Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (195)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
Celia,
si felicitari pentru primul anisor, la multi ani cu bucurii! Imi pare rau ca ieri am ratat urarile, dar sper ca le mai primesti si azi.
Danuta,
sa va traiasca Miru si sa va bucurati de ea. Eu una am si uitat nasterea si ce a fost acum un an, pare atat de departe.
Adi,
pai tocmai azi lipsesti la apel? Cum pupam noi mamica Lisei sarbatorita? Sa va traiasca si sa aveti numai bucurii. Petrecere frumoasa!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
alinkav spune:
Eu as propune, ca ptr cei mari, cele care venim cu cei mari
, sa cumparam si ptr ei cate un cadou, ambalat frumos, si sa aibe si ei tombola lor, bine, un cadou la pret rezonabil(ca totusi ii sarbatorim pe piticii cei mici), dar sa fie mai fun. Al meu de exemplu, ar fi super incantat, daca ar primi o masinuta sport...
...asa ca asta e propunerea mea...
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
danuta36 spune:
Neata!
Multumim mult pentru frumoasele urari,m-au dat gata...am ramas fara cuvinte ![]()

Si un ceai mai special...pentru Alinus 
Pupici la toata lumea!
cecilia L spune:
La multi ani!
Flavia Maria de mami pitic-03
Luca de mami Katrin
Miruna Andreea de mami Danuta36
Ioana de mami anomar12
Lisa Maria de mami adimercedes
Alexandra de mami daniela76
sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si parintilor sa le aduceti numai bucuriiiiii.
Felicitari ddimercedes si Danuta36.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Roxana_G spune:
Problema este ca, desi cei mici nu vor face diferente intre jucarii chiar daca vor vrea jucariile altora, cu cei mari povestea sta altfel. A lua cadouri diferite si care mai de care mai sofisticate o sa genereze orgolii si nemultumiri pentru copiii mai mari. Dar pana la urma facem oricum vreti voi.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
danuta36 spune:
Flavia Maria,Luca,Ioana,Lisa Maria,Alexandra
Sa fiti sanatosi,norocosi si sa aduceti numai bucurii celor dragi!
Un pupic special pentru Lisa!
Pentru Miruna mea,sa fie sanatoasa si la fel de cuminte si ascultatoare!
Ea e cea mai mare realizare a noastra!
alinkav spune:
Roxana, eu m-am gandit la ceva simplu, gen o masinuta mica ptr baietei, si ceva carticica ptr fetite. Eu cred ca pe ei ar incanta ideea de a desface un cadou, ca vor vedea la cei mici...
Eu nu sunt adepta jucariilor scumpe, dar un cadou poate fi si o carte de colorat..
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Yaia spune:
Maruntescu, vazut Puppi calatoarea! 
Iar tu arati bestial!
Si ce de vizitatori a avut!
Apropo, sabotii aceia portocalii erau ai Duamnei C? ![]()
Se pare ca Puppi are un program tare incarcat, e de inteles de ce nu mai aveti timp de forum.
Va trimitem pupici!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, nu iti face griji ca e atasat de educatoare, tocmai ca ar trebui sa te bucure. Eu am inteles ca e mai bine sa aiba relatii speciale cu ceilalti care ii sunt in jur si ca nu e in interesul copiilor sa aiba relatii speciale numai cu mine. Nah ca ne invartim numai in jurul relatiilor speciala. ![]() Insa nu as putea sa iti precizez nimic, depinde de multe lucruri pe care nu le pot prevedea in momentul asta. Cine stie, ai grija ce iti doresti, sa nu te trezesti de sarbatori cu mine. |
Sa aiba relatii e sanatos, numai sa nu aiba relatii speciale asa de curand! Nu are niciun an...inca!
Ca ma trezesc de sarbatori cu tine nu e deloc neplacut. Doar zi-mi cu cateva zile inainte sa pregatesc 'culcusul'. Dar sa stii ca daca eu as avea de ales intre Finlanda si Australia si/sau Noua Zeelanda, as lua-o spre sud! Si asta se refera la locuri interesante de vazut, nu la gazde...asta ca sa nu zica lumea ca incerc sa scap de tine!
Da de stire cand va decideti!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
La multi ani cu sanatate sarbatoritilor zilei,viata frumoasa si belsug !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi