de cm si 8500 de gr..... arata bine si e f f vioi.....

Are mama un baietel ........ mmmmmmmmmmmmmm si ce baietel...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Vreau si eu sa transmit sanatate clopoteilor nostri mai bolnaviori, mamicilor lor sa aiba multa putere sa treaca peste noptile albe, iar celor care au mai implinit cate o lunitza le urez sa fie veseli si nazdravani ca sa umple sufletele parintilor lor cu voie buna.

Multi icei pt toata lumea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Buna fetelor,

Sa ma prezint in cateva cuvinte: Thomas este nascut pe 23Decembrie (o data cu Benji) sanatos si frumos zic eu. Slabut zice doctorita noastra. La 9 luni are 9.100 kg si 77.5 cm. Este inalt,dar mie nu mi se pare slab. A fost nascut cu 3kg.
Rugamintea mea este sa imi spuneti ce perimetru cranian au bb-ii vostri. Thomas are 44.5cm si mie mi se pare cam putin. Doctora in schimb zice ca e ok.
Va citesc de mult timp, de fapt am scris si eu ca o zuza disperata cand s-a deschis odiseea noastra( cu Laura si Angi facem 5 teste pe zi)Cred ca de aici a si venit numele odiseei.

Si noi avem pb cu mancatul, dar mai ales cu dormitul ( treziri dese plangand, mese noaptea) etc. Eu lucrez full time (aici avem numai 6 sapt de concediu de maternitate) inchipuiti-va ce zombi pot sa fiu la lucru. Dar am observat ca cu cat nu dorm, cu atat imi e mai putin somn.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raly

Buna fetelor,

Sa ma prezint in cateva cuvinte: Thomas este nascut pe 23Decembrie (o data cu Benji) sanatos si frumos zic eu. Slabut zice doctorita noastra. La 9 luni are 9.100 kg si 77.5 cm. Este inalt,dar mie nu mi se pare slab. A fost nascut cu 3kg.
Rugamintea mea este sa imi spuneti ce perimetru cranian au bb-ii vostri. Thomas are 44.5cm si mie mi se pare cam putin. Doctora in schimb zice ca e ok.
Va citesc de mult timp, de fapt am scris si eu ca o zuza disperata cand s-a deschis odiseea noastra( cu Laura si Angi facem 5 teste pe zi)Cred ca de aici a si venit numele odiseei.

Si noi avem pb cu mancatul, dar mai ales cu dormitul ( treziri dese plangand, mese noaptea) etc. Eu lucrez full time (aici avem numai 6 sapt de concediu de maternitate) inchipuiti-va ce zombi pot sa fiu la lucru. Dar am observat ca cu cat nu dorm, cu atat imi e mai putin somn.

raly

Raly bine ai venit

Andrei la 9 luni are asa :
8.300 kg
76 cm
Perimetru cranian 45 cm
Perimetru toracic 45 cm

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Miky a fost frumos la Bran ? Poze ceva ?

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Anca. Incerc maine cu musetel. Babydrink oricum nu mai am. a fost un singur pliculet care ramasese. Daca nu incerc si altele si baby calm.
Apa nu mai bea de cand nu mai e cald. Asta vara bea mai mult de 100 cred, acum 2-3 guri si atat.

Lala ce zici? Am facut bine cu bibe la somn?
Io`s multumita dar numai sa fie si corect.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Shose eu cred ca e bine. In definitiv daca nu ii era foame/ sete nu il accepta.Si Andrei mai primeste uneori un bibe micut cu lapte inainte de somnul de amiaza, uneori il vrea si il rade, alteori dor 30-40 ml.
Ceai eu am incercat multe dar asta nu vrea deloc...si nici apa

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput