Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza si de la noi. la amiaza. fata doarme, eu cu treaba. gata, s-a facut bine, mai e putin umflata pe langa ochisori...de la sare cred. in rest, nu mai are bubite. mergem azi la onomastica fetitei moasei Mufitei si iar ii stric programul..dar deh...asta e. va multumim ca ati pocinogit-o pe socrella, merita si o bataie zdravana. vad k n-a mai sunat..crek ii e frik de mine sa mai citesc din urma si revin. la toate

Pozici Mufitza

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ziua buna fetelor, azi e ziua lui Mutti si avem o vreme cretina, vant nasol si frig, dar tot am prins o fereastra de o ora, ca nu iesisem de 2 zile din casa... Ah, ieri am iesit scurt sa vizitam apartamentul ala de 4 camere. Nu-i rau, dar bucataria e minuscula si e deschisa spre sufragerie (si deci va puti peste tot a mancare), iar baia e ingusta rau de tot, nu are loc decat un dulap mic... Noi acum avem 3 camere, dar suntem rasfatati, ca sunt impartite tare frumos si avem mult spatiu, in ciuda partilor gen mansarda din baie, dormitor si camera copilului... In fine, Bogdan a stat aseara pana la miezul noptii si a gasit inca 2 apartamente interesante, de 3 camere mari, am constatat ca nu ne permitem totusi un 4 camere, ne duce la 200 de mii de euro si ne ruinam de tot sau platim 30 de ani Va tin la curent.

Am dormit binisor azi-noapte, am alaptat la ora 22:30, la 2 si la 5, iar la 6 incepuse sa macane si sa se trezeasca, avea chef de vorba si de joaca, asa ca l-a luat Bogdan in camera cealalta, unde dupa aceea a adormit, Bogdan a plecat la servici si eu m-am trezit la apel pe la 8. Asa zile si nopti sa tot avem, Doamne-ajuta sa fi trecut puseul ala pacatos. De maine fac proba si trec pe „alb de cafea“ in loc de lapte si renunt si la iaurturile zilnice vreo 3-4 zile, sa vedem rezultatele. Pacat de iaurturi, ca-mi ajuta la digestie, dar daca-i fac rau lui bebe, nu-i bai!

Andreea, felicitari pentru numarul impresionant de kilograme!! Eu m-as bucura deocamdata sa cobor sub 70 Dar cu inghetata si praline zilnice, oare o sa pot?

simonacip, multa sanatate tatalui tau!! Si tata a avut asemenea probleme pe la 55 de ani, pana la urma a fost hernie si a trebuit sa fie operat... dar nu-i o problema, asemenea operatii sunt rutina in ziua de azi.

Daria_Ioana, ai descris perfect stresul cu 2 copii mici si apropiati ca varsta, eu cred ca mi-as lua campii, sincer... Si David mi-e uneori prea stresant, va spun sincer, dar ma obisnuiesc eu si mai ales imi umple sufletul de fericire cand imi zambeste si atunci stiu de ce m-am inhamat la tot stresul...

diana d, baietelul tau e tare frumusel si scumpisor, si eu tin pumnii sa se clarifice situatia spre binele copilului si avantajul tau!

inais, sanatate multa!

Vianne, ne gandim la tine si tinem pumnii mult mult sa fie totul ok cu testul!!!!

Cleo, da-mi si mie adresa aia din Tulcea, sa vad ce incropesc si eu de un pachet. Am mai dat din ele vreo 2 pungi pline unei colege tot asa, mai saracute, care naste in decembrie, dar tot mai am o punga plina... ca David creste ca Greuceanu

ancaurn, hei, ce baiat voinic ai tu acolo si intorcaret!! Bravo lui, pupa mama frumuselul!

Alysh, subscriu in totalitate la sfaturile lui Cleo, are mare dreptate, mai asteapta cu bebe doi si asigura-ti mai intai baza Eu nu mai fac nici fetita, nici baietel, ma opresc aici, dar daca tu o sa faci si o fetita, parca-parca m-ar tenta sa ne incuscrim

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

am uitat sa va spun. de 2 zile i-am introdus si eu cereale. mergem pe gama Nestle, ca eu ii dau Nan. auzisem vb ca daca i-as da lapticul cu cereale seara la ultima masa nu s-ar mai trezi peste noapte. aiurea. tot se trezeste la 2 s-i dau sa pape apoi la 6.30 e cu ochii cat cepele si nu mai doarme pana la 8-9. in fine. ii dadeam mere pasate cu cereale, sau piersicuta dar acum am niste mere de la tara care chiar daca sunt sanatoase pt ea sunt prea acre si nu le vrea decat sub forma de suculet, asa ca azi i-am dat - nu ma certati - juma de borcanel de pasta de mere cu pere tot gama Nestle. am citit ca-s organice si nu contin conservanti. il papa ca hupita mica ce e bine, speram sa nu-i placa ca o sa ma usuce la buzunar, dar se pare ca-i place, asa ca n-am ce face. asa de manra sunt de ea k papa cu lingurita si ar pune ea mana sa vada ce-i aia care vine spre ea si baga bunatati in guritza

Pozici Mufitza

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

uffffff,eu ca de obicei citesc dar de postat.pauza.
Vianne....eu am convingerea ca o sa fie bine,TREBUIE sa fie bine.Pupicuti de la noi
Miss,bravo lui Daviducu cumintel,de acum sa aiba nopti in care sa faca nani din ce in ce mai mult,sa va lase sa va odihniti ca e tareeeee bine sa faci nani noaptea .desi eu de 2 nopti ma trezesc din ora in ora ca Alex a facut febra de 2 zile si il controlez sa nu-i creasca noaptea sa faca convulsii(a facut o criza in ianuarie ,ufffff,nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva cu copilutul).ieri dimineata am fost la laborator sa-i faca analizele si e ceea ce banuiam;infectie urinara.maine ii iese si antibiograma sa mergem la dr sa ne dea tratament.La Stanciu am reusit sa ne programam abia pe vinerea viitoare,dar cre ca il sun maine sa-l rog sa ne primeasca sambata pt urgenta sa ne dea el trat bun ca dr de fam e cam afoana.
nu mai ti minte cine ma intreba pe unde e cab lui Stanciu...e in Berceni pe langa spit9,la benzinaria MOLL imediat dreapta pe str mariuca,apoi a doua la stg str Frumusani si dai in Barza,str unde e cabinetul.Am vazut ca mai sunt mamicute care merg la el,poate ne vedem vreodata pe acolo .
eu sunt suuper happy ca duminica vine mami meu aici ca duminica viitoare avem botezul d-soricicii,abia astept

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
poze shoricica
http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ah, era sa uit: mi-au sosit pozele facute de „fotografa lu’ peste“ – din 70 selectionate de ea (!!) am ales – cu mare ingaduinta – 10 bucati care au fost cat de cat acceptabile (macar am gasit 2 si cu mine mai de Doamne-ajuta, hihihi). Acu' dati-va si voi cu parerea... POZE FACUTE DE ELLA

Ce-i drept, Daviducul nu a fost atunci in dispozitie de poze si dupa o ora a inceput sa planga, dar totusi aveam pretentii mai mari de la tipa. Poze din astea – si chiar mult mai frumoase – pot sa fac si eu (Bogdan face oricum si mai frumoase), iar de prelucrat in Photoshop ma mai pricep si eu, iata AICI.

Vai, fetelor, ieri l-am filmat pe bebe David cum se juca el cu o jucarioara din aia cu zgomot, o tinea in mana singur-singurel si-o tot scutura si zambea la mine... Ce veselie pe mine, pana si-a tras una in gura cu ea si a inceput sa zbiere de tare ce s-a speriat, saracutul de el, mi-a luat vreo 5 minute sa-l linistesc Uitati-va aici: David se joaca .

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

andrada79 si eu ii bag supozitor cu glicerina cand vad ca se chinuie sa faca kk. plus ca soacra-ta nu stie ca mierea nu se da copiilor sub un an ca provoaca o boala numita botulism?? foarte periculoasa. ia sa-i zici asta..oricum, macar, a ta nu-i vara pe gat prostii si e doar un observator vorbaret si "criticaret"... au rescut si ei copii...de unde? k pe atunci legea le obliga pe femei sa se intoarca dupa 3 luni la servici..lasau copii cu bunicii sau vecinii. si mor cand le aud cu replica asta complet invechita si total aiurita

Pozici Mufitza

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Buna mamici dragi,
Milioane de multumiri pentru minunatele cuvinte, incurajari, sfaturi si suport.
Imi cer mii de scuze ca n-am reusit deocamdata sa va raspund la fiecare in parte, am inceput un conspect editat in Word ca sa nu-l pierd dar nu l-am terminat inca, o voi face, promit.
Deocamdata ma termina puiutul (de 2 zile de cand i-am facut vaccinurile Pentaxim, Prevenar si Rotarix, nu mai mananca mai deloc, e marait, smiorcait,agitat, nu prea doarme...
Azi de exemplu a acceptat in interval de 15 ore abia 60 ml ceai cu baby Drink, lapte deloc, deloc), iar acum din nou m-a refuzat.
Ma innebuneste cu nemancatul. De curand a mai avut o perioada de o saptamana in care n-a mancat mai nimic, abia in jur de 60 ml lapte la 8 ore.. fara sa fie bolnav (febra, dintisori, rosu in gat, dureri de urechiuse, burtica, mucisori, nimic). Ma termina. Mai multi doctori mi-au recomandat doar vitamine si sa-l las in pace. Cica a crescut prea mult dintr-o data iar acum stagneaza. Mie mi se pare tare, tare ciudat... Voi ati trecut prin asa ceva?
Apoi am avut in urma cu vreun ceas din nou o discutie telefonica cu tatal,... uff, atat de mult imi doresc sa ajung la un liman linistit...
Si sa nu uit, culmea culmilor si a incompetentei, cretina de dr de familie, m-a intampinat la cabinet cu cuvintele : avem de facut 3 injectii ...
Eu : poftim? Stiam ca Rotarixul e oral, se da in gurita in 2 doze la interval de minim 4 sapt.
Raspuns dr: Nu, se da injectabil in doza unica, am avut bebelusi la care am facut si 4 injectii simultan, dar Rotarixul mai da noduli in piciorus..
Eu raspund: atunci faceti-i acum Prevenarul si Pentaximul, iar Rotarixul va rog sa mi-l dati acasa ca il fac eu maine in piciorus. Vin acasa si citesc prospectul: pe cutie inclusiv dar si pe prospect scrie de vreo 6 ori ingrosat ca se administreaza oral, in nici un caz injectabil + desenata o siringa taiata cu o cruce!!
Asistenta si dr cretine, nu pot sa citeasca!!! Si pana acum au facut Rotarixul injectabil la toti copii! Bani aruncati si copii cu noduli neprotejati de boala.. La telefon cand i-am spus ca e buvabil, si-a cerut scuze... Imi venea sa mor de nervi, noroc ca am cerut vaccinul acasa.

Trebuie sa fug ca bebelusul s-a trezit,
Va pupup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Cleo, ai mare dreptate sa stii! Am mult de recuperat in privinta rezervelor de Ca, Mg, Fe. Mi-a cazut parul, la un moment dat ma dureau dintii....dovada clara ca sunt niste carente pe-acolo. Cu asigurarea financiara si profesionala iar ai dreptate si uite ca m-ai convins si tu si maica-mea sa-mi asigur un post si abia apoi sa ma gandesc la bb2. LA firma la care am lucrat nu vreau sa ma mai intorc, imi vine sa vomit numai cand ma gandesc.
Intr-adevar tati ne asigura traiul acum, e ok, nu ma plang dar e clar ca nu mai avem de unde pune deoparte pt calatorii in strainatate si alte rasfaturi mai mari.
Deci o sa mai astept putin. Dr mea spune ca dupa un an de la cezariana e voie bb 2. Si e o tipa super precauta, sufla si in iaurt, deci nu ma indoiesc de asta.

Sunt de acord si cu intalnirea....numai sa nu fie prea departe. Cu toate ca la mine lunea e zi de facut mancare, dar ma descurc eu cumva.

Ylari, nu stiu nici eu ce sa mai cred. Soacra-mea e super draguta in gral, m-a ajutat dupa ce am nascut o luna de zile ne-a adus de mancare si asta chiar mi-a fost de mare ajutor pt ca aveam nevoie sa mananc sanatos ca sa ma pot reface. In rest se poarta f frumos, mereu zicea ca abia asteapta sa aiba grija de Vlad. Acum insa , am pus-o in fatza faptului implinit ( eu tre sa merg la master si ea tre' sa vina macar o data pe saptamana 2 ore sa stea cu Vlad) si o vad reticenta....ca sa vada cum face....ca ar fi trebuit mai intai sa iasa si ea la pensie.... ca o sa-si ia niste sandwichuri la ea si vine la noi....niste faze de-astea stupide care ma pun pe ganduri. Nepotul celalalt are doua dadace pe soacra-mea si pe mama ei care e o batrana teapana rau si are grija non stop de copilul ala. Deci nu prea inteleg de ce ala are nevoie de 2 dadace??????

Miss, asa facem daca bb 2 e fetita, ne incuscrim!

LAurita, nu stiu cand dam startul la bb2, dimineata eram hotarata cat mai curand....acum ma fac sa mai reflectez fetele....si maica-mea. Dar nu las f mult timp sa treaca, promit

Alex SAra, unde stai in Voluntari? CA noi tocmai am ajuns la curte....

Diana, l-am vazut si eu pe baietelul tau, e frumos foc! Sa-ti traiasca, sa te bucuri de el si sa gasesti cat mai rapind rezolvare problemei cu tatal copilului!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Miss sunt de o mie de ori mai reusite pozele tale! Sincer! Nu mi se pare ceva super deosebit in pozele facute de ea!
Iulia 83Crede-ma ca i-am zis proatei de fiecare data legat de miere sau de suzeta ca e mai buna decat degetul.
Concluzia l-a trimis pe socrul meu cu miere la urmatoarea vizita si legat de suzeta dupa ce i-am zis ca nu e bine sa isi suga degetul ca e mai bine pt un copil sa il inveti cu suzeta stii ce mi-a facut, in fata mea i-a scos suzeta si ii indesa manuta in gurita de am zis ca o omor. Asa e ea fff rea si nesimtita! Nu intelege nicodata pt ca nu vrea nici macar nu ma asculta dar am invatat cum sa o pedepsesc: o ignor si nu ii raspund nici la telefoane nici la mailuri si moare. O sa isi mai vada ea nepotu cand oi vrea eu! I-am luat si eu fas la copil a inceput vai cat ai dat(600.000) vai ii luam eu mai ieftin, vai dar ce captusala, nu e buna si tot asa! E mi-a facut multe, iar acum crede ca daca a plecat mama la sora mea (mai o surioara care are o printesa de 10 luni dar e in America si nu mi-am vazut nepotica niciodata ) trebuie sa accept sa vina sa ma ajute! Exact asa mi-a zis si eu i-am zis ca nu e nevoie dar ea vai cum insist. Are si ea doua cuvinte preferate: deci si insist!

Pupici ca s-a trezit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Miss sunt frumoase pozele, dar mai frumoase-s ale voastre! Acum si tu...vrei sa gasesti pe cineva care sa va intreaca! Asta-i ca aia cu menajera care sa faca curat mai atent ca tine sau ca bona care sa-ti iubeasca copilu' mai mult ca tine! Pur si simplu...nu se poate!

Melly eu i-am facut gauri in urechiuse din maternitate. I-am facut baie fara probleme. Singura atentie era sa dezinfectez putin cu alcool si apoi sa pudrez cu Baneocin. Si asta primele cateva zile. Apoi nu am mai dat atentie. Cojitele au cazut de la sine.

Nicole eu am comandat de pe diverse site-uri. In general vin a 2-a zi. Depinde insa daca au sau nu produsul pe stoc si mai ales cand suni tu. Spre ex am comandat pe bebelusultau vineri pe la ora 14 si aba luni mi-au livrat comanda pentru ca in wkd nu lucreaza! Cel mai sigur este sa suni sa afli. Marea majoritate au numar de contact...daca nu toate!

...noi tot muciosi, dar mai binisor!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput