Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 20
Doloress spune:
Diana_d multi multi pupici, ai grija de tine si de puiut, am vazut pozele si ai un puiut minunat, sa-ti traiasca! Ia-ti un avocat bun, nu are cum sa imparta custodia, daca nici nu l-a interesat pana acum de copil si nu a contribuit cu nimic la cresterea lui. Eu stiu ca orice judecator ar trebui sa aiba in vedere numai binele copilului si nu este sub nici o forma spre binele lui sa-l scoti din mediul in care a crescut si cu care e obisnuit, mai ales un copil asa mic. Dar cum in Romania de multe ori dreptatea e de partea celui ce are mai multi bani, ai mare grija!
Mie nu mi s-a intamplat sa nu pape, nu stiu ce sfat sa-ti dau...
Of, m-a luat cu fiori cand am citit ieri, nu pot sa imi imaginez sa ma despart de copilul meu, cred ca as face moarte de om...
Laura si Simona insanatosire grabnica taticului vostru! Am si eu un tata bolnav care nu concepe sa mearga la spital, ma apuca nervii cand ma gandesc
Are tensiunea 20 cu 11 si sta asa fara tratament si fara sa-l vada un doctor. Apoi se plange ca ii este rau.
Vianne multa sanatate, ai grija de tine, speram sa fie o alarma falsa! Surioara mea draga a avut HPV, un tip de cancer cervical in faza incipienta, din fericire datorita faptului ca a facut cu strictete analiza au descoperit-o la timp si au curatat cervixul de celulele bolnave. Acum e OK, dar trebuie sa aiba mare grija caci poate oricand sa reapara. Sorela mea e un exemplu pentru mine de optimism si pofta de viata, desi are o caruta de boli. Are hipercolesterolemie (cand au descoperit-o avea colesterolul 7, la 7 ani), e genetic si din cauza asta toate organele ii sunt afectate. Practic toate organele sunt invelite intr-un strat de grasime si functioneaza cu greu. Ficatul in primul rand ii este praf (de la colesterol). S-ar impune un transplant, insa inima nu i-ar rezista la o asemenea operatie, caci si inima ii e in pioneze din cauza stratului de grasime. Stomacul este si el afectat de la cate milioane de pastile a luat la viata ei. Are migrene ca nu poate sa vada in fata ochilor si care duc la voma, asa sunt de puternice. Acuma i-au mai descoperit si pe esofag nu stiu ce care ar putea duce la cancer, trebuie sa tina regim strict, nu are voie nici un aliment iritant pentru esofag, cum ar fi banane sau rosii. In plus are regim strict pentru colesterol, fara nici un pic de grasime, prajeli, totul fiert. Nici nu pot sa spun cat de norocoasa ma simt ca am venit pe lume sanatoasa, puteam fi eu in locul ei, colesterolul e boala in familie, din generatie in generatie in familia tatalui au murit toti de complicatii din cauza acestei boli. Ea nu are voie nici sa faca copii, pentru ca exista posibilitatea sa o mosteneasca si sa aiba colesterolul mai mare ca al ei si nu ar supravietui. In plus nu prea i se recomanda sa intrerupa tona de pastile care trebuie sa le ia zilnic sa tina toate bolile sub control. Nu va zic cati prieteni au parasit-o din cauza asta, e o persoana minuntata insa toata lumea se gandeste sa aiba copilul lui mai devreme sau mai tarziu si cum ea nu le putea oferi... acum e singura de multa vreme. Asta este, e trist.
Si cu toate astea, e fericita si multumeste lui Dumnezeu pentru fiecare minutel de viata fara durere, desi sunt putine astfel de clipe, de cand era mica, ea avea continuu o durere ceva. O iubesc tare mult si tare as vrea sa se faca cu totul sanatoasa! De la ea am invatat sa apreciez si sa fiu recunoascatoare pentru ceea ce am si sa nu ma plang niciodata. Uitati aici cat e de frumoasa! Ma laud si eu cu ea, ca e intr-adevar o persoana deosebita, si ne iubim mult de tot! Eu sper ca Patrick sa nu fi mostenit caruta de boli de la taica-meu din familie, abia astept sa ii fac analize la anul in Romania.
cleo78 spune:
diana_d, ce pui scump ai!!
sa iti traiasca! hai ca o sa ajungi la un liman.
MissP, am dat adresa pe PM. Sarutmana. Pt cine mai are lucruri de prisos, de bebei mici, cereti-mi si va dau adresa pe PM a verisoarei mele. A gasit in sat o fata de 17 ani, cu bebe mic de nici 1 luna. Sincer, nu am intrebat de e baiat/fata, la tsara insa daca pune body sau tricou pe dedesupt roz la baiat..nu conteaza.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
cleo78 spune:
si de ras:
Doi indragostiti, pe o banca, in parc:
- Iubitule, cand o sa ne casatorim o sa avem doi copii, un baiat si o fata.
- Dar de unde stii?
- Amandoi sunt la mama, la tara .
Un tip intra intr-un magazin si o intreaba pe vanzatoare: - Aveti vopsea de oua?
La care vanzatoarea se uita cu atentie la el, il masoara din cap pana-n picioare, ii zambeste si ii raspunde: - Dichisitule!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
alina_anto spune:
Buna fetele!
Miss, am vazut pozele. Nu sunt rele deloc! Daviducul tau e un scump . Si vad ca e un concurent serios pentru Sara mea (in ceea ce priveste genele..)
Laura, Simo Sanatate tatalui vostru
Vianne Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.
Monik, ma bucur ca ati revenit la normal cu alaptatul. Eu cred ca o sa mai astept pana sa-i fac gauri in urechi Sarei
Iulia Si eu ii dau Sarei mar din borcanas Nestle si il accepta foarte biner. Cel cu mar+para o sa mai stea vreo luna prin camara pt ca dr mi-a recomandat sa aman sa-i dau para. In schimb, azi i-am dat prima ei supa-crema de morcovi!!!!!! Asa mult i-a placut! Bineinteles ca am gustat si eu si e foooaaaarte dulce..zici ca am pus zahar in ea. Pai cum sa nu-i placa??![]()
Mai aveam cate ceva de spus, dar nu ma mai lasa Sara...merg sa ma joc cu ea.. revin mai tarziu
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
alina_anto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress Si cu toate astea, e fericita si multumeste lui Dumnezeu pentru fiecare minutel de viata fara durere, desi sunt putine astfel de clipe, de cand era mica, ea avea continuu o durere ceva. O iubesc tare mult si tare as vrea sa se faca cu totul sanatoasa! De la ea am invatat sa apreciez si sa fiu recunoascatoare pentru ceea ce am si sa nu ma plang niciodata. Uitati aici cat e de frumoasa! Ma laud si eu cu ea, ca e intr-adevar o persoana deosebita, si ne iubim mult de tot! Eu sper ca Patrick sa nu fi mostenit caruta de boli de la taica-meu din familie, abia astept sa ii fac analize la anul in Romania. Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008) |
Doloress...ce pot sa-ti spun.. Am vazut poza cu sora ta. Se vede ca este o luptatoare. Bravo ei!

Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de
alina_anto spune:
Ia uitati-va ce ochioasa e fica-mea aici
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de
alina_anto spune:
Iar aici e tare bucuroasa ca am lasat-o sa-si pape manutza.
Eu maine trebuie sa merg la Carrefour-Ploiesti sa-i cumpar cate ceva Sarei: borcanele cu mar Nestle, cadita mai mare ca deja nu mai are loc in cea de la masa de infasat..se loveste si la picioare, da si cu capul in ea, isi loveste manutele...draga de ea... Vreau sa-i mai iau 2 lingurite, castronele, etc... Chiar am vrut sa va intreb: voi folositi/veti folosi o oala noua pt supa lui bebe? Eu am oale aproape noi, le spal tot timpul foarte bine, asa ca nu vad de ce as cumpara o oala noua pt Sara.. Poate doar de dragul cumparaturilor..atunci, da! Uite, azi i-am fact supita intr-o craticioara de-a noastra.
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de
alina_anto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 si de ras: Doi indragostiti, pe o banca, in parc: - Iubitule, cand o sa ne casatorim o sa avem doi copii, un baiat si o fata. - Dar de unde stii? - Amandoi sunt la mama, la tara . Un tip intra intr-un magazin si o intreaba pe vanzatoare: - Aveti vopsea de oua? La care vanzatoarea se uita cu atentie la el, il masoara din cap pana-n picioare, ii zambeste si ii raspunde: - Dichisitule! o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |

Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de
inais spune:
Doloress ti-am revazut pozele. Toate albumele le-am rasfoit! Ai un bebe tare dulcic si nasica lui este tare speciala! Ma gandeam in timp ce citeam...nu poate infia un copil? Cred ca ar implini-o ca femeie si i-ar da si alt sens in viata! Poate vine apoi si barbatul care sa o aprecieze cu adevarat!
Alina_anto e scumpica foc Sara! Si da, eu m-am hotarat sa folosesc oala separata pentru Iasmi, numai ca am una de care nu ma prea ating. Una de inox, micuta si smechera...cu capac cu termostat. Bine nu din cauza ca-i smechera o voi folosi ci pentru ca nu am prea folosit-o noi.
Mai ma zapaciti cu discutiile despre diversificarea asta...imi faceti o pofta de piureurile astea de care povestiti!! Noi o sa incepem la 5 luni. Nu ne grabim deloc.
A propos de piureurile de fructe...cele care ati fost la Baby Expo ati vazut ca erau mostre de la diferite firme...sa vedeti ce mai papa sumbsemnata...cot la cot cu piticii de pe acolo! Pai am zis sa gust si eu dinainte, daca tot am posibilitatea free. Sa stiu ce aleg cand o fi sa fie...![]()
Va pup...fiica-mea doarme. S-ar putea sa fie mai somnolenta si de la Eurespalul asta...Da somnolenta...ca am mai citit pe net si in prospect!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Doloress spune:
Alina
ce mare s-a facut Sara! si ce dichisita e ea cu blugi si camasuta! O scumpete!
Eu cand i-am facut supita, la tentativa mea de diversificare, i-am facut in olita de-a noastra. Nu vad de ce sa ii cumpar una noua, daca astea care le avem le spal bine. Acuma olita respectiva am zis ca am sa i-o pastrez numai pentru el, insa nu e noua. Dar te inteleg cu placerea de a magazina, eu pentru mine nu ma indur sa ma uit la nimic, dar pentru Patrick as petrece si 10 ore in magazine.
Chiar, voi mai sterilizati biberoane si tetine? Eu tot le mai sterilizez, dar mai mult asa, in virtutea inertiei, caci normal nu cred ca mai are vreun rost din moment ce Patrick isi baga tot ce prinde in gurita. I-am spalat jucariile, insa de sterilizat nu pot sa i le sterilizez.
Miss am vazut pozicile, sunt superbe! Ai un copilas asa frumos, sa-l mananci! Am vazut si filmuletul, e tare misto perioada asta cand parca incepi sa comunici cu adevarat cu ei. Nici eu nu ma mai satur sa ii vorbesc si sa ma joc, cand il vad ce atent se uita la mine si mai imi si raspunde pe deasupra!