Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (195)
Raspunsuri - Pagina 18
aandreea27 spune:
annisia miuroasa este de fapt.............mireasa.cred ca ai avut si tu o data
.mie mi-au venit rusnacii taman cand trebuia sa imi trag vopseaua de mireasa si neavand cand sa mai aman am riscat.de atunci m-am mai vopsit in timpul ciclului si mi-a iesit.oi fi eu mai.........defecta decat restul lumii
.ma duc sa hranesc burtica papacioasa ca mai are nitel si ne stie tot pantelimonul ca ii e foame.
Annisia spune:
N-am mai facut soro, ca daca faceam nu mai aveam nu un morcov, ci o plantatie intreaga... Parca m-am riscat candva, cand eram in ultima zi. Dar m-am facut o culoare banala, singura... Deci nu mi-am dat seama daca a fost ok sau nu. Sa zic, asa, ca mi-a prins atunci.
Eee, asta fuse! O sa ma duc si o sa vad ce e de facut. Ete ce tot astept drobul de sare? O sa iasa ce-o sa iasa si o sa remediem atunci daunele...
Cat despre ten, nu mai am timp de-o operatie estetica, nu? Ca...cam asta ar fi singura solutie: sa-mi schimb moaca!
Micul Yanis creste mare
Erina spune:
Annisia, iaca sunt tot aici. M-a distrat faza cu cucul
!
Am fost la salon la stilista mea. I-am aratat cum vreau sa ma faca dar nunata care imi placea era doar la nuantator. Ea oricum imi tot spunea ca e prea inchis, ca o sa fiu socata. Nu am stat sa ii explic ca eu VREAU sa fiu din nou satena, ca de 7 luni de zile nu ma recunosc cind trec pe linga vreo vitrina, ca am numai haine care merg cu brunet...
Mi-a ales un saten deschis-asa arata pe mostra dar a iesit un blond cenusiu verzui.
Pentru ca pur si simplu nu il puteam suporta, mi-am pus nuantator castaniu acasa care pe primele suvite decolorate in februarie nu s-a prins corect pus ca parul are tendinta la incretire pe portiunile alea, asa e de traumatizat saracul. dimineata am pus placa pe partile de deaupra.
Acum parca imi placea mai mult cind era blond, avea un pic de viata...
Nu cred ca e doar din cauze musafirilor, a fost proasta alegerea voselei.
Sa vad cum pot remedia, chiar daca e sa il mai nuantez si tund mai scurt.
Sunt sigura ca la tine va iesi perfect. Eu m-am lasat influentata.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Annisia spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui aandreea27 . |
Hai ca esti truli... Nu ma ducea gandul acolo, Doamne feri! Si nu, nu am avut asta pana acum. Am asteptatara sa se scumpeasca rochiile de mireasa... Hihihihihi... Acum ca s-au scumpit, trebuie sa astept sa slabesc... Hihihihihi...
Micul Yanis creste mare
ancasilv spune:
Hai ca mai vin cu o intrebare
...care va pricepeti cit de cit la partea it a vietii noastre??? Ca facui un colaj cu al meu bebelac super belea si nu stiu unde il salveaza (n-am gasit nimic prin calcularet). colajul e facut cu google picasa. sa-l ia naiba, ca m-am chinuit o gramada la el ca mi se blocheaza si calc (asta e alta treaba, cu intrebarea asta alta data). deci, care se pricepe cit de cit lamuriti-ma si pe mine, ca sint intr-o ceata totala.
Annisia, nu-ti mai facce atita probleme. Nu cred ca e asa o tragedie de op estetica. Mai mult fond de ten si niste pudra si se rezolva. Frati-miu cind a fost cu cosuri gramada a luat de la farm o crema de vaci (nici o aluzie
) care se numea Mibazon si a avut efect. Acum nu stiu daca in timp asa scurt are efect, dar....Iti trece tie cumva pina simbata si o sa fii o bela. va pupacesc!
anca si Bb Vladut... 06.10.2007
Roxana_G spune:
Corina, bine ati venit,
scumpicului tau.
Annisia, cred ca si eu m-as fi necajit sa patesc intamplari din acestea inainte de un eveniment asteptat, dar pana la urma nu e atat de grav si nimic iremediabil.
E tare pacat sa pierzi cheful pentru o ocazi asa frumoasa si atat asteptata. Si da, ai sanse sa iasa perfect parul, te asigur ca m-am vopsit si cand au venit rusii si totul e doar un mit.
Sunt sigura ca vei arata foarte bine ca totdeauna. Legat de party nu se va mai schimba nimic, oricum daca e ceva ma angajez eu sa iti dau sms.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Erina, sunt sigura ca satenul tau nu e nashpa deloc. Si eu abia astept sa te vad, mai prietenoasa ca la Baby Expo - adca eu!
Dariei ii ies caninii, a terminat cu maselele?
Adi,
sarbatorita, sa nu aiba febra sau orice alta problema de la vaccin.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Erina, acum am elucidat misterul. Care va sa zica ai pus nuantator pe par decolorat si te plangi ca nu a iesit culoarea de pe cutie.
Pai zau asa...Iaca eu inca trag ponoasele unor suvite de acum 3 ani care au iesit pana la urma un fel de decolorare 80%. Nici o nuanta de saten nu a iesit chiar cum trebuia si nici acum pe varfuri nu prind culorile la fel ca in partea de sus. Dar sunt convinsa ca esti tu prea perfectionista, ia baga o poza.
Ma duc si eu acuma la copii. Nu se mai poate, copiii mei isi arunca unul altuia si la oarece inaltime de sol cu castroanele pentru mancarea lui Bubu. Pe langa ca exista riscul ranirii, nu va pot descrie ce sunete scot castroanele lovite de parchet cu asa forta.
Rox ,
Poze
Erina spune:
Nu am reusit sa o dorm pe Daria. mai vrea joaca.
Roxana, multumesc.
Nu i-a iesit nici o masea, nu se simte nimic. Are incisivi centrali jos si sus, incisivii laterali sus si acum e umflata toata la canini sus, mai tare la cel din stinga. Ori erup si molarii acum ori asa e la ea mai atipica aeruptia. sper sa fie de bine.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Annisia spune:
Erina, si eu cred ca ai o culoare foarte frumoasa. Probabil ca nu te-ai acomodat inca. Poti sa o iei ca o provocare si sa incerci sa te pui in valoare chiar si cu aceasta culoare "naspa". Desi din ce zici tu acolo de blond cenusiu verzui, mie imi suna foarte bine. Nu este nevoie sa te tunzi. Poti face o cura de vitamine (cere la farmacie vitamine pentru par - chiar asa se numesc, sunt intr-o cutie roz 65 de capsule). Eu le folosesc cu succes.
Rox, multam de gadilat! Aveam nevoie. Oricum ajunsesem si eu la concluzia ca inapoi nu mai pot da, deci tre s-o iau inainte...
Ancasilv, poate ca bela n-o sa fiu, da' belea sunt non-stop... Asta-i clar! Hihihihiiihihi...
Lasa ca va pun poze sa vedeti ce salata asortata o sa-mi iasa. Chestia e ca mi-am luat deja mesa, o culoare turbata rau. Si de asta sunt mai stresata, ca mie trebuie sa-mi iasa exact culoarea aia; nu are voie sa imi iasa altceva, pentru ca s-ar vedea de la o posta ca am accesorii adaugate....
Acum ma cantaresc din juma in juma de ora sa vad daca am mai slabit cinci grame. Daca nu mai intru in rochii, iau tramvaiul si ma instalez la usile voastre sa ma imbracati! Asa sa stiti! Ia scoateti rochiile de la naftalina, sa fie pregatite! Hai!
Micul Yanis creste mare