Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (195)
Raspunsuri - Pagina 7
papanash spune:
in sfarsit, dupa mai multe telefoane am aflat ca vaccinul trebuie sa-l cumpar, nu e inclus pe abonamentul de la medlife. pe schemade vaccinare e priorix la un an si la un an si 3 luni infanrix. aveti idee cat costa priorixul,ca nu au stiut sa-mi zica astia de lamedlife nici macar daca il au in farmacie.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
crishtina spune:
Sabina daca u doresti sa alaptezi copilul pana la 3 ani...e decizia ta si fiecare ti'o respecta. In situatia mea asa am considerat ca e bine pt mine si copilul meu. Din motive care n'o sa le expun. Nu neg ca laptele de mama e cel mai bun pt copil, insa nu toti copii au fost alaptati pana la 2 ani sau mai mult, ba altii nu au fost alaptati deloc. Si asta nu inseamna ca nu mai exista lapte care sa i se potriveasca. Nu cred ca am dat un exemplu negativ pt cele care vor sa intarce copilul. E normal sa nu fie totul roz dupa...e o schimbare totusi.
Si te rog sa imi spui ce anume din ceea ce am zis eu e o conceptie veche.
Crishtina &
Robert
09.09.2007
Pinacolada spune:
Papanash- priorixul e cam 2,3 mil lei vechi, inearca la sensiblu si la dona!
Roxana- cum erau preturile in bruxelle? mai mici ca in rom?cum a fost vremea?
papanash spune:
Mariaaaaa, hai si mai baga niste versuri
Sabina Y si Bernix, gata depresiile, mai bine haideti la mine sa ma ajutati la smotru ca nu-mi vine maine menajera si poimaine am musafiri, tre'sa frec/spal/calc/gatesc si am numai 2 maini, Prisi am si de calcat ![]()
Adimercedes, ma minunez si io cat de inteligenti sunt picii nostri. Aseara se juca cu telefoanele noastre, schimba melodiile si danda si cand ajungea la sunetul ala clasic de telefon zicea tare 'DA' si ori mi-l aducea mie pe-al meu ( sa vorbesc) ori-daca era al lui taica-su il dadea lui. Niciodata nu le incurca si nu i-a zis nimeni care al cui este, doar a vazut cine ce telefon foloseste. Si-s multe de povestit, dar nu prea am timp acum ca a adormit piticul si ma bag la treaba in bucatarie.
Pe curand !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Roxana_G spune:
Pinacolada, ei cum sa fie preturile mai mici? Erau mai mari ca in Ro, mie mi s-au parut mai mari decat in Munchen chiar.
Fetelor va pupic pentru ziua de azi, am niste oarece treburi si dispar de la birou, abia dupa 9 seara mai apuc sa deschid forumul. Poate reusesc sa postez si pozele.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| aveti idee cat costa priorixul ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
E 60 RON lawww.helpnet.ro/?pid=10" target="_blank"> Helpnet!L-am cumparat eu.
230 RON e Infanrixul hexa!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
Gagici,in juma de ora plec la aeroport!Sa fiti cuminti,sa aveti grija de papanashi si sa ne revedem sanatoase pe 9 octombrie!
in avans sarbatoritilor care vor implini 1 anishor!
Edit:am uitat cine ma intreba:da,plecam si cu Mihnea!Sper sa fie in regula pe acolo si sa nu ne dea de furca prea mult![]()
Pt mine va fi de vis:tocmai m-au invadat rushii
!Asta este!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Yaia spune:
Adimercedes, mie imi place cum arata site-ul. Mai putin cele 3 info sheets cu Free shipping, Free wrapping si Corporate orders. Cred ca ma deranjeaza coltul acela indoit, dar imi plac mult culorile alese. In plus ai un bug la produse, numele produsului cu linkul la el e afisat in afara casutei.
Sabina japoneza, in primul rand sper sa nu te deranjeze numele pe care ti l-am dat. :)) In al doilea rand, stiu despre ce vorbesti, doar ca eu la Tudor nu ma reped, cu el sunt perfect calma, ma joc si zambim unul la altul mereu, nu imi vine sa tip la el si nu imi pierd cumpatul. Poate si pentru ca el e cumintel. Dar pe sot il atac in ultimul timp de bietul de el zice ca o sa ajunga traumatizat. Si pe la birou imi mai vine sa mai tip la cate un lenes, pe buna dreptate...greu ma abtin. Asa ca toate oalele se sparg in capul sotului.
Roxy, pai ce sa zic de Beljica? Ma bucur ca te-ai distrat, dar daca te asteptai sa-ti zic ceva de legatura speciala, pai nu am nimic de zis. Ea exista, o stie toata lumea, asta e. Poate ce a ramas de zis e ca ai vizitat o legatura speciala, acum trebuie sa o vizitezi si pe a doua! :))Asta ca sa nu ma supar si sa te trimit la colt! ![]()
Si degeaba zici, ca tot am o strangere de inima cand vad ca o tine de gat pe cate o educatoare. Norocul meu ca el inca nu vorbeste, daca ii mai zicea si mama muream!
Cu pachetul cred ca inca nu e motiv de panica. La sfarsitul saptamanii asteia sau lunea viitoare ar trebui sa ajunga. Abia martea viitoare incep si ma ingrijorez...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
alinus_25 spune:
Yaia, ti-am dat un pm-eu azi noapte. Ma ajuti, ca uite madam event-organizer mai intra abia diseara si vreau sa ajung azi la posta.
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)