Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 13
nemary spune:
am fost si eu azi cu Daria la doctor, are niste muci pe care nu prea pot sa-i scot. si se pare ca are si putin rosu in gat. a zis ca nu e cazul de Sinupret, sa-i dau Aerius si Ophtamesone si Tantum verde.
a si cantarit-o , la 8 luni, Daria mea are 8kg si 68 cm.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela am pus si eu ceva pozici cu Duducu meu! mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
ce falcutze a facut Dudu de cand nu l-am mai vazut...si e frumusel foc, i s-au mai schimbat trasaturile. v-am vazut si pozele din Paris, super. Poza cu Ozi in cescute imi place cel mai mult, amandoua cu parul cret si cu bentite pe cap.

Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
danonique spune:
GRATIELA l-am vazut pe Tudor.E foarte scump si are niste ochisori si o gurita de iti vine sa-l mananci.Pupici Ozanei de la Vanessa!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
13+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
jelimoni spune:
l-am culcat acum...are 38.5 temp....dimineata avea 37...a fost tare vioi...pana cand s-a trezit dupa-masa....dupa 2 ore jum de somn acum iar a adormit...pofta de mancare ioc doar titzi la greu..
am fost dimineata la doc si ne-a zis sa curatam nasul cu humex cu apa de mare si apoi o pic de genticol,sumetrolim si solutie otis in urechi ca e un pic afectata o ureche de roseata din gat...a zis ca e usor rosu in gat...nu e caz de antibiotic desi iar mi-a sarit cineva in cap....
nici nu vreau sa aud...
ma pun si eu la nani..
ah ..si un lucru bun in toata raceala asta...azinoapte a dormit snur!!nici o trezire,i-am dat eu la 3 nurofenul in somn,apoi m-a apucat cu mana de titzi sa stau langa el...si am facut nani impreuna..nu-mi venea sa cred dimineata...
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jelimoni l-am culcat acum...are 38.5 temp....dimineata avea 37...a fost tare vioi...pana cand s-a trezit dupa-masa....dupa 2 ore jum de somn acum iar a adormit...pofta de mancare ioc doar titzi la greu.. am fost dimineata la doc si ne-a zis sa curatam nasul cu humex cu apa de mare si apoi o pic de genticol,sumetrolim si solutie otis in urechi ca e un pic afectata o ureche de roseata din gat...a zis ca e usor rosu in gat...nu e caz de antibiotic desi iar mi-a sarit cineva in cap.... nici nu vreau sa aud...ma pun si eu la nani.. ah ..si un lucru bun in toata raceala asta...azinoapte a dormit snur!!nici o trezire,i-am dat eu la 3 nurofenul in somn,apoi m-a apucat cu mana de titzi sa stau langa el...si am facut nani impreuna..nu-mi venea sa cred dimineata... ![]() MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE BEBE ROBERT BOTEZ SI FILME ROBERT www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert ce mare am crescut!! |
Bine ca nu e tare rosu in gat si ati scapat de antibiotic.
sa se faca repede bine.RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI

VEDETA LU MAMA
Lala_D spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui nemary
Lala, am tot vrut sa te intreb de tetina asta, este dinlatex, nu? pt ca BE am vrut sa-i cumpar Dariei de la standul NUK si mi-au spus ca din silicon in cruce nu exista. Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
Da Mari este din latex.
Multa sanatate piticei .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Shose spune:
Roli
pe mine nu ma deranjezi. Poate m'ar deranja sa intreb si sa nu mi se dea sfaturi, caci eu le cer.
Cred ca esti indreptatita sa dai sfaturi mai ales ca o faci din experienta. Eu inampin situatii noi si fara ajutorul cuiva care a trecut prin nu as putea sa dau de cap.
Apropo de asta. Victoreie pana la ora asta. Nu am mai leganat'o pic.
Sa va zic cum. POate nu e bine, nu dati cu pietre
.
Dupa fructe, pe la 10.30 - 11 i se facuse somn. M'am pus cu ea in patul mare, am dragalit'o i'am spus scufita rosie, nimik..se freca la ochi si maraia. I'am facut lapte (ea nu mai papa ziua lapte deloc). A baut cam 60ml si a adormit cu bibe.
yesss.
Dupa masa de legume m'am gandit la aceeasi varianta, dar nu imi mai suna bine. Prea o indesam si mimi e teama si mie cu kg mai ales a e fetita. Am gasit fix un plic de Baby drink de pe vremea colicilor, ratacit. L'am facut in 125ml de apa in loc de 50 si i'am dat bibe. A adormit dupa 50ml si a dormit surpriza....o ora jumatate in loc de 30 as usual. Poate am gresit cu bibe intre mese,
voi sa'mi spuneti!
In brate recunosc am mai luat'o dar putin...mai mult a stat in premergator azi.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Ema, Ramo,LauriciD 
Virgo ai icercat sa vezi daca mai vrea bb? Ehe... asta chiar ciudatenie.
Mary si Jmoni sanatate la bblusi. Ufff muchisori ca mucishori, acum vine si rosu in gat peste noi?
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
EliaElia spune:
De ce nu ii dai ceai simplu? Baby drink are glucoza si sucroza, asta pentru ca ziceai de kg in plus.Camelia si
Laura (06.02.2008)Mergem
Shose spune:
Elia pt asta va si intrebam. Eu nu i`am dat ceai deloc pana acum. Doc ne`a recomandat apa si atat.Baby drink a mai ramas de pe vremea colicilor. Ii mergea de minune, desi ea nu a fost f colicoasa. Cred ca mai mult de 2 cutii nu am folosit.
Am gustat si io si e dulce. Cred ca are nebunii care o umfla...dar ce sa fac, mi`a venit ideea pe moment ca sa nu mai apelez la laptic.
Ce ceai sa ii fac maine?
Nu am in casa decat musetel si o cutie de ceai de lamaie pt noi.
Ce sa cumpar? Sau ce sa ii dau maine?
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Matei (13 ianuarie 2008)