Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mitsu-bishu

Hello! Iar dau buzna asa... Nu am mai intrat, ca am avut ceva treburi de rezolvat... Am reusit sa trec anul , na! Si sa imi fac rost si de camera la camin.. Dar problema cea mai mare ramane cresa pentru Conrad, ca pe bona am pierdut-o, s-a angajat iar in alta nu as mai avea incredere, sa o iau de la inceput, sa o verific, sa transpir toata cat stau la scoala, e chinuitor.. As vrea sa imi dau puiul la o cresa particulara sau nu, nu conteaza pretul, daca cunoasteti, sa fie pe undeva prin sectorul 6.. Am tot cautat pe net, am vazut ca e o cresa in Militari, da' era un articol din 2004, nu stiu daca mai functioneaza, alte detalii nu am mai gasit.. Am gasit numai cuvinte de lauda pentru o cresa din Titan IV, sau asa ceva, dar e muuult prea depate. Si am mai citit despre Arcon din P-ta Alba-Iulia, particulara, dar e departe rau si nu primeste pana la un an.... In rest, mai toate pun conditia de 18 luni si sa pape singurel si sa faca la olita... Astea pe care le-am gasit pe net, cel putin... Deci, fetele din Bucuresti, care auziti de o cresa prin sectorul 6, in Crangasi, Militari, Dr. Taberei, Panduri, Cotroceni, spuneti-mi si mie, please!!! Va multumesc mult, o sa mai intru cand ma instalez in camin... Pupici!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Eu l-am avut pe dimitris la cresa in drumul taberei. Acolo o sa o dau si pe eleni dar vreau sa o duc la aceleasi doamne la care a fost dimitris deci trebuie sa astept sa invete sa mearga.
La cresa aia au insa si grupa de "sugari".Ba au si o grupa "saptamanala" il duci pe copil lunea si il iei vinerea dar cred ca nu te intereseaza programul ala..
Mai este sigur o cresa in militari la apusului. Acvolo a mers 2 ani fetita unei prietene.
Astea de care ti-am vorbit sunt de stat.
Ma interesez si de una particulara daca o exista...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Si acum...
Buna dimineata !!!!!
Astazi sunt la birou toata ziua si se pare ca este o zi linistita ceea ce echivaleaza cu o prezenta activa din partea mea pe forum...
Fetelor, voi ati inceput sa le dati spanac la bebei ?
Ma bate gandul sa merg la supermarket astazi si sa-i iau o punga din ala congelat...
Lui dimitris ii placea la nebunie spanacul cu galbenus de ou si putin unt....

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!Care vine la o cafea?
Servesc pe toata lumea.

LauraI ti-am scris cum e cu castanele chiar pe prima pagina din acest capitol.

Ma bucur sa aflu ca mama lui Miri e bine.

LauraD eu ii dau spanac deja de mai multa vreme, numai ca nu foarte des ca nu-i prea place, il mananca doar in cantitati f mici amestecat cu alte legume.
Raly bine ai venit la noi.Eu nush de ce nu pot ssa vad pozele puse de tine.

Analiza luata cu sonda a iesit sterila, mai ramane sa mergem sa operam putzuca de fimoza, si de asta mi cam frica.Aici in SM nici nu ma gandesc sa il operez.Vad eu unde il voi duce.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'neata.

Vad ca se discuta de bebelusi dependenti de mama. Pai e normal, e varsta la care apare 'separation anxiety', cred ca ati citit toate pe net despre asta.
Realizeaza si ei ca mama uneori dispare din peisaj si normal ca nu le e totuna, mai ales ca de acum stiu ca ea e cea care le poate alina orice durere....
Relax, trece perioada....dar trebuie insistat sa se obisnuiasca (treptat) cu cat mai multe persoane....
Cat despre umblat toata ziua dupa curutzul lor, stiu ca e obositor, dar asta e una din varstele cele mai faine, cand nici nu merg, dar nici nu stau, o sa vedeti ce dor o sa va fie mai incolo de ei la 8-9 luni. Eu ma gandesc parca cu ciuda, asa, ca de Markus nu m-am bucurat cum trebuia cand avea varsta asta, tot din cauza ca eram stresata si nemultumita ca "tre' sa umblu toata ziua dupa fundul lui"......

Despre adormit la varsta asta. Mathias ziua: adormit in carucior, cu ceai/lapte, leganat caruciorul de cateva ori si e gata. Mathias seara: pus pe perna, pe patul meu, lapte/ceai, adoarme copilul band. Mutat imediat in patutul personal....Cred ca e ok. Markus pe la 9 luni a inceput sa imi ia parul sa se mangaie pe fata cu el ca sa adoarma, si asa face si acum uneori Am observat ca si Mathias ar avea tendinta asta, dar acum m-am invatat minte

Ma bucur ca mama lui Miri e bine. Doamne ajuta!

Bun venit fetelor noi!

Mergi la inceput

Razvi meu e foooaarte mucios incepand de aseara.Azi noapte am bagat si eu BB de doua ori in interval de 20 de min.Ii curg asa de tare, pur si simplu ii ajung in gura.I-am dat azi noapte nurofen da nush cand sa ii mai dau, la 12 ore?Ca pe prospect scrie sa nu se depaseasca 5 mlin 24 de ore.Sau ce sa ii dau impotriva racelii?

RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Neata!!!Care vine la o cafea?
Servesc pe toata lumea.

LauraI ti-am scris cum e cu castanele chiar pe prima pagina din acest capitol.

Ma bucur sa aflu ca mama lui Miri e bine.

LauraD eu ii dau spanac deja de mai multa vreme, numai ca nu foarte des ca nu-i prea place, il mananca doar in cantitati f mici amestecat cu alte legume.
Raly bine ai venit la noi.Eu nush de ce nu pot ssa vad pozele puse de tine.

Analiza luata cu sonda a iesit sterila, mai ramane sa mergem sa operam putzuca de fimoza, si de asta mi cam frica.Aici in SM nici nu ma gandesc sa il operez.Vad eu unde il voi duce.

RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Ce bine ca rezultatul la analiza este bun !!!
Cat despre operatia de fimoza... cu cat mai repede cu atat mai bine pentru el! Stai linistita ca nu o sa-l doara si apoi, este micut acum, nici nu stie ce i se intampla.
Eu cand era dimitris mic m-am informat cat de bine am putut si am ales sa-i decalotez putulica la baie. Doctorita lui de atunci mi-a recomandat si-mi spunea ca in acest fel evitam fimoza. Habar n-am daca din cauza asta nu a facut fimoza sau nu...
Oricum, stiu ca subiectul "decalotam sau nu" este destul de controversat...
Acum, am baiat mare care nu ma mai lasa sa-l spal eu sau sa-i mai declotez putulica... O face el singur dar nu stiu cat de bine o face...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Multumesc mult celor care ne-au vizionat pozele.
Ramona, am mai pus niste poze la 9 luni si cred ca tocmai lucram la album, dar acum le-am facu publice iarasi.

Nu mai pot cu trezitul asta, l-am pus in pat la 8.30 si pana la 11 pm s-a trezit de 2 ori urland. De ce? E de la dinti, cat o mai tine ca de o luna sunt capie...sotul a zis sa il lasam sa urle in seara asta, l-am lasat, fetelor nici macar nu a scazut plansul in intensitate, dar sa se opreasca...30 de min...apoi s-a dus si l-a luat in brate, adoarme, doarme inca o ora si apoi aceeasi poveste...dupa 12 se mai trezeste sa manance in jur de 1.30 si apoi la 4 si apoi la 6 cand il luam la noi in pat...

Azi bona mi-a marturisit ca il tine in brate sa doarma...ca-i e drag rau de el...sa mornu alta.Sa fie asta cauza de se trezeste sa il luam sau o fi de la dinti si trece? Bineinteles ca i-am spus sa il lase in patutul lui, in care ii place lui ca avem doua, dar cum pot sa stiu ce face ea ziua cu el? E o femeie tare de treaba, romanca, dar e genul care face orice sa il multumeasca pe copil...chiar daca ii strica orice bruma de reguli care incerc sa le impun.

Va invidiez ca puteti sta acasa cu puii, tare as fi vrut si eu.

M-am intins, dar va mai povestesc si alta data din "saga" noastra cu dormitul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

neatza [poftiti la cafea!!!
eu am dormit tare prost si multe treziri...semn ca e bine piticu are 36.5 temp sper sa nu mai creasca
n-am prea citit capitolul asta si azi cam am treaba nu stiu cand il recuperez...da am obs ca mama lui miri e bine !!ma bucur sdin suflet!

bun venit raly!ti-am admirat baietelul tare frumusel e!mi se pare ca seamana cu un actor...

mitsu felicitari pt anu promovat si bafta in gasirea
cresei!

azi am programare la cosmetica epilat si tratament la fata...ca sambata am nunta
pupici

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ven

'neata.

Vad ca se discuta de bebelusi dependenti de mama. Pai e normal, e varsta la care apare 'separation anxiety', cred ca ati citit toate pe net despre asta.
Realizeaza si ei ca mama uneori dispare din peisaj si normal ca nu le e totuna, mai ales ca de acum stiu ca ea e cea care le poate alina orice durere....
Relax, trece perioada....dar trebuie insistat sa se obisnuiasca (treptat) cu cat mai multe persoane....
Cat despre umblat toata ziua dupa curutzul lor, stiu ca e obositor, dar asta e una din varstele cele mai faine, cand nici nu merg, dar nici nu stau, o sa vedeti ce dor o sa va fie mai incolo de ei la 8-9 luni. Eu ma gandesc parca cu ciuda, asa, ca de Markus nu m-am bucurat cum trebuia cand avea varsta asta, tot din cauza ca eram stresata si nemultumita ca "tre' sa umblu toata ziua dupa fundul lui"......

Despre adormit la varsta asta. Mathias ziua: adormit in carucior, cu ceai/lapte, leganat caruciorul de cateva ori si e gata. Mathias seara: pus pe perna, pe patul meu, lapte/ceai, adoarme copilul band. Mutat imediat in patutul personal....Cred ca e ok. Markus pe la 9 luni a inceput sa imi ia parul sa se mangaie pe fata cu el ca sa adoarma, si asa face si acum uneori Am observat ca si Mathias ar avea tendinta asta, dar acum m-am invatat minte

Ma bucur ca mama lui Miri e bine. Doamne ajuta!

Bun venit fetelor noi!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Ven, se vede ca si tu esti la al doilea copil...
Si eu eram tare obosita si stresata cand era dimitris mic.... Am stat cu el ziz de zi pana la 2 ani... Desi o perioada am stat cu mama la ea acasa... doar eu ma ocupam de copil drept pentru care am senzatia si acum ca inca nu este taiat cordonul ombilical dintre mine si dimitris... A fost un bebe dependent total de mama care se criza si plangea cand nu eram langa el si acum este dependent de mine...

Culmea este ca acum, am inceput si serviciul, ma scol la 5.30 - 6 dimineata, ajung acasa pe la ora 15.00 ma joc cu copiii, fac mancare, curatenie, ies in parc cu ei si tot ma simt odihnita si relaxata.
Vorba ta,... cand realizez cat de repede cresc imi face placere fiecare minut petrecut cu ei chiar daca uneori, seara pe la 22.00 cand eleni este super activa - mie imi pica ochii in gura de somn...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

LauraD, eu am incercat sa ii decalotez eu putzuca da nu reuseam si mai ales ca nu ma lasa ca urla de imi sareau urechile si dadea din picioare, si nu reuseamde fiecare data.Asa ca am ajuns la opertie care e necesara pt ca de acolo face infectiile urinare.

Raly, te rog mai pune o data linkul la poze, pt ca nu reusesc nici cum sa le vad.

RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput