Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (195)
Raspunsuri - Pagina 14
Yaia spune:
LA MULTI ANI fericiti (pt. ieri, scuze de intarziere, am fost tare ocupata)
Sofia Diana, dulceata de in curand va avea un surior sau o fratioara de mami
isa13belle
Andreea, dulceata fina de Iasi de mami Celia
Vlad, papanas plimbaret prin lume de mami ramonarosca
Sa va fie vietile pline de zambete si voiosie!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
aandreea27 spune:
buna ziua mamici bine v-am regasit.v-am descoperit anul trecut,cand inca eram la odisee,v-am mai scris si dupa ce am devenit mamica lui andrei,apoi insa datorita circumstantelor(care ne-au facut pe mine si familia mea sa plecam din tara),am pierdut legatura.ne-am reantors in romania in luna august insa am avut mult de munca cu noul apartament,care impreuna cu bebe andrei nu prea mi-au lasat timp ptr altceva.insa de citit v-am citit mai printre randuri asa.
asemeni multor papanashisi dulceturi,ne apropiemcu pasi repezi de aniversarea primului nostru anisor.sincer nici acum nu imi vine sa cred ca facem un anisor si cate progrese am facut.acum andrei merge foarte bine de aproape 2 luni,avem la activ multe lovituri marunte dar nu se lasa mersul este activitatea lui preferata.papa destul de bine,aproape orice ii dau.mai face si mofturi,dar mai rar.in rest este adversarul oricarui lichid,in afara de lapte.este un copil sanatos,voios,care ne face extraordinar de fericiti.cam astea sunt in mare vestile despre noi.acum ca ne-am reantors definitiv imi doresc sa reiau si sa mentin legatura cu voi,pentru ca am descoperit multa afectivitate,optimism si unitate.
acum fug ptr ca s-a trezit bibu si face galagie.sper sa ma primiti in mijlocul vostru,desi sunt nou venita.
as vrea totdata sa urez la multi ani tuturor papanashilor si dulceturilor care au implinit deja un anisor,multa sanatate,noroc si fericire.la multi ani si sarbatoritilor de azi:flavia maria de pitic-3,luca de mami katrin,miruna andreea de mami daniela 36,ioana de mami anomar12,lisa maria de mami adi mercedes,alexandra de mami daniela 76.
Yaia spune:
LA MULTI ANI fericiti
Flavia Maria de mami pitic-03
Luca de mami Katrin
Miruna Andreea, dulceata de la poalele cetatii dacice de mami Danuta36
Ioana de mami anomar12
Lisa Maria, cangurita culegatoare de frunze de mami adimercedes
Alexandra de mami daniela76
Sa va fie vietile pline de zambete si voiosie!
Poze
Yaia spune:
Bine ai revenit, aandreea27!
Te mai asteptam cu vesti si in viitor!
Roxana, sa stii ca pachetul de la noi nu are mai mult de 2 kg, daca imi aduc bine aminte a avut 1,7kg...asa ca nu stiu ce lucru greu ai primit tu prin posta! ![]()
Dar sper ca pachetul de la noi sa ajunga curand!
Poze
aandreea27 spune:
fetelor vreau si eu un sfat.andrei se trezeste inca de vreo 2-3 ori noaptea cerand lapte.practic pana nu ii dau lapte nu adoarme la loc.nici nu papa mult maxim 20 ml o data.am incercat sa ii dau papa consistenta inainte de culcare m-am gandit ca se trezeste de foame,de unde?am crezut ca simte nevoia de mai mult lapte pe zi,i-am crescut protia de lapte pe zi,degeaba,tot se trezeste.practic se trezeste tot la fel de des ca atunci cand era mai mititel.am incercat si cu ceai,vrea musai lapte.ce as putea face?va multumesc anticipat.
tomasa spune:
La multi ani sarbatoritilor!!!

Celia, scuze de intarziere, sa-ti traiasca!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Alehiam, cred ca sotii nostri sunt colegi de servi...ce mica e lumea.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
moldoveanca spune:
Am ajuns si noi ieri acasa dupa un concediu minunat.Azi dimineata am facut vaccinul sper sa fie totul ok.Pupam toti copilasii care au facut anisorul cat timp am lipsit.

teo
Roxana_G spune:
Aandreea27, bine ati venit alaturi de noi. Din pacate nu iti pot da sfaturi legate de trezirile noaptea ca noi nu avem probleme cu somnicul.
Yaia, inca nu stiu ce e coletul dar am trimis pe cineva. Habar nu am cine putea sa imi trimita un colet greu. Cat despre relatiile speciale eu cred ca sunt bune la orice varsta.
Legat de venire eu zic sa stai linistita, chiar nu cred ca voi veni curand. Insa candva, daca voi avea de ales destinatia, sa stii ca o sa ma gandesc preferential la tine. Cu Noua Zeelanda fusese vorba de altceva, si anume de mers cand e vara la noi pentru schi acolo.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/