Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (195)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Cristhina, nu-s eu foarte priceputa dar am citit despre schimbarea laptelui. deocamdata suntem pe humana 3, exclusiv .
laptele de vaca e foarte gras, de-aia s-a deranjat la stomac. Laptele de crestere de care-i dai ? e normal sa se schimbe consistenta kk fiindca fiecare stomacel proceseaza intr-un fel unic orice nou aliment,are nevoie de mai multe zile de acomodare. eu zic ca daca nu mai e diaree e normal sa aiba 4-5 scaune pe zi.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Buna ziua, dau si din de dimineata, ca mai este.

Adi reusesti sa sintetizezi atat de bine lucrurile, nu stiu cum iti reusesc atatea (probabil practica isi spune cuvantul). Lisa e pur si simplu adorabila. Chiar a invatat multe si mai ales cred ca e super isteaza si precoce.
Poate reusesc sa-ti spun azi cum stau lucrurile cu Teo. Desigur ca am fructificat multe din ideile tale si din acel super mesaj pt care nu ti-am multumit. Multumesc

fug, ma cheama. Am schimbat mobile prin casa si acum le studiaza, isi mai prinde degetele.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Papanash Multumesc mult de raspunsuri. Laptele de vaca cu 3.5% grasime e f gras? Eu stiam ca asta poate fi folosit la copii dupa un an. Laptele de crestere am luat ce e aici..de la Parmalat prima crescita se numeste. Mie mi s'a parut f mult 4- 5 ori pe zi din moment ce el facea o data/zi max 2 ori. Acuma sper sa gasesc unul sa ii priiasca. Asa intre prieteni am mai auzit treaba asta...insa care e bun pt Robert....tare as vrea sa stiu.

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana- la multi ani!!”!!- frumos petrecut!!!
Sim- baiatul ta drag ce mai face, cum se simte? la gradi e ok?
Teo- cred ca a fost superb la nunta....si sofia v...tb sa fi dat un adevarat spectacol!

noi am fost la sinaia, a fost sarbatoare -zilele multelui- cu gratare, bulz, vin fiert, tuica fiarta, si concerte! ne-am odihnit si ne-am plimbat..a fost frumos! am fost fara cei 2 iezi pe care i-am lasat cu mama mea, in siguranta!
am fost si la mobexepert unde am pus la punct detaliile zilei onomastice a lui Luca! cred ca o sa luam si o printesa sau un pirat sa le faca baloane si sa-i picteze pe fata.
ar tbsa incep serviciul dar....mi-e urat....poate noptile de nesomn, poate oboseala acumulata...sper sa-mi vina cheful cat mai curand posibil!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Cristina, e posibil ca Robert sa nu tolereze (deocamdata) laptele de vaca. Poti sa mai incerci sa-i dai niste lapte tip HA(si milupa, si NAN, si humana au). Din pacate nu stiu daca exista HA lapte de crestere. In afara de scaune multe, mai are altceva? Sau un lapte fara lactoza pentru o perioada, ca sa isi revina sistemul digestiv dupa diaree. Dr tau ce zice?

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

www.flickr.com/photos/24773408@N05/" target="_blank"> poze ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata!
noi suntem inca la munte, tp abia de duminica s-a indreptat vremea si acum e soare sifrumos. eu sunt singurica cu copiii ,imi vine f greu, dar macar profitam sa-i rumenesc bine la fata. Daca ploua vineri cum scrie pe accuweather probabil ne intoarcem de atunci.

Tomasa, exista intarcari nebruste, f multe:)

Cristina, imi pare rau ca are bb probleme. Nu degeaba laptele de mama e cel mai bun....aviz amtoarelor de intarcare brusca
incearca intr-adevar o formula delctozata pana se regleaza, apoi o combini incet incet cu alta formula.
pe mine sincer ma intristeaza asa de tare ramanerea in conceptiile vechi si in tarele mostenite de generatii ca nu-mi vine sa mai scriu nimica.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, hai vino de la colt ca te-am iertat. Nu zici nimic de Beljica? Ma asteptam sa te legi de relatia speciala. Daca educatoarele sau bona sunt ok si au grija de ei nu mai conteaza cate sunt si nici ca le prefera copiii. In alta ordine de idei nu am ajuns pachetul nici acum, sper ca nu e o problema.

Tomasa, multa sanatate . Cred ca oscilo ar fi bun si pentru tine, nu stiu daca e neaparat sa iei vitamine. Spray-urile alea se numesc Nasonex si Flixonase, adica de foloseste or unul or altul. La inceput, primele 2 saptamani, 2 puf-uri in fiecare nara de 2 ori pe zi. Apoi la reduci la un puf de 2 ori pe zi si apoi o singura data pe zi. Tratamentul dureaza o luna. Eu am luat si pastile, Flamexin, e un antiinflamator. Insa ar trebui sa mergi la un orl-ist si sa vada ce e pe acolo.

Papanash, daca era un gandac enorm probabil era din ala de tevaraie si nu cred ca mai apare si altul. Cel putin eu sper, te inteleg perfect ca si eu urasc dihaniile astea. Anul trecut am avut cosmaruri cu gandacii aia de gradina care imi invadasera casa, anul asta nu au mai fost, dar convietuiesc in pace cu paianjenii.

SabinaY, sa treaca depresia.

Pinacolada, sa va fie de bine iesirea si petrecere frumoasa la ziua lui Luca.

Sabina, cum de esti singurica mamico? Ia sa bag un apel sa vad ce mai faci.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Sabina, unde tare si conceptii vechi ? cine te-a suparat ? noi suntem mamici emancipate, nu punem caciuli copiilor vara si nici nu-i bagam pe antibiotic cand le curge nasul, fiindca asa zice mama sau mamaie

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Fete dragi, va multumim pentru daruri.. sub oricare forma ar fi fost ele trimise.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

mai stai si tu la taclale, ce esti asa pe fuga ?

Nu poate, ca-i cu ochii in ochii colegului de birou!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxana, bine ai revenit! Inteleg ca a fost un weekend de vis! Cat ma bucur! Multumesc de sfatul cu polipii, asa stiam si eu, ca oricum la varsta asta nu se poate vb de nicio interventie. Pun din nou umidificatorul in functiune!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput