Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (195)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Am ajuns si noi ieri acasa dupa un concediu minunat.Azi dimineata am facut vaccinul sper sa fie totul ok.Pupam toti copilasii care au facut anisorul cat timp am lipsit.

teo

bine ati revenit. Si bafta sa treceti fara urmari vaccinul.

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

www.flickr.com/photos/24773408@N05/" target="_blank"> poze ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corina87

buna fetelor ne proimiti si pe noi in club?
Eric DN 28/09/2007 ora 11.16 apgar 10 nastere naturala,spitalul rotunda Dublin

Bine ai venit, Corina! Fetele te vor trece in listuta. Daca vei primi ceva mai tarzior raspunsurile, este din pricina moderarii mesajelor tale. Trebuie sa ai peste 10 mesaje, ca sa scapi de moderare. Spor la scris si sa-ti traiasca micutul irlandez!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Offf, eu sunt depresata pana la creierul mic... Mi-a venit mizeria si m-am umplut de bube pe moaca (asa patesc mereu). Nu am mai avut timp de sport si nu mai intru in rochia pentru nunta, iar acum, cu rusii astia, chiar ca nu mai pot face. Nu stiu cum o sa ma descurc si nici daca voi reusi sa-mi tencuiesc mecla, astfel incat sa arat si eu a om. Si colac peste pupaza, l-a mai ciupit si ceva pe Y de obrajor si are o ditamai pata rosie. O sa fim familia Bubico. Il astept si pe tati la orizont, ca sa stim o treaba, nu asa orisicum. Hihihihihi...
Nu mai am chef de nimic. Abia asteptam evenimentul asta, dar acum mi s-a luat de orice. Sa vina ziua de luni, sa plec la munte si sa ma oxigenez, ca nu se mai poate asa!
Vad ca nu s-a schimbat nimic cu petrecerea. Deci ma bazez pe datele astea, ca nu stiu cand mai intru. Va pup si ne vedem duminica, pe 12!!!!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Mersi mult de primire am sa va arat acus si pe piticul meu

Eric 28/09/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

la multi anisori!!! tuturor puiutilor sarbatoriti azi,sa aveti parte numai de bucurii si fericire in viata!

pozici

Ebonee(02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Si poza
http://inlinethumb58.webshots.com/16633/2325235740101672268S425x425Q85.jpg

Eric 28/09/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Eiii, trebuia sa-mi spui . Dar lasa ca ne vedem la petrecere si ne vom cunoaste si personal. Al meu nu mai pleaca in teambuilding asa ca il iau si pe el cu noi, a invins curiozitatea de a cunoaste familia noastra virtuala (ca pe colegii lui ii stie deja, hi, hi).

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Corina87

buna fetelor ne proimiti si pe noi in club?
Eric DN 28/09/2007 ora 11.16 apgar 10 nastere naturala,spitalul rotunda Dublin

Bine ai venit!
La multi ani lui Eric!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomasa

Eiii, trebuia sa-mi spui . Dar lasa ca ne vedem la petrecere si ne vom cunoaste si personal. Al meu nu mai pleaca in teambuilding asa ca il iau si pe el cu noi, a invins curiozitatea de a cunoaste familia noastra virtuala (ca pe colegii lui ii stie deja, hi, hi).

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

al meu pleaca ...
Aveam de gand sa iti spun cand ne cunosteam personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, intru fff rapid, ca la mine e 1am. Multumesc de pe acum tuturor celor care ne-au felicitat - o sa citesc maine din urma si am sa va pup individual. Si nu stiu cate sacose am la usa, dar dau .

Azi am avut o zi plina, am fost mai mult pe drumuri: parc, clinica, mall, medic de familie. Cu ocazia asta am aflat ca Lisa se mentine pe curba de crestere: greutate 10.5kg, inaltime 80cm, diametru cranian 46cm. A zambit asistentei la greu, a incercat toate dulapurile si sertarele din cabinet, a survolat cutia cu jucarii dar au fost mai interesante rotile carutului si cosul de gunoi . Cand am plecat i-a facut bye-bye. Apoi a dormit 2h in carut la aer, eu as stat si am citit. Apoi papa acasa si iar in masina la medicul de familie pt vaccinuri: priorix, hiberix si meningitec. A plans rau de tot, la sfarsit il privea neimpacata pe medic, nici macar nu i-a facut bye-bye.

Am ajuns f tarziu acasa, i-am pregatit mancare si nu a vrut nimic . A facut dus, a deschis un cadou de la noi, a baut apa la greu si s-a culcat. I-am dat o doza de nurofen ca sa nu imi faca febra. Maine vreau sa sun pt tort si sa organizez o iesire in parc pt luni - e Labour Day (remember?!?) si e liber.

Sper sa apuc sa raspund maine din urma si mesajelor din zilele trecute, mai ales pt SabinaY - chin up, gorgeous!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput