Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 18
YLARI spune:
Andrada, stai linistita, nu vrei sa stii ce meseriasa sunt eu intr-ale ciorbelor........ 

Cred ca o singura data mi-a iesit una asaaaa... acceptabila. Si io sunt mare ciorbareasa, as manca numai ciorbe, si uite ca astea nu imi ies... Of, te inteleg perfect cu vecinii galagiosi, eu am fost plecata la mama 2 saptamani ca mi se daduse bebeluna peste cap, nu mai dormea, nu mai manca, nimic... of, of...
Alysh, cum soacra prefera pe celalalt nepot??? Nu inteleg, ce oameni... Bine ca Iuby n-are frati ca eu sunt scandalagioaica... dar ma rog, dragoste cu sila nu se poate, of, fir-ar sa fie...
Mai vroiam sa zic ceva... dar am uitat...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Andrada79 spune:
YLARISi mie imi plac ciorbele. Fara ciorba nici nu concep sa stau, saptamana si oala de ciorba. Acum am devenit experta in ciorbite mai putin de burta si de peste bineneteles. A dormit piticul meu si in zgomot de ciocane. Asta e bine ca vad ca s-a invatat saracu cu galagia!
gabitzam spune:
Andrada, ti-am trimis pe privat parola de la contul comun.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Nicole1980 spune:
Vai fetelor cat ati mai scris. Eu am facut supica pt bebe si acum urmeaza sa mancam.
Am primit si noi rezultatul de la celule stem- pt 36 kg. o sa le pastram.
Simo si Laura – insanatosire grbnica tatalui vostru.
Vianne – sper sa nu fie nimic prea grav. Iti tinem pumnii sa fie bine
Alysh- cum vrei tu. Eu sincer, nu prea sunt multumita de curatenia pe care o face, in schimb la calcat nu-I reprosez nimic.
Unde a pus Laura reteta de papanasi ? Ma duc sa mai rasfoiesc, ca eu cred ca am sarit pagina aia…
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
monik16 spune:
Salutari la toata lumea!!!
Eu sunt in urma cu vreo 10 capitole si nu sunt sanse de recuperat...
Am scapat de otita aia care m-a tinut vreo 2 sapt...Credeam ca nu-mi mai trece niciodata
.
Am reluat alaptatul si acum mananca iar numai la san. F.rar cand plec undeva ii mai dau formula. Comparandu-le alaptatul cu bibe imi dau seaama ca e mult mai usor cu alaptatul. Si mai e un avantaj ca nu-i miroase scaunul urat ca de la formula
. E o diferenta....
Sara a devenit mai maraita, nu stiu de ce... Vrea mai multa atentie si eu nu mai apuc nici sa deschid calculatorul. Maine trebuie sa facem vaccinul (infarix penta); sper sa fie ca la primul...Mi-e teama ca o sa urle rau.
I-am facut gauri de cercei cu pistol la Medlife si a urlat groaznic; a doua gaura i-a facut-o urland ca dupa prima n-a avut ce-i face sa o linisteasca. Cred ca s-a speriat. E cam sperioasa, nu-mi place asta...
Sper ca toata lumea e ok. Din pacate nu am timp sa citesc din urma.
Va pupam!
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
Nicole1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura V-a spus Sis de tati nostru care e bolnav ![]() , se pare ca are o sciatica, sper sa se rezolve fara operatie!!!SI cu Mirci nici nu pot merge pe la el sa-l vad...sa se rezolve cat mai repede! NIcole m-ai nenorocit cu minunea de papanas!!! In prima poza Daviducu este picatura din tine!Si ce papacios e! Sper si Mircea sa semene cu mami si sa-i placa mancarica! Papanasii fierti ii fac simplu: amestec oua, branza de vaci si nitel gris, praf de sare si arome, pun apa la fiert intr-o oala adanca si fac cu lingura galuste cand da apa in clocot. Le lasi 8 min. se papa tot cu dulceata si smantana sau cu unt topit+ smantana + zahar vanilat. Sunt mai dietetici decat aia prajiti si buni tare. Hai fetelor, Alysh, Nicole, Sis - vezi ca nici nu discut!! CAnd dam startul la pui mici? Ralu_t am o prietena care isi duce fetitza la Botosani la maica-sa si renunta la bona. Bona sta in Militari si prietena mea a fost multumita de ea, un an de zile. te intereseaza sa obtin nr ei sa-ti dau pm? De intalnit siiigur, eu de cand tzip pe aici...dar cred ca va fi o intalnire de Dr taberei - militari ce strigi tu acolo! MissSi Mirci zice mmmmammmmmaaaammmammmmaaa!!!!!De vreo 3 sapt asa.. |
Am gasit mesajul

Laura , il sarisem ca am postat amandoua cam in acelasi timp. Multumesc pentru reteta , chiar am sa incerc sa fac papanasi.Mi-a crescut inima cand mi-ai zis ca seamana cu mine piticul.

Si eu vreau bona pentru bebe, cine mai stie... As vrea sa inceapa din decembrie cate 4 ore pe zi, apoi din 15 ianuarie full time. Daca cunoasteti pe cineva care este interesat sa stea cu un bebe mic anuntati-ma si pe mine.
Poze
melly23 spune:
hello si de la noi!!!
moaaammmaaa voi vorbitzi de papanasi!!!ultima oara cand am mancat eram gravidutza in 35 saptamani si i-am mancat la Suior!!!grozavi!!!vreau sa multumesc fetelor care mi-au scris caloriile de la laptele praf!!!cred ca am sa trec pe NAN HA 1 !!!dar ma mai gandesc ca milumil mi se pare cam brusc asa putine calorii!!!deci cate o
si un
pentru fete!!!cat despre noi acu de vreo 2 ore am venit si noi de la gauri in ureche tot cu pistolul si bebitza mea a plans dar nu mult asa parca nu mai avea nici aer!!!si vreo 1 ora a adormit tot suspinand acu am papat si gangurim cu ana banana!!!e vesela si cred ca a si uitat asa cum a zis gabitzam au mintea scurta!!!
nea- zis sa o lasam cu cercelusi care i-au pus ei 10 zile iar de maine sa ii mai invartim asa sa se faca gaurica!!!sa nu se inchida peste ei!!!dar pot sa-i fac baita deseara???stie careva sa fie ceva reactii adverse daca facem baita!!!???
gemenelor un
pentru taticul vostru!!!sa se faca bine si sa se bucure de nepotei!!!
vianne bafta la doctor!!!
si sper sa nu fie nik decat o alarma falsa!!!
cleo, ylari poi impuscati dracu cainii aia ca de nu vin eu sa-i impusc, ceapa lor de huligani!!!sincer eu pe astia fara stapan nui rabd!!!asta e!!!sunt fara suflet mai ales ca ai un bb in brate si te ataca!!!

fug ca ma striga fluturashul!!!
Noi si fluturica Amelia
Nicole1980 spune:
Fetele care comandati de pe net. Vreau si eu sa comand un cadou pt un bebe prieten cu noi (carusel sau centru de activitati), dar as vrea sa vina mai repede. A comandat cineva de pe site-urile din Romania ?
De pe ce site ?
Multumesc.
Poze
gabitzam spune:
Melly, trebuie sa ai grija daca poti sa nu o uzi acolo la cercelusi, sau cel putin sa nu ramana uda dupa aceea, sa o usuci bine, eventual cu foen-ul nitelus pe aer mai rece. Umezeala e mediu propice pentru bacterii si cat e rana acolo de la intepatura mai bine sa te feresti.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla