Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Eu simt ca nu mai pot...Cand am crezut ca lucrurile merg mai bine cu sotul meu am aflat ceva ce m-a dat peste ca,simt ca ma apuca iar depresia
Si acum sperand ca nu va deranjez cu problemele mele,dar chiar simt nevoia sa ma descarc,sa vorbesc cu cineva;sa va spun despre ce e vorba:Am mers sa platesc impozitul la apartament,imi pregatisem banii ca stiam cat mai am de plata si cand tipa de la chiseu imi zice :
-doar atat platiti?
-pai atat mai am de plata de anul asta!
-Nu.Imi pare rau sa va imformez ca aveti de plata 1.150.
-Poftim?!!!Da de unde?
-aveti o amenta neplatita de 1000 ron.
Socata o anunt ca nu mai platesc nimic si cobor la biroul care se ocupa de amenzi,unde aflu ca sotu a primit amenta in data de 24.12.2007 fiindca a deranjat linistea ascultand muzica.Deci eu eram la Bucuresti ,Biencuta inca la terapie intensiva si tati se distra cu muzica...tare rau de tot!!!
Evident ca vin imediat si ii expun problema(eu stiind ca el asculta muzica numai cand e suparat si exact din punctul asta i-am expus problema,cred ca defapt vroiam sa-l scuz) si el foarte sincer si detasat imi zice ca ce nu trebuia sa faca si el ceva sa se detaseze de probleme?Ca in plus el nu stie nimic de amenta,ca nu-si aminteste sa fi venit politia la usa desi la primarie mi-au aratat ca fusese trimisa in cutia postala de 2 ori si niciodata ridicata...

Oare sunt prea exagerata...?
Va rog sa ma scuzati daca v-am stresat cu problemele mele!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Help!
Din ce stiti voi ce sanse sunt sa ramai insarcinata avand diagnostic: uter retrovers. E posibil doar prin FIV???

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!
M-am strins si eu de pe drumuri... e oficial! de azi sint si eu studenta! din nou! dupa ce am zis ca nu mai mai apuc veci de facut scoli...m-am inscris la master! sper sa ma tin de treaba!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Roxana, e la cluj Ramona cu bebe Razvan, la control! nu m-a sunat inca, nu stiu nimic de ei! si nici nu mi-a trecut prin cap sa-i cer nr de tel...i l-am dat doar pe al meu...

Apropo, tu n-ai mai venit la cluj?
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Ema, multumim!

Stoisor, multumim! eu de la inceput fac pe mai multe zile si congelez. Procesul tehnologic e simplu: fierb toate legumele pt mai multe zile. Cind sint gata, le pasez, rezultind un pireu de legume (consistenta o decizi tu, in functie de cum papa bebelina…la noi e f gros…deci adaugi sau nu din apa de fierbere). Poti sa pasezi legumele in mai multe ture, folosind ce combinatii de legume fierte vrei (eu fac de obicei doua-trei feluri, cu concentratii diferite de morcov, fasole verde, salata, conopida, cartof, gulie, albitura, dovlecel astfel incit gusturile sint diferite de la o zi la alta). Supa-pireu astfel rezultata sa congeleaza in portii (eu folosesc recipienti de plastic sau borcanele de sticla). Carnea o fierb, o pasez si o congelez in pungutze, tot asa, cite o portie. In felul asta, in fiecare zi dezghet o portie de supica si una de carne, in combinatii diferite…

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Help!
Din ce stiti voi ce sanse sunt sa ramai insarcinata avand diagnostic: uter retrovers. E posibil doar prin FIV???

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Stiu multe fete care au ramas natural avand uter retrovers.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Raluka, bravo si voua! Nici noi nu folosim premergator! Mai bine fara, asta e parerea mea.

Roxana, felicitari pentru o noapte linistita! Si pentru o stelutza in plus!!! Nici mie nu mi-a zis nimic de fier…eu ii dau spanac, salata verde si ficat de pui…plus ca bea Nan si am inteles ca are mult fier in compozitie….

Mary, mercic! Sa stii ca au si ei perioade…si noi am patit faze cu plinsul in patutz! Am “rezolvat” cu o “cearta”…nu stiu ce a priceput el din ce I-am zis eu acolo, insa cred ca tonul “aspru” l-a convins…de atunci nu mai comenteaza si doarme de cite ori il pun eu in patutz. La taica-su nu percuteaza la fel, ca stie ca-l poate “pacali”.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Ancasoare, imi pare rau ca n-ati avut vreme buna in we. Si ca e mucios bebele…si noi sintem cu aspiratorul dupa noi… sa treaca repede! Si mie mi-e o groaza de lasat copilul cu bunicile…acum sint in “teste” cu ele…il las doua-trei ore cu mama, de doua-trei ori pe saptamina. Sper sa-I fac “training” temeinic pina merg la munca.

Of, Roli, si voi sinteti bolnaviori!!! Tare rau imi pare! Si noua ne-au iesit bube de la piersici!

Ceska, eu ii frec pur si simplu galbenusul cu legumele…nu-l mai dau prin blender. Nu s-a inecat pina acum…bine, Stefan maninca destul de multe alimente care trebuie mestecate, din fructe musca singur, pireul e mai grosier, I-am dat si carnita de pui rupta bucatele…

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ceska...eu am UR si am ramas insarcinata usor.Iar acum il am pe Andrew.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Avem si noi cateva pozutze calde: http://good-times.webshots.com/photo/2657223270103911837jXcYSd

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput