Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (195)
Raspunsuri - Pagina 8
alinus_25 spune:
Teo, concediu minunat in 3. Si lasa rushii, trec ei in 3-4 zile. vezi si tu partea buna a lucrurilor.![]()

Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinus_25 Yaia, ti-am dat un pm-eu azi noapte. Ma ajuti, ca uite madam event-organizer mai intra abia diseara si vreau sa ajung azi la posta. ![]() |
Scuze, nu m-am logat la forum si nu am stiut de mesaj...desi trebuia sa primesc mail ca am PM...ti-am raspuns, sper sa te ajute.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
Asa deci, unii la smotru si altii in concediu, bine dna Teo, se intoarce ea roata aia ......![]()
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Marunzika spune:
Puppi pupa pupaciosul Ghighi!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
Yaia
!
Puppi are deja 4 dintisori. La 9 luni au iesit primi 2 si acum are inca 2 de cateva zile.
Merge tinuta de-o manuta si singurica merge, trebuie insa putin lucrat la echilibru. Dar, cand are jucarii in manuta uita ca nu o tine nimeni si pleaca singurica la plimbare. Mai si cade, se mai si loveste.
Doarme putin peste zi, e maraita si plangacioasa (poate de la dinti).
Daca nu primeste ceea ce vrea face teatru de ne stiu vecinii, e cam rasfatata. Se joaca doar cu mine si jucariile, fara mine nu-i interesant.
Repeta multe cuvinte, face multe lucruri noute si noi ne minunam si ne bucuram de ele. Nu-i place-n colectivitate :(
Incerc sa incarc si ceva poze de la petrecerea de 1anisor si de la mot.
Va pupam pe toti!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
Si, nu sta locului nici o secunda, iar eu dupa ea. Si-a tras o statueta-n cap, a cazut cu usa de la cuptor, incearca sa se cocoate pe scaunul de masa, se urca-n scoica si se ridica-n picioare, deschide toate usile dulapurilor ( acum avem aporpe peste tot sigurante).
Acum doarme, dar cine stie pt cate minute asa ca eu ma duc repede sa mananc ceva, ca de nu raman iar pana seara nemancata - nu c-ar fi rau pt silueta, dar chiar imi e foame, obisnuita din concediu cu min 3 mese/zi acum iar am 1 max 2/zi.
Yannisa Milena
24.08.2007
mami25_7 spune:
Buna fetelor!!!La multi ani!!!tuturor sarbatoritilor,sa creasca mari si sa fie sanatosi!!Am dat si eu astazi comanda pt tort,avem cativa invitati.David este cam morocanos,are gingiile umflate,ii ies 2 masele,nu prea mai mananca si nimic nu ii convine.In schimb e ok,mege singur si nu mai sta deloc,tot timpul in miscare.Am sa pun cateva foto pe mailul comun.
ANDREEA11 spune:
Papanash priorix este in jur de 60 lei. Se da gratuit si de la stat. Ma mir ca o asemenea clinica nu l are inclus in abonament, tinand cont ca e unul dintre cele mai ieftine vaccine obligatorii.
mami25_7 spune:
As dori si eu sa particip la petrecere,in principiu vin doar eu cu pustiulica.Abia astept sa ne cunoastem.
Marunzika spune:
Am trimis poze cu Puppi pe mail-ul comun.
Yannisa Milena
24.08.2007