Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (195)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Stilista a folosit vopsea care aiesit gri verzui. peste voseaua aia am pus eu nuantator si l-am distrus rau. Suvitele care sunt nu m-ar deranja dar nu mai are viata.

Spui ca nu ti-a iesit niciodata bine nuanta pe suvitele tratate chimic??? Offf!!! Trebuie sa astept vreo 7 ani sa mi creasca parul asta...asta daca nu ma tund la chelie.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Annisia, o sa vezi ca o sai asa totul bine. O sa fii perfecta.
Acum sunt castaniu inchis cu nuante de castaniu roscat pe suvite.

Roxana, imi imaginez vacarmul. Te pomenesti ca se bvfa transforma si Andrei intr-un atomic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Erina, nuantatorul nu ataca "supt" nicio forma parul!!! Stilista a gresit combinatia sau timpul de reactie, dar de la vopsea ti se trage. Numai ca nu ti-ai putut da seama pe loc, pentru ca te-a uscat si periat fumos, de ai ajuns acasa ca o papusica. Normal ca la primul contact cu apa, parul tau si-a aratat starea de degradare.
Incearca vitaminele alea si totul se va repara. Evita vopsitul si, mai ales, decoloratul o perioada. Daca o sa arda, alege o nuanta apropiata de culoarea naturala, fara sa-l mai traumatizezi. Dupa fiecare spalare baga o masca de par sau balsam la greu. Se gasea un lapte de migdale, dar nu stiu daca mai este pe piata. Eu mi-am facut stocul si nu m-a mai interesat subiectul.

Hai ca mi-a facut al meu un cadou, sa-mi mai treaca depresia... Teo, ai cobit... Hihihihihihihi... O sterg acum, ca tre sa par preocupata de problemele omenirii. Daca am timp, mai intru si maine o tura. Noapte buna fetelor!!!!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Sabina Y, multumesc pentru propunere. Pe wish listul meu din japonia ar exista ceva chestii pe care nu pot indrazni sa iti cer sa mi le aduci: o geanta smechera rau, un concealer, un inel cu diamant pierdut la zoo in Romania...

Ce indraznesc sa te rog: furikake-sunt innebunita dupa el(inafara de cel cu peste) imi place cu legume, pui si alte combinatii si wakame-cel cumparat de pe aici nu e de calitate.
Si...okashi (asortate).

Daca vei putea sau vei avea loc in bagaje. Deasemeni daca nu sunt interdictii. Cind am fost eu nu erau.

Asa avem un prilej in plus sa ne vedem.

Mergi la inceput

Annisia chiar miine intreb de vitamine. Multumesc mult!!! Sugestiile sunt de ajutor si de bun simt. asa ma gindeam si eu sa ii las in pace un pic, apoi sa pun iar nunatator si sa pun masca la greu.

Sa te bucuri de cadou si spor la ultimele pregatiri!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Erina, Rox,Yaia,Tomasa,Teo, multumim de urari.
Aandreea , bine ai revenit , multumim de urari si de vesti despre voi, va asteptam mai des.
Corina , bine ati venit.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

erina si eu incerc sa il culc pe andrei dar degeaba.nu vrea si pace.si ca sa imi arate ca e mai smecher urla in gura mare ma ma ma,tatata de nu imi aud gandurile.andrei are 8 dinti 4 sus 4 jos,dar nu am avut probleme cu el.noi numai cu trezitul noaptea avem treaba.iar la ora 5 si ceva 6 e in picioare,zici ca este navetist
m-a mostenit taman la somn unde nu vroiam deloc.
bine ca a venit vorba de par,ca mi-am adus aminte ca trebuie sa ma programez sa imi tund cele 3 fire de par care le mai am.nu stiu voi dar mie dupa nastere mi-a cazut la greu,de abia acum imi creste la loc.hai ca va zapacesc acum cu vorbaria,sunt olteanca vorbareata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Gata, m-am lamurit si cu Picassa asta, care face treburi interesante dar pina le descoperi...noapte buna!

anca si Bb Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancasilv

Hai ca mai vin cu o intrebare ...care va pricepeti cit de cit la partea it a vietii noastre??? Ca facui un colaj cu al meu bebelac super belea si nu stiu unde il salveaza (n-am gasit nimic prin calcularet). colajul e facut cu google picasa. sa-l ia naiba, ca m-am chinuit o gramada la el ca mi se blocheaza si calc (asta e alta treaba, cu intrebarea asta alta data). deci, care se pricepe cit de cit lamuriti-ma si pe mine, ca sint intr-o ceata totala.
Annisia, nu-ti mai facce atita probleme. Nu cred ca e asa o tragedie de op estetica. Mai mult fond de ten si niste pudra si se rezolva. Frati-miu cind a fost cu cosuri gramada a luat de la farm o crema de vaci (nici o aluzie) care se numea Mibazon si a avut efect. Acum nu stiu daca in timp asa scurt are efect, dar....Iti trece tie cumva pina simbata si o sa fii o bela. va pupacesc!

anca si Bb Vladut... 06.10.2007

la mine salveaza in my picture, care se afla in my document...
Cat despre tort in forma de 1, vezi aici: http://www.cofetariaalice.ro/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=17&Itemid=41 in catalogul I, pag 14

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

www.flickr.com/photos/24773408@N05/" target="_blank"> poze ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Deci...Stefan a avut tort in forma de 1, amandina cu martipan alb deasupra. Uite cam asa.

Stefan e bine, febra era de la canini. Sper sa revin maine sa va dau detalii despre tort, acum ma duc la nani. Noapte buna.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput