Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 19
raly spune:
Laura, nu il mai alaptez.
Jelimoni merci ...haha cu un actor?! Unul anume? Sunt curioasa.
Am stat ascunsa in dulap sa vad daca se aseaza in patut sa se culce la loc, nicidecum a urlat in picioare pe marginea patutului cu lacrimi de i s-a udat pijamaua...
Nu il mai chinui sa il las sa urle. Nu functioneaza si pace.Poate unii copii sunt mai maleabili.
Caut alte solutii, mai aveti sugestii, alte idei?
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raly Ramo, Uite aici linku': http://picasaweb.google.com/dorel.iordache raly |
Acum se vad. Ai un pusti tare frumos

Are ochisori ca murele, exact ca Andrei
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ramonab spune:

Nicole es

Stefan Daniel (lorena andreianu),Cristian (ama1357),Ana Ilinaca (deiutz), Bianca Antonia (ella10), Bianca (adryana 4u)
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui raly Multumesc mult celor care ne-au vizionat pozele. Ramona, am mai pus niste poze la 9 luni si cred ca tocmai lucram la album, dar acum le-am facu publice iarasi. Nu mai pot cu trezitul asta, l-am pus in pat la 8.30 si pana la 11 pm s-a trezit de 2 ori urland. De ce? E de la dinti, cat o mai tine ca de o luna sunt capie...sotul a zis sa il lasam sa urle in seara asta, l-am lasat, fetelor nici macar nu a scazut plansul in intensitate, dar sa se opreasca...30 de min...apoi s-a dus si l-a luat in brate, adoarme, doarme inca o ora si apoi aceeasi poveste...dupa 12 se mai trezeste sa manance in jur de 1.30 si apoi la 4 si apoi la 6 cand il luam la noi in pat... Azi bona mi-a marturisit ca il tine in brate sa doarma...ca-i e drag rau de el...sa mornu alta.Sa fie asta cauza de se trezeste sa il luam sau o fi de la dinti si trece? Bineinteles ca i-am spus sa il lase in patutul lui, in care ii place lui ca avem doua, dar cum pot sa stiu ce face ea ziua cu el? E o femeie tare de treaba, romanca, dar e genul care face orice sa il multumeasca pe copil...chiar daca ii strica orice bruma de reguli care incerc sa le impun. Va invidiez ca puteti sta acasa cu puii, tare as fi vrut si eu. M-am intins, dar va mai povestesc si alta data din "saga" noastra cu dormitul. raly |
Raly, nu stiu ce sa te sfatuiesc in legatura cu sculatul in timpul noptii... Eu sunt o norocoasa in privinta aceasta caci si dimitris si eleni imi doarme toata noaptea....
Acum, eleni si-a luat de cateva zile obiceiul sa se trezeasca la 4.30- 5 dimineata sa manance dar doarme de pe la 22.30 ...
Cat despre regulile pe care incerci sa le impui... asa patesc si eu..
Am mai povestit mai devreme ca mama mi-a invatat-o pe eleni (cum a facut si cu dimitris..0 sa doarma leganata pe picioare...
Asta este. Ma resemnez caci imi spune mereu ca nu o poate auzi ca plange....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
stoisor spune:
| citat din mesajul lui danonique Buna dimineata!Stie cineva unde pot gasi mai multe informatii despre GRAVIBION?A folosit cineva?Multumesc! Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 13+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
eu am facut injectiile alea,pana in sapt 22 de sarcina pt ca era cu risc
Sara Ioana 15.02.2008POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui jelimoni neatza [poftiti la cafea!!! eu am dormit tare prost si multe treziri...semn ca e bine piticu n-am prea citit capitolul asta si azi cam am treaba nu stiu cand il recuperez...da am obs ca mama lui miri e bine !!ma bucur sdin suflet! bun venit raly!ti-am admirat baietelul tare frumusel e!mi se pare ca seamana cu un actor... mitsu felicitari pt anu promovat si bafta in gasirea cresei! azi am programare la cosmetica epilat si tratament la fata...ca sambata am nunta pupici MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE BEBE ROBERT BOTEZ SI FILME ROBERT www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert ce mare am crescut!! |
Gata, s-a facut bine robert !!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui raly Laura, nu il mai alaptez. Jelimoni merci ...haha cu un actor?! Unul anume? Sunt curioasa. Am stat ascunsa in dulap sa vad daca se aseaza in patut sa se culce la loc, nicidecum a urlat in picioare pe marginea patutului cu lacrimi de i s-a udat pijamaua... Nu il mai chinui sa il las sa urle. Nu functioneaza si pace.Poate unii copii sunt mai maleabili. Caut alte solutii, mai aveti sugestii, alte idei? raly |
raly nus tiu sa-ti zicu un nume ca nu imi vine da sa stii ca ma tot gandesc cu cine imi pare ca seamana...o sa-ti zic cand ma luminez
in orice caz e tare tare frumusel!MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laura_dimitris
Gata, s-a facut bine robert !!! ![]() Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
sper si eu sa fim la sfarsitul racelii...mai avem mucisori...da nu-l mai aud horcaind...are rost sa-i mai trag cu aspiratorul??parca nu l-as mai chinui daca vad ca respira bine...i-am dat doar cu humex apa de sare...ce ziceti?
ramo asa o avut si robi la ineput ii curgeau efectiv pana in gura...aspirat la greu apa de mare si noua ne-a recomandat doc genticolu...desi are antbiotic...nu mi-o prea convenit...da nici n-am gasit nicaieri..nu siu poate nu se mai fabrica...cum are mucii?albi sau verzi?eu i-am dat vibrocil la recomandarea lalei!
poti da panadol la 8 ore... sau dimineata si seara .da mai bine sa astepti sfatul lalei ca e mai in masura sa-ti zica..poate nici nu trebuie daca nu are febra...pupici sa speram ca nu face si febra!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Ellenuta spune:
neata
dau si eu o
.. vreti?? eu sunt chiauna, parca nu am dormit 3 nopti desi eva a dormit azi-noapte. sper sa ma dreg cu cafeaua.
raly trimite datele tale si ale lui bb sa te trec pe prima pagina. tare dulce piticul tau!!
moni imi pare bine ca nu mai aveti febra!
ramo super, deci nu mai are infectie urinara razvi mic. 
laurici
si o zi usoara la job!!
ven asa e, acum vor toata atentia noastra .. peste cateva luni, nu or sa ma vrea ei sa ne tinem dupa curutzul lor .. si eva adorame in parc leganata in carucior ..
va pupacesc
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva

13+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png