Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (195)
Raspunsuri - Pagina 15
moldoveanca spune:
Vladutz e un scump nu merge inca dar vorbeste toata ziulica.Spune goool cucu-bau stai hello si multe altele care nu imi trec prin cap acum.A fost tare cumintel in concediu doar ca nu a vrut sa stea cu nimeni.Bunicii au fost disperati au incercat tot felul de jocuri nu le-a mers,a stat numai dupa fusta mea.
teo
moldoveanca spune:
Nu stiu cat de mult se bucura ca a ajuns acasa dar ieri cand l-am pus in scaunelul de masina a inceput sa bata din palme si a stat cumintel pana acasa.Sa inteleg ca s-a bucurat ca isi vede scaunelul??![]()
teo
moldoveanca spune:
Sa va mai spun ce a ales de pe tavita si gata fug la el.Primul lucru a fost paharelul (sper ca nu o sa-i placa
)apoi mingea de tenis si cheile de la masina.Gata am plecat byeeee
teo
Yaia spune:
Roxana, ma gandesc acum ca postasul din Romania nu e obisnuit cu scrisori 'grele'. Aici cutia aia are regim de scrisoare si el probabil nu e obisnuit sa care asa ceva, de asta a zis ca e grea. Sper totusi sa fie cutia de la noi, sa-mi iau de-o grija.
La mine poti veni oricand, ca de asta e relatia 'speciala'. ![]()
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Mada28 spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Fetelor ami si eu o dilema. Stiu ca s-a mai discutat aici dar nu mai stiu exact cand. Voi faceti Priorixul? Am tot citi acum pe net de legatura lui cu autismul? Voi ce spuneti?
Pe noi ne-a chemat pediatrul sa facem vaccinul vineri.
Chiar nu stiu ce decizie sa iau.
Va pup
Mada28 si Luca
Roxana_G spune:
Moldoveanca,
Vladutz cel vorbaret, dar stiu ca spune multe nu gluma.
Yaia, inca nu dau de nea ala de a luat coletul sa aflu ce a fost.
Mada28, eu i-am facut deja Priorix.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Corina87 spune:
buna fetelor ne proimiti si pe noi in club?
Eric DN 28/09/2007 ora 11.16 apgar 10 nastere naturala,spitalul rotunda Dublin
alehiam spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi:
Flavia Maria 
Luca 
Miruna Andrea
sa cresti sanatoasa, inteleapta si mereu cu zambetul pe buze
Ioana 
Lisa Maria
sa fii sanatoasa, desteapta si tot ce este mai bun pe lumea asta
Alexandra 
La multi ani si sa fiti sanatosi, fericiti, destepti, cuminti, iubiti etc. etc. etc.
Mad, mami de Robertino (09.09.2007)
www.flickr.com/photos/24773408@N05/" target="_blank"> poze ursulet
alehiam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Neata! Multumim mult pentru frumoasele urari,m-au dat gata...am ramas fara cuvinte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si un ceai mai special...pentru Alinus ![]() Pupici la toata lumea! Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
multumim de tratatie... e buna rau. Pupam mica sarbatorita si sa-i fie viata presarata numai cu flori

alehiam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomasa Alehiam, cred ca sotii nostri sunt colegi de servi...ce mica e lumea. mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005) si a papanashei Maria (25 sept. 2007) |
da, e mica rau

Eu mi-am dat seama ca e vorba de voi de ceva timp.