Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (195)
Raspunsuri - Pagina 5
papanash spune:
am o scarba imensa, tocmai am omorat un gandac enorm 
nu cred ca mai dorm in noaptea asta,maine dimi merg dupa regent sau poate-mi dati o idee de ceva mai puternic.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Rox, sa va fie de bine intalneala si petrecerea, ti-a priit aniversarea , se simte din ce povestesti.
Roxali, multumim 
Teo, bravo, sa va traiasca si concediu placut. plecati si cu Mihnea,nu ? Vicoveanca-mi place si mie, te-au tinut pantofii la dans sau i-ai scos ?
Lavinia Drum bun spre Bratislava !
Tomasa, multa sanatate ! baga niste intaritoare, poti sa faci si tu o cura cu oua de prepelita, n-ar strica .
Yaia, si tie multa sanatate . Si sa stii ca eu am mai multa baza-n soacra decat in mama in ceea ce-l priveste pe Ghighi, nu iese deloc din instructiunile mele. un lucru n-am reusit sa o conving: sa nu mai fiarba biberoanele. i-am zis de vreo 3 ori ca-s din plastic care nu se fierbe, scria pe etichete, ea le-a fiert si eu le-am aruncat , si asta in doua randuri 
Greieras, ai luat codamin ? chiar sunt curioasa daca la tine are acelasi efect rapid.
Erina, am inteles eu gresit sau ai hotarat sa ramai in Piatra ?
nu eu eram cu costumasele frumoase, Cecilia i le-aluat lui Cristi. Ghighi are de asta-primavara un costum de fas din 2 piese, super bengos, si inca unul imblanit ,din blugi, asa noi cum sunt le-am pus bine,asa de bine ca tre'sa scotocesc dupa ele....
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Marunzika, ce mai face Puppi ? s-a reacomodat acasa ? Ghighi cica o pupa tare-tare. Azi mi-a varsat castronul cu supa si dupa aia si-a prins degetul mic in usa cuptorului, a plans saracul mult si s-a invinetit putin unghia . l-am impacat greu, numai cand l-am lasat sa se joace la robinetul chiuvetei, asta-i rasfatul suprem pentru el in momentul asta.
Adimercedes, mai povesteste de Lisa, asa frumos povestesti ca parca vizualizez tot ce citesc
daca nu reusesti sa incarci filme schimba cu alt program, eu mai fac montaje pe one truemedia .
filme Ghighi
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crishtina Va rog frumos...mamicile care au schimbat laptele la copii...in cat timp v'ati dat seama daca e bun sau nu? Adica cate zile sa ii dau sa vad reactiile? 4 e bine? sau o saptamana? Crishtina & Robert09.09.2007 |
cred ca n-ai dat destule detalii. ce lapte ai schimbat ? care sunt reactiile ?
filme Ghighi
papanash spune:
| citat din mesajul lui carpatina Fete dragi, va multumim pentru daruri.. sub oricare forma ar fi fost ele trimise. ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
sacosa mea ai gasit-o ?
mai stai si tu la taclale, ce esti asa pe fuga ? mai spune despre cresa, ce program incercati si care-s conditiile ?
filme Ghighi
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui papanash Adimercedes, mai povesteste de Lisa, asa frumos povestesti ca parca vizualizez tot ce citesc daca nu reusesti sa incarci filme schimba cu alt program, eu mai fac montaje pe one truemedia . |
Papanash, multumesc de pontul cu One Truemedia. Eu am uitat complet de ei. Si pe webshots m-am chinuit de vreo 5 ori sa urc filme si de fiecare data mi-a dat eroare cand sa fie gata (ca nu puteau sa imi dea eroare la inceput). Dar facusem transfer si am mancat banda la greu. In fine, ma ocup zilele astea sa vad daca imi iese cu astialalti.
Multumesc de interes
. Suntem bine, Lisa merge din ce in ce mai bine, deja nu se mai concentreaza la mes, se concentreaza la alte chestii, gen sa care ceva, are deja scopuri mai "inalte" decat simpla deplasare. Ca atare, ia trante la greu, ca nu mai e atenta la mers. Asa ca are cucuie, julituri, iar ieri si-a capsat pielea la coada ochiului drept
. Eram in bucaterie si ii pregateam pranzul, iar ea a deschis dulapul cu oale, unul din cele 2 la care are acces. Si cred ca s-a dezechilibrat sau a alunecat si a dat cu mana de capac, iar capacul s-a intors si a lovit-o. Ea a inceput sa tzipe, eu nu stiam unde s-a lovit. Cand s-a linistit am vazut la coada ochiului o taietura de vreo 6-7cm. Am verificat-o sa vad daca s-a lovit la ochi, totul ok, am fugit sus cu ea, am spalat-o acolo cu ser fiziologic, am dezinfectat cu betadina si am pus unguent de betadina si un plasture subtire. Aseara la baie acelasi proces, azi dimi la fel. Insa azi dimi s-a frecat la ochi ca sa isi ia plasturele jos, asa ca acum e fara si sper sa nu se frece prea tare la ochi sa nu isi desprinda rana
. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost daca si-ar fi dat capacul in ochi sau in nas, ca are o dunga taioasa!!!!
Iti dai seama ca toate capacele le-am scos si au ajuns in dulapul incuiat, la care ea nu are acces.In rest, evolueaza si incepe sa faca deductii simple, fara sa ii dau eu idei. A inceput sa puna piese de lego urias una peste alta si e tare mandra de ea (pana acum doar le desfacea). E fascinata de cutii, are o colectie diversa pe care si-o cara prin toata casa si le gasesc desfacute te-miri-pe-unde. Are carti favorite pe care si le gaseste printre celelate si ni le arata. Recunoaste animale, stie cum face vaca, oaia, cainele, vantul (!) - cred ca isi va sufla singura in lumanare
. La baie a descoperit dopul de la cada si e super incantata sa il scoata si se lase apa sa se scurga, stie ca apa pleaca bye-bye in the ocean si ca daca pune dopul apa se aduna in cada. Si experimenteaza la greu. Am ras cu lacrimi in seara cand a descoperit toata treaba, ca apa se scurgea repede si ii tot rotea pestisori si ratuste pe acolo, iar ea le lua si le arunca in spate ca sa aiba acces sa puna dopul linistita. Dupa baie imi da hainele sa o imbrac. Dupa ce face kki in scutec vine si imi zice "pooh/puf"... A invatat sa bata in toba corect cu mainile si se lumineaza tot la fata cand o felicit. Ne pupa si ne imbratiseaza dupa fiecare masa sau schimb de scutec.In parc se duce dupa copiii mari, pe unii ii "convinge" sa se joace cu ea si sa faca schimb de frunze. Se urca singura pe scarile de la tobogan si isi da drumul pe burta cu picioarele inainte (bineinteles ca eu sunt in spatele ei si o ajut). Trece peste "obstacole" corect, cu un picior si apoi cu celalalt, se urca, se coboara. Uraste leaganul ala de bebelusi in care o pun in fund, aproape mi-a sarit jos de cateva ori, dar adora sa se dea pe burta pe alea normale gen banda de cauciuc
. E innebunita dupa ochelarii de soare, tipa de placere cand mi-i ia de la ochi, apoi mi-i pune ianpoi la ochi sa ii ia iar. Si poate sa se joace asa minute in sir. Daca nu sunt in raza ei, si pune ei la ochi :PE fascinata de masina de spalat vase si e fericita sa o las sa ma ajute sa scot vasele. Si o las, cu riscul de a crapa vreo farfurie. Adora aspiratorul si cand il scot vine cu viteza de oriunde din casa sa ma "ajute" (e din ala tip matura).
Si cate si mai cate, uneori ramanem interzisi de ce face.
Am cantarit-o acum cateva zile, are 10.4 kg, insa miercuri mergem la clinica pt evaluarea oficiala si apoi la medicul de familie pt vaccin.
Dar cel mai tare ma topesc seara la somn, ca adoarme numai la noi in pat si musai sa ma imbratiseze. Mi se inlantuie de gat, isi da capul pe spate, isi propteste picioarele de picioarele mele si adoarme asa in 5'. Apoi o mut in patut. Se mai trezeste noaptea pt pp si un pahar de apa, dar se culca la loc fara mari nazuri. Dimineata e in picioare pe la 6:30, fie soare, fie ploaie, fie luni, fie sambata, asa ca eu cam sunt cu ochii in gura. Mai ales ca ma culc tarziu in fiecare seara, in jur de 12-1. Am avut mult de lucru, am reorganizat compania, am schimbat designul la website la www.bestgames.com.au. Dar sotul nu e incantat de ce a iesit, desi parca arata mai bine decat inainte. Nu imi dau seama ce nu pusca. Daca ai/aveti idei, ia spuneti-mi si mie, ca o privire neimplicata poate scoate la iveala chestii care noua ne-au scapat. Mai am de lucru o gramada. In plus, la noi s-a mai incalzit si incerc sa ies cu Lisa in fiecare zi in parc.
Fug acum ca s-a trezit. Pup pe Ghighi cel meserias
."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
devylla spune:
Adi wow ce de chestii face micuta Lisa.Bravo!Chiar iti apreciez foarte mult "munca" depusa.
Site-ul imi place cum arata,nu stiu de ce sotului nu ii place.e atractiv,dragut,colorat...si bine sintetizat.
Eu se pare ca sunt la inceputul unei mici depresii(cu toate ca nu vreau sa cred asta
)Sunt foarte irascibila,pe toata lumea...si cel mai vinovat ma simt cand ma enervez pe Erika
.
Nu vreau sa dezvolt...insa incerc sa fiu cat pot de calma in preajma ei.
De aceea te invidiez Adi pentru rabdarea cu care te ocupi de Lisa.Pentru mine,in perioada asta esti un adevarat exemplu.
Am nevoie de muuulta rabdare...nu stiu cum am ajuns asa,insa nu ma plac deloc...apai cei din jur
In alta ordine de idei:"am ajutat-o" pe Erika sa-si formeze din nou programul de somn.
Ieri spre ex:a dormit de la 9:30 dimineata,o ora.Iar dupa-amiaza de la 2:30,a dormit 30 minute.
Azi,am tinut-o treaza pana dupa pranz si-am culcat-o adineauri.Sunt tare curioasa cat doarme si daca asta vroia defapt,sa renunte la un somn.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
crishtina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
cred ca n-ai dat destule detalii. ce lapte ai schimbat ? care sunt reactiile ? ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
Nu am dat detalii ... m'am gandit ca e posibil sa nu prea fie mamici in situatia mea...am schimbat pe lapte de vaca si a facut diaree...apoi lapte de crestere de la 1-3 ani, diaree nu, insa kk de 5 ori pe zi. Acu ma gandeam ca si la celelalte feluri de lapte care ati schimbat voi...Nan, Humana...ce sunt in Ro , sunt aceleasi manifestari de asta intrebam. Momentan incercam un alt fel...sper sa mearga cu asta sau macar urmatorul...is asa stresata.....of
Crishtina &
Robert09.09.2007
danielle02 spune:
`neata mamici,
ptr toata lumea,
LA MULTI ANISORI! sarbatoritilor de azi! 
pozici
Ebonee(02.10.2007)
alinkav spune:
LA MULTI ANI SOFIA DIANA, ANDREEA, VLAD !!!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007