Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (195)
Raspunsuri - Pagina 17
Annisia spune:
Vaaiii, acum mi-am dat seama! Nu o sa ma pot vopsi pentru nunta!!! Dumnezeule, chiar s-au strans toate in ograda mea?! Si aveam planuri mari legate de parul meu... Basca o sa sed toata noaptea legata de scaun. Acum chiar ca sunt fleasca de suparare... Spuneti-mi si mie un banc, sa ma mai zambesc nitelus...
Ce ziceti fetelor, o sa-mi prinda vopseaua? Vineri seara am programare la coafor pentru culoare si sambata dimineata pentru freza. Deci peste doua zile cica ma vopsesc. Am sanse sa iasa ceva?
Micul Yanis creste mare
aandreea27 spune:
![]()
tomasa, alehiam chiar ca este mica lumea.
corina bine ai venit.ai un baietel frumos foc.sa fie sanatos si norocos.
noi am venit din parc i-am livrat lui andrei o portie de sos cu pui,m-a alergat de mi-au sarit capacele de abia astept sa vina schimbul doi adica tati,sa imi mai trag sufletul.e prieten cu toti cateii din parc dupa care alearga corespunzator.
aandreea27 spune:
![]()
anisia stai linistita.si mie mi s-a intamplat excat ca si tie.si mai eram si miuroasa.m-am si vopsit si suvitat si a prins fara probleme.
ancasilv spune:
Buna seara doamnelor! Pun repejor o intrebare ca piticontul meu nu are stare si ne luptam pe tastatura. Am vazut intr-o poza un tort in forma cifrei 1. Cine "se simte cu musca pe caciula" imi poate spune de unde l-a luat si ce compozitie a avut??? Multumesc anticipat si va pupam.
anca si Bb Vladut... 06.10.2007
Erina spune:
Buna seara!
Bine ati venit fetelor noi!
Annisia, eu nu vreau sa te sperii dar luni m-am vopsit si eram cam la sfirsitul perioadei si mi-a iesit o mare porcarie.

Daca vreti sa ma recunoasteti la petrecere eu voi fi satena cu parul "naspa".
Despre machiaj eu zic ca o sa iasa perfect. Abia astept pozele.
Distractie placuta la munte!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Erina spune:
Adimercedes, chiar ca ati avut o zi plina!!!
Lisa sa treaca vaccinarea fara reactii neplacute.
Eu am decis sa nu ii fac infarix-ul. Il mai amin un pic pentru ca astazi a avut o criza de plins din cauza caninilor care erup plus ca vreau sa fiu sigura ca e restabilita perfect.
Oricum dr lipsea miine si poimiine iar eu ma gindesc (nu m-am hotarit inca) sa vin duminica la Bucuresti.
Erina spune:
Noapte buna tuturor!
Merg sa o culc pe Daria apoi am de calcat o gramadaaaaaaaaaaaa!!!
Prisi ce mai faceti? Ce face Miruna?
Annisia spune:
Ancasilv, cred ca vorbesti despre tortul lui Stefan, voinic de Sim. Baga-i repede un PM-eu si poate iti ofera detalii. Chiar ca era un tort reusit. Eu am intrebat la mai multe cofetarii si nu-mi garantau ca o sa iasa super truper.
Aandreea27, ce e gagici aia "miuroasa"? Ca sa ma caut sa vad daca am... Hihihihihi... Deci nu ar trebui sa-mi fac griji in privinta colorarii si decolorarii? Atunci de ce toata lumea zice sa nu te vopsesti cand ai musafiri? Si eu vroiam sa ma fac in mai multe culori, deci e nevoie de ambele proceduri. Sa speram ca o sa fie ok. Pana la urma o sa gasesc io o solutie motzata. Ce sa fac, daca nu m-a zamislit mama cu cuc? Uite de aia vreau eu trei feciori...
Micul Yanis creste mare
Annisia spune:
Offf, hai ca ma linisteste una si ma baga in sperieti alta. Deci la varianta asta nu m-am gandit neam, ca ma vopseam din timp, in puii mei...
Erina, cum adica ti-a iesit naspa? Te-ai facut la coafor? Te-ai si decolorat sau ce ti-ai facut? Esti sigura ca din cauze naturale (ca sa zic asa) nu ti-a iesit ce vroiai? Poate te-a gresit manipulantul, daca erai la salon sau poate nu ti-ai ales vopseaua bine, daca te-ai manipulat singura...
Oricum, stiu ca tu esti blonda. Deci satenul se va duce rapid dupa cateva spalari si poate vei ramane cu o nuanta chiar placuta. Imi permit sa-ti dau un sfat: foloseste un sampon cu reflexe gri sau albastrui (se gaseste in orice hipermarket si costa 10 roni, este un tub de culoare argintie, de la Kallos parca). Asta iti va oferi o tenta mai interesanta; ai sa vezi.
Nu pleca, stai asa si raspunde-mi, te rog!!! Pupici!
Micul Yanis creste mare
ancasilv spune:
Sar'na!!!! Eu m-am vopsit in perioada aia si a fost ok. Cred ca depinde f mult de par. N-ai mai facut d-astea pina acum? Oricum, bafta multa!
anca si Bb Vladut... 06.10.2007