Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Vianne sper din tot sufletul sa fie bine! CU Dumnezeu inainte!
Inais, Vianne, CAmi M si Ylari
Ylari, of ce rau imi pare de tine ca trebuie sa-ti tii si socrii in carca cu treaba!
Cleo eu deja am dat hainute a tara la matusemea, femeia care vede de tatal ei e gravida si i-am facut un bagajel...uuuf, cata lume saraca!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Cleo, chiar sunt curioasa daca reusim sa facem ceva cu catzeii astia... Nu iti spun mie ce frica imi este, mi se taia respiratia aseara cand a trebuit sa trec pe langa catzeaua aia... Iar in parc, acum cateva saptamani m-au atacat vreo 2 caini (si dupaia au mai venit vatziva) asa, aiurea, noroc ca au latrat ca altfel eu habar n-aveam, ma aplecasem peste carucior sa ii aranjez paraiutza Evei. M-am ridicat atat de brusc incat mi s-a rupt snurul de la gat de care tineam atarnat mobilul... Deci m-au atacat aiurea ca nici macar nu eram cu fatza la ei, ce amenintare sa simta????

Cleo, stii cumva (mie imi e lene sa ma uit) Kid cardul nostru acopera si analize de sange ptr bebe? Fetelor, voi ati facut vreuna analize de sange la bebelacii vostri? Cand este recomandat sa se faca? O intreb eu maine pe doctoritza si va spun si voua daca nu stiti.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

da, acopera.
Daca dr considera ca ceva nu e in regula, si tre analizat, iti face trimitere la recoltare, si iti poa lua proba din gat, secretie ochisor, sau sange, sau ecografii, sau consult ortopedic, orl, tot ce trebuie. Dar la cat de mic e puiul, si cat de putin sange are... nu se fac analize periodice, ca la oamenii mari. Ca... de unde sa iei o fiola de sange???

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mda, ai dreptate... mama nebuna ce sunt si eu...
Am trimis formular la asociatia aia ce strange cainii fara stapan. Le-am facut o scrisorica de te apuca plansul instantaneu, si eu la fel, mama de fetitza, prizoniera in casa, atacata de cainii comunitari, etc, etc, nu minciuni, doamne fereste, dar am mai dramatizat si eu un pic.
Fi-mea e cuminte azi (pana acum) E in bouncer se benocleaza la mine. Feteleo, tzipa cateodata (chiuie zici ca e la nunta) ma sperie... Seara isi canta inaintye sa adoarma, al meu e pe jos de ras.

Si eu tre' sa-mi fac un papanicolau. Poate cu prima ocazie cand ajung la mama.
Fetelor, cele care ati depus deja cererea de CIC, pe adeverinta de la servici ce scria, ca se suspenda contractul de munca? Mi se pare ca suna supernashpa... Bine, nu zice ca se incheie, ci ca se suspenda... Parca am un cutzit in inima, mie imi place tare mult jobul meu (din cate imi aduc aminte )

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Vianne, scumpa si draga de tine, ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine. E doar o incercare. Sunt sigura ca va fi bine. Doamne Ajuta!!!
Cami, pupam Sabinuta... Sa stii ca nici MAtei nu doarme foarte bine ziua...doar cind iesim afara si-i leganat intr-una in carut..Si chiar ma gindeam ce pretentii sa mai avem? Deja cresc si ei, isi scurteaza perioada de veghe..
Ylari, de ce vrei sa-i faci analize bebelunikai? Las-o in pace, n-o intepa inutil
Inais, sanatate Iasminutei. SUmetrolimul nu e foarte tare, e biseptol mai exact, sper sa-i treaca fdara el, doar cu eurespalul Citi ml de eurespal ii dai?DAr SUmetrolimul cum ti l-a prescris? Intreb ca nu mai stiu dozele si vreau sa mi le improspatez, ca cine stie??
Multumim de gindurile bune catre tata(ne prind bine), sper sa fie bine cum spune si Vianne, doar cu fizioterapie...Deocamdata face analize ca nu se stie exact ce si cum, va face o tomografie azi..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura&Simona, sanatate multa pentru tatal vostru!

Vianne, Doamne ajuta sa fie totul bine si sa scapi doar cu emotiile de acum!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Ylari, de ce vrei sa-i faci analize bebelunikai? Las-o in pace, n-o intepa inutil

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Pai... de nebunaaa, n-am zis???
Mai, doar ma intrebam si eu... nu ca i-as face, musai... Nu stiu, eu sunt mai ipohondra, asa...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata.
Vianne si ma rog sa fie totul bine. Sunt convinsa ca asa va fi.
Sananate multa si pt tati de Simona&Laura sau Laura&Simona? Care sunteti mai mare?
Ylari eu i-am facut analizele de sange lui Dragos la doua luni jumate, la recomandarea pediatrei. Dar si eu zic ca daca totul e in regula nu are rost sa intepi fata inutil.

POZE
Poze 2008

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neatza!

Raspund rapid ca merg sa calc...

Simona Eurespalul se da functie de nr de kg ale lui bebe. Iasmi are 5.500 kg...dr. a facut calcul cat pentru 5 kg si mi-a dat 3ml de 3 ori pe zi. Sumetrolim la fel...mi-a zis 2.5 ml de 2 ori pe zi.
Nu i-am dat si cred ca nu-i dau. Stiam ca e biseptol deci o sulfamida. Nu poate fi considerat antibiotic, insa tot n-as vrea sa-i dau. Azi dimi s-a trezit muult mai bine. Nu prea am avut ce sa-i scot din nasuc.

Va

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Neatza!

Raspund rapid ca merg sa calc...

Simona Eurespalul se da functie de nr de kg ale lui bebe. Iasmi are 5.500 kg...dr. a facut calcul cat pentru 5 kg si mi-a dat 3ml de 3 ori pe zi. Sumetrolim la fel...mi-a zis 2.5 ml de 2 ori pe zi.
Nu i-am dat si cred ca nu-i dau. Stiam ca e biseptol deci o sulfamida. Nu poate fi considerat antibiotic, insa tot n-as vrea sa-i dau. Azi dimi s-a trezit muult mai bine. Nu prea am avut ce sa-i scot din nasuc.

Va

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Bravo Iasmina!!
poa a fo numai un inceput de raceala, cu muci si felinare, si nu grav.
Si cand ma gandesc.... ca o sa avem parte des de asta...
Ce ne-ashteapta.
inca o data pt Iasmina vecina sanatoasa!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Aaaa, vroiam sa ii spun iuliei (dar si voua, bineinteles) ca i-am povestit lui iuby despre soacra-sa, faza cu ciorba de rosii... Mi-a zis ca incerca sa isi imagineze ce a facut soacra-sa dar ca nu ar fi ghicit nici din a 200-a incercare. Si mi-a zis ca n-ar vrea sa isi imagineze sa fi facut maica-sa asa ceva (adica soacra-mea)
Hai ca a inceput fiica-mea concertul...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ylari, stai cuminte, fata e sanatoasa tun, daca nu s-ar vedea pe obrajorii aia rosii si bucalati..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput