Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 12
ADRIANKA spune:
Ops, nu mi-a mers faza cu "reply with quote", da' voi ma iertati, sunt si eu mica
, novice in ale forumului..Ii raspundeam LaureiD..
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Elle cu telefonul nu am incercat. Eu sunt mama denaturata care mai nou la masa e cu telecomanda intr-o mana, lingurita in ailalta si caut disperata reclame Si ale naibii reclame fix la ora de masa parca dispar de pe toate canalele ![]() Natimie imi vine sa il las nemancat. Din copilul ala cuminte care nu protesta si manca relativ frumos si bine in ultima saptamana m-a capiat. A venit mama la noi , ea care a fost plecata din tara si nu l-a prea vazut in ultimile 7 luni pe Andrei si a incercat ea sa ii dea papa. Dupa 5 lingurite in care s-au facut ca purceii amandoi mi-a spus ca nu poate, frate, asta e , sa-i dau eu. Si e vorba de fix aceiasi mama care l-a hranit zilnic pe Bogdan 5 ani de zile, cu o infinita rabdare si trucuri cand e vorba de papa. I-a pus capac asta micu ![]() Eu tot sper ca e doar o faza si ii ies odata lopetile de sus ca tare unflata e gingia. Si apoi revine copilul cuminte . O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Gaseste reclamele respective pe youtube, salveaza-le intr-un playlist si apoi dai play all ...
ai asigurata fluenta reclamelor plus ca le poti alege pe cele preferate de ea...
Eu asa am facut dar cu clipuri muzicale... i-am facut un plylist intitulat eleni si cand vreau sa stea cuminte ii pun muzica...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ADRIANKA
Imi place tare mult si numele lui... Eu pe baietelul meu - Dimitris - as fi vrut sa-l cheme Yannis dar a trebuit sa respect traditia cu numele primului copil sa fie numele bunicului patern... si, apoi pe barbata-meu il cheama Yannis asa ca cica nu puteam sa-i pun si copilului acelasi nume... Sotul tau este cipriot? Kalimera, Laura!Efxaristo de complimente, si eu ii admir pe flacaul si pe domnita ta de mult, dar cum nu indrazneam sa ma inscriu pe forum....Eu i-am pus alui meu numele Yiannis, tot respectand tyraditia lor..Pe tatal lui Costas(sotu'), il cheama Yiannis..dar i-am mai pus un nume, Alexandros, spargand un pic traditia, ca cica la ei nu se pun 2 nume ca la noi..Nici la biserica nu a vrut sa m-il boteze cu 2 nume.. .Da, Costas e cipriot. ![]() Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007) www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi |
A, si cipriotii au traditia atsa cu numele primului nascut...!
Norocul meu (sau al lor ???
) ca mie mi-a placut numele bunicului - dimitris - ca altminteri nu stiu cum ma impacam cu obiceiul lor....In romania unde ai locuit ? Bucuresti ?
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui ADRIANKA Ops, nu mi-a mers faza cu "reply with quote", da' voi ma iertati, sunt si eu mica ![]() Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007) www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi |
Te obisnuiesti repede !!!
Atentie... creaza dependenta
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
Este randul meu sa "strig" : Ginette ? Ema? Ellenutza? - voi intrati de obiocei in cursul zilei....
si Eleni - 05.02.2008
ADRIANKA spune:
Laura, nu-mi aminti de unele din obiceiurile lor si de cat de conservatori sunt...ca am vreo 2 de zis..si nunta am facut-o tot dupa traditia lor, de-aam stat ca manechini pe scena aia, noi, nasul(gumbaros), nasa, si parintii, pana la ultimul venit.., nu stiu daca stii traditia in Cipru...ma rog, cert ca ca dupa traditia lor, nici n-am simtit ca am avut nunta. s-a terminat totul la 1 noaptea si nici n-am apucat sa mananc....Dar asta e, am zis sa le respect traditia..cu sotul nu era problema, ca el e mai modern, dar cu parintii lui(cu maica-sa, in special)...asa a trebuit sa facem, ca deh"ce zice lumea" daca facem altfel

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
Ellenuta spune:
hellloo
lauricile aici sunt. am fost in parc, apoi am venit si i-am dat evei sa pape .. si a vomitat jumate din ce a papat
apoi am bagat-o la nani ca era terminata de oboseala! ma bucur ca sunteti bine! pupicei
ereena si eu sunt de acord cu partyul comun!!! inchiriem un loc de joaca (sunt multe prin bucuresti) si ii sarbatorim impreuna. ar fi tare frumos!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
virgo spune:
Fetelor , eu sunt in stare de soc : mi-a revenit laptele ! 
E normal asa ceva ???? Dupa mai bine de trei luni ? Am simtit ceva umed si cand pun mana ... e laptic !? Ce sa ma fac acum cu el ? O mai fi bun de ceva ?
Mami de Matei Cazimir
ramonab spune:
| citat din mesajul lui virgo Fetelor , eu sunt in stare de soc : mi-a revenit laptele ! ![]() E normal asa ceva ???? Dupa mai bine de trei luni ? Am simtit ceva umed si cand pun mana ... e laptic !? Ce sa ma fac acum cu el ? O mai fi bun de ceva ? Mami de Matei Cazimir |

Da cum se poate asa ceva? Se poate asa ceva? Sau esti gravi?RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI

VEDETA LU MAMA
nemary spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
La Help Net , la Dona, la Sesiblu sau Centrofarm. Eu numai in farmacii am gasit si intr-un magazin Happy Baby vis a vis de parcul Riviera, Stadionul National, Patinoar...daca stii locul . O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Lala, am tot vrut sa te intreb de tetina asta, este dinlatex, nu? pt ca BE am vrut sa-i cumpar Dariei de la standul NUK si mi-au spus ca din silicon in cruce nu exista.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

.
Matei (13 ianuarie 2008)