Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Anca eu sunt sora mai mare cu 10 minute!
GAbitzule, Ancamultumim!
Ylari sa-ti dau un exemplu de recomandare la analize. Cand m-am dus la Medicover sa-l cantaresc pe Mirci o pediatra ciufutica mi-a spus ca a luat prea putin in greutate (500 gr) in ultima luna. I-am spus ca i-am dat numai san aproape, dar ea o tinea pe a ei, ca uite in primele luni a luat 1300 si 1100 de gr si i-a incetinit ritmul de crestere.
Ca sa vin peste 2 sapt si daca tot asa putin a luat in grutate imi da trimitere la analize. EU nu m-am dus, de ce sa-l intep?? eu stiu de ce a luat mai putin in greutate, ca nu a papat bibe si oricum, in a patra luna nu mai lua ca in prima. Nu intepa copilul daca nu e nevoie...
Inais ma bucur ca Iasmi e deja mai bine!
VA pup fetele, iesim si noi afara...sa-mi pregatesc muschii ..c.red ca o sa car la Mircea...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza fetelor

Eu am inceput munca - deocamdata citit mailuri, barfit cu colegi etc Bebe e cu mama, il aud cum canta si se distreaza de zor :p Bineinteles ca a primit iar jucarii o groaza nu mai am unde sa le pun hmmm ... A primit si un calutz colorat de la Lamaze, care tropaie, necheaza si face tot felul de zgomote - e super, bb e cu gura pana la urechi cand il vede. Evident ca mama nu s-a abtinut si i-a cumparat un costum de cosmonaut din ala de iarna grrrrrrrr ce m-am suparat, caci voiam sa ii cumpar eu de aici ceva asa, pe gustul meu Mai, oamenii astia nu inteleg ca trebuie sa o mai lasi si pe mamica sa ii mai ia cate ceva cupilului... Cand i-am zis ca nu trebuia sa ii cumpere ea, caci voiam eu sa ii iau asa ceva, si-a luat o mutritza din aia de copil: "pai era la oferta... ei, daca nu vrei, cumpara-i tu alta, asta este ..." Of, asa de tare m-a suparat faza asta ... Stiu ca e saracie multa in lume, dar e si risipa aiurea - ma uit la ai mei, care ar cumpara tot Bucurestiul (noroc ca nu au bani ) Le spun ca lui Robert nu ii trebuie NIMIC, mai ales ca nu e cazul sa se care de la Bucuresti cu tone de bagaj - dar ei nu si nu ! Ca trebuie sa ii cumpere ... ca sa aiba de la bunici Sa va mai zic ca eu deja am primit cadoul de Craciun ??? Ca vezi Doamne de Craciun mama o sa fie aici si nu o sa imi poata cumpara cadou - ca si cum eu as trai sa primesc toata ziua cadouri. In fine... ma scuzati ca va bat la cap cu marile mele "probleme"

Eu deocamdata nu am dat hainutze, vreau bebe doi rapid (daca e tot baiat am tone de haine) si apoi o sa le dau cu draga inima... Oricum, sper ca la bb 2 entuziasmul bunicilor se va mai estompa si or sa ne lase sa respiram un pic

Vad ca avem fete suparate - si pe buna dreptate, de data asta. Vianne - virtuali de la noi - iti tinem pumnii sa fie bine !!! Ascult-o pe Cleo, are dreptate, cu siguranta va fi OK.
Gemenele frumushele - sanatate multa pentru tatal vostru !
Diana - m-a impresionat mesajul tau, prin ce treci tu acum ! Cu puiul balonavior, cu pseudo-tatal nemernic - groaznic ! Nu pot sa cred ca iti poate lua bebele timp de 6 luni pe an ! Nu am inteles daca sunteti sau ati fost casatoriti ??? Iar bebe, chiar daca ar fi fost nascut in FR, ar avea cetatenie romana, nu? Caci este legea sangelui - are nationalitatea mamei ... Aici in Belgia un bebe nascut dintr-un tata belgian si o mama straina va prelua nationalitatea tatalui, deci va fi belgian, dar in Franta stiam ca se ia dupa mama, nu dupa tata ... Oricum, nu cred ca i se poate acorda custodie copilului daca spui ca v-a abandonat si nu v-a ajutat deloc, nici macar financiar. Neaparat cauta-ti un avocat bun ! Imi pare rau ca nu stiu prea bine cu ce sa te ajut ... Daor cu un sfat si cu un gand bun Oricum, am vazut poze cu bebe - ai un copilash superb, sa iti traiasca si sa fie sanatos !

Va pup pe toate, fug la munci Oh... si succes fetelor speriate de catzei Sper sa rezolvati situatia - este inacceptabil sa fii haituit de caini prin parcuri sau pe strada intr-o capitala europeana hmmm...

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Dragos mi-a facut o surpriza mai inainte. Eu stateam si buchiseam pe aici sa-mi schimb semnatura, el povestea cu jucariile in patut. Ma duc pana la el si...era pe burta. S-a mai intors el de cateva ori, dar nu si-a scos si mana. De data asta a facut-o. si era mandru nevoie mare. Cand m-a vazut si-a intins gurita pana la urechi, parca ar fi spus: Vezi mami ce mare si voinic sunt? Apoi s-a chinuit vre-o 10 minute sa se intoarca si inapoi. Ambitios baiatul! Dar nu i-a iesit, asa ca s-a pus pe plans. L-am intors eu si a adormit instantaneu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Uraaa inca un bebe intorcaretz!! Bravo Dragos!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata dragutele mele.

Nicole, iubita, multumesc mult, uite ca in dimineata asta m-a sunat o prietena careia ii spusesem intr-o doara ca as avea nevoie de cineva, ca mi-ar fi gasit o femeie. Deci, nu mai vorbi deocamdata ca nu vreau sa te incurc. SA vedem cum m-oi intelege cu asta. Multumesc de ajutor.

DAria, sunt convinsa ca e greu cu 2 bebei odata. DAr exact cum spuneai, asa ma indeamna sufletul. E clar ca e nevoie de ajutor, si inca unul de nadejde.
Nici nu stiu cum sa fac. PArca intai as incerca un concurs in administratie, m-as angaja si apoi sa raman gravi. As vrea sa am un loc asigurat undeva, pe domeniul meu. MAi am putin timp de gandire.....
Si bineinteles trebuie cumva sa-mi asigur un ajutor....de unde nu stiu. MAma lucreaza....soacra-mea prefera celalalt nepot....prefer clar o cresa sau gradinita decat o bona, nu stiu de ce exact.

LAurita, Simo, sanatate multa tatalui vostru, sa scape fara operatie!!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Miss Sunt fffff frumoase versurile si imi plac ca se potrivesc cu poza unde zimbestele el asa, ca un smecheras
Gabitzam asa voi face voi introduce treptat si fructele si cred ca le voi stoarce si ii voi da ca suc. Legat de carticica eu nu am parola de la contul comun de yahoo. Poate imi trimiti un PM cu parola .
Reallaura Este ffff buna reteta cu papanasii si chiar ma gandeam zilele trecute la asa ceva dar nu mai stiam reteta. Asa m-am bucurat cand am vazut ca ai scris-o. Poti sa imi spui cam cat se punea din fiecare, ca nu imi aduc aminte si sa nu pun prea mult gris ca am darul asta. Cand am facut prima oara ciorba am pus la o olicica mica mica o cana de orez. A iesit trei sferuri orez un sfert apa. Aaaaaaaaaaaa si era de peste ciorba si am fiertoooo de s-a descompus tot capul de peste. A iesit ceva oribil iar sotul ca sa ma incurajeze imi zicea lasa ca e buna data viitoare o sa sti cat sa pui! Parca il vad si acum cum culegea oasele din farfurie

Uff iar repara vecinii in bloc si Tiberiu abia a adormit! Sper sa poata dormi printre ciocanele vecinilor. Toata vara numai de asta am avut parte si vad ca si acum! Nici macar intre 2 si 5 nu pastreaza liniste, odata am chemat si politia la cei de deasupra mea care spargeau cu picamaru in baie de dimineata pana seara ca sa isi faca canalizarea! In fine ca politia nu a facut mare lucru, mi-au cerut tot mie sa ii inteleg.
Va pupic!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

"neata dragutele mele.

Nicole, iubita, multumesc mult, uite ca in dimineata asta m-a sunat o prietena careia ii spusesem intr-o doara ca as avea nevoie de cineva, ca mi-ar fi gasit o femeie. Deci, nu mai vorbi deocamdata ca nu vreau sa te incurc. SA vedem cum m-oi intelege cu asta. Multumesc de ajutor.

DAria, sunt convinsa ca e greu cu 2 bebei odata. DAr exact cum spuneai, asa ma indeamna sufletul. E clar ca e nevoie de ajutor, si inca unul de nadejde.
Nici nu stiu cum sa fac. PArca intai as incerca un concurs in administratie, m-as angaja si apoi sa raman gravi. As vrea sa am un loc asigurat undeva, pe domeniul meu. MAi am putin timp de gandire.....
Si bineinteles trebuie cumva sa-mi asigur un ajutor....de unde nu stiu. MAma lucreaza....soacra-mea prefera celalalt nepot....prefer clar o cresa sau gradinita decat o bona, nu stiu de ce exact.

LAurita, Simo, sanatate multa tatalui vostru, sa scape fara operatie!!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

alysh, iti recomand sa lasi 2 ani intre pui
1. din motive de cezariana. Toti medicii zic asta, stiu ei ce stiu, nu is prosti toti dejaba; sa nu uitam cat de des se plangea Daria Ioana in timpul sarcinii ca o doare uterul, ca exista riscul sa se rupa, etc.
2. sa iti revii si tu fizic. Rezervele tale de Ca, Fe, etc. s-au dus. Organismul tau are 30 ani, ai avut o operatie, mai complicata decat simpla cezariana a celorlalte
3. sa dai pe bebe nr1 la gradi. Cateva ore de respiro, si uite ce diferentsa de atitudine este la Simonacip, Gabitzam.
4. sa te asiguri financiar. Chiar daca ai pe tati alaturi financiar, sa stii ca ai unde sa te intorci in caz de ..., conteaza f. mult la confortum psihic. Si ca sa te simti tu implinita. Cred ca de aici se trag depresiile multor mame, ca viatsa profesionala versus cea personala trebuie echilibrata... cand nu ai echilibrul interior o iei razna, incepi sa te simti vinovata, sa vezi totul negru, sa ti se para ca nimik nu se leaga etc.

Fetelor, propun o intalneala. Miine! Na. ca e prea frumos afara.
Hai, ca face bine la moral, luni cand am ieshit cu fostele mele colege de serviciu, desi am fo franta fizic, si nici nu am mancat mare lucru, taaare bine m-am mai simtit. Psihic. CURATA CURA DE SLABIRE!
Deci:
-propun ieshit in parc, ora 13-14. Parcuri: Tineretului sau Lia Manoliu. Adica accept si alte propuneri indecente, dar atat a clocit creierul meu single-neuronic.

edit: mama, ce tampita sunt. NU POT MIINE!!! Ca vine Liviu la curatsenie . Senila. Luni. Ce ziceti de luni? sa speram ca mai e vreme asha frumoasa.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

acum v-a apucat cu intalneala...cand nu pot eu sa ies din casa cu bb! uofffffffffff!

Edit: hihi...uraaa pentru Liviu!! Pana Luni ne facem bine!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Fetelor nu stiu ce se intampla ca nu mai am timp de nik.
In fine, acum am terminat de citit cap. asta.
Eu ii dau lui bb piure de fructe cu branzica dim pe la 10. Si dupa masa la 5-6 ii dau piure de legume cu cereale, sau cereale sau iaurt.
Momentan e totul ok, cu kk mai greu ca e pastos. Cu suptul, noaptea baga din greu dar ziua cand si cand.
Sta in fundulet destul de bine si singurel, mananca picioarele din greu, cu intorsul numai cand are chef el. In rest gangureste si se cearta cu mine daca nu ii convine ceva.
Doloress Patrick cu high need, asa e exact si al meu, din ce am citit din ce ai trimis tu, cam asta e, nu prea avem ce face. Eu nu pot face nimic daca nu doarme.
Fetelor bb al vostru musca? Ca al meu da, daca nu ii vine destul laptic si repede incepe sa muste. Nu mereu dar cateodata.
Poate reusesc sa fac un conspect mai tarziu...om vedea.
Daca nu sa stiti ca toti bebeii muciosi si plangaciosi si mamicile obosite.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza,

Acum am venit de la vaccinel!SUnt tare mandra de baietelul meu,deloc nu a plans,inca dupa ce a scos acul i-a ras asisteneti!!Dragul de el!Rosu in gat a zis dr ca nu e,dar i-am explicat ca refuza tzitzi.Pt ca azi dimineata a facut iar niste crize ca abia daca a tras 2 inghitituri!Nu stiu ce sa mai fac cu el!Oricum azi il duc la pediatra noastra in care am foarte multa incredere,sper sa fie bine!!!
Simona si Laura multa sanatate taticului vostru!
Pupice

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput