Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 9
grati.ela spune:
Ema m-am uitat pe punga si biscuitii erau de la Ulker iar painica e de la ETI...o chestie turceasca zic eu. Am gasit-o la Metro si la Selgros. Mai nou Ozi primeste la scoala biscuiti simpli si ii aduce lui Tudor.
Fetelor multumim pentru urari. Si ca vorbeam de progrese...azi Dudu a mers prin casa cu mama tinut doar de o manutza. Nu vreau sa insist cu mersul pt ca la mare am cunoscut o fetitza ce avea picioarele in O de la mersul timpuriu si pe fondul unui rahitism...
Bun venit noii zuzici!
Iry si bebe Rares ce mai fac? Cum a fost in Grecia?
Tot despre noi: de miercuri incep serviciul...am de marti pana vineri 4 ore/zi. Le-am pus de la 10-14 sau 12-16...Dudu va sta cu mama iar pe Ozi o va duce la scoala tatal meu. Visez de acum ca vine Craciunul. Mi-am propus sa merg la Viena. Sa fim sanatosi! Doamne ajuta!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
stoisor spune:
cred ca ma paste pe mine o depresie
cateodata simt ca nu mai fac fata si plang ca proasta ....azi presimt ca e ziua aia,ma mananca babau aici
cu un copil care face numa nazuri,abia astept sa scap de chinu medicamentelor pt ca defapt de la asta pleaca totu,ma sleieste de nervi si de puteri si nu mai am vlaga in mine de nimic,nu se mai pune problema de giugiuleala si alte alea cu copilu ca efectiv nu mai pot dupa circ din 8 in 8 ore nu mai am cum,si abia imi revin si de la capat
azi e zi de
la mine
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
macar daca am putea iesi din casa dar e un frig si bate vantu ca ...offff lume
nu mai este nimeni pe aici??
hai sa va zic una,Elle ,ca tu mai esti cu soacrosenia pe cap,Sara are o juc de la tiny love ,ia-ma cu tine,are 20 min muzica clasica,i indragostita copila de ea,numai cu ea face nani de luni bune,mai ales cand dormea afara in curte si nu mai dadea atentie la diverse zgomote,acum in casa e la fel avand in vedere ca nepotica mea zuhaie pe parchet chiar sub camera Sarei,asa ca ne canta la fiecare somnic jucaria respectiva.....vine soacramea "ca io cred ca o strici de cap pe copila cu muzica asta,nici nu se poate odihni ca lumea"imi venea sa i zic IESI sa nu te vad ,ce sa mai am putere sa i explic ceva,eram pur si simplu plina de nervi si nu mai aveam puterea sa i mai explic nimic......chiar fac rau cu muzica asta?io is nebuna sau ea??
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
ancasoare spune:
nici nu stiu cu ce sa incep, am fost plecati in week-end, a fost un week-end naspa si l-am gasit la intoarcere pe stefanut mucios, tuseste, haraie
sunt plina de spume, l-am lasat cu mama care l-a scos pe vant desi i-am zis sa nu... hai sa ziceam, se poate intampla sa apreciezi gresit vremea de afara, are muci asta e. dar de ce cand vb cu ea la tel nu-mi spune nimic? ca are muci, ca tuseste ca un magarus???
o sunam pe pediatra si ii dadea un sirop, luam tusea din pripa...
si cand o intreb de ce a procedat asa cica sunt exagerata, ce n-a mai avut lumea copii?? ce o cert ca si eu am avut muci cand eram mica
si eu cica vreau sa ma duc la servici in ian si sa-l las cu mama...![]()
roli25 spune:
Ziua buna fetelor si bebelucilor,
Iaca am aparut si noi. Nu am mai scris ceva vreme de nervi si depresie, in casa e un frig de nu se poate sta, copii amandoi mi-s muciosi si tusesc. Nu mai suport atatea raceli. Marc pana la 10 luni nu a fost odata bolnav, iar Andrei pana la 8 luni a fost racit de cel putin 5 ori. Ma termina chestia asta...stiu ca i se trage de la sensibilitatea aparatului respirator care are la baza fondul alergic, dar totusi vreau sa se rareasca racelile astea.
Papa foarte bine si fructe, legume, carnita de pui si vita, iaurt, branzica de vaci, cereale si lapte de la tsitsi. Cu oul am asteptat sa treaca de 8 luni si o sa incepem. Apa tot nu vrea.
I-am dat nectarine de supermarket si a facut bube de la porcariile de chimicale cu care sunt tratate
...desi ma feresc cat pot de fructe de supermarket am zis sa pape si el altceva decat fructele de sezon din piata...invatatura de minte sa-mi fie...mai bine mai putine sortimente, da fara chimicale.
Mergea de-a busilea prin toata casa, exploreaza peste tot si de cateva zile vrea in picioare.
Danonique felicitari pentru puiul vioi din burtica. Asa imi faci pofta de burtica...da la mine inca nu se poate ca am cezariana.
Mitsu eu zic ca nu trebuie sa te panichezi in legatura cu motricitatea lu Conrad, dar sa mergi la un control. Copilul nasilor mei la 9 luni nu mergea de-a busilea, cadea de nenumarate ori din fund si la 1 an si 2 luni zburda deja prin toata casa.
Nu prea m-am pus la curent cu ce atit scris in urma, citesc si mai revin.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
Ellenuta spune:
ema nu stiu daca era obosita, ca a dormit ieri 3 ore snur .. habar nu am ce a avut, poate dintele no 2 .. si da, de cand s-a facut mai frigut afara, eva doarme snur toata noaptea .. 
stoisor da-i una in cap socroseniei .. pe ei ii linisteste muzica asta, chiar e indicat.
roli imi pare rau ca sunteti raciti. nu ai aer conditionat ca sa-l pui pe caldura?? eu asa fac. santate multa. ai intrebat doc de ciclu peste exluton??
ereena care alinuscha?????
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
roli25 spune:
Ellenuta ziua pun AC, dar noaptea nu-mi vine sa-l pun.
Despre exluton dr. a zis ca putina sangerare este posibil sa apara, sa nu fie cantitate mare. Vad ca dupa 2 zile s-a oprit.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
ginnette spune:
Off, Ali(stoisor), Helene, cat mai trageti cu soacrele; eu va admir sincer, pentru cata diplomatie dati dovada !
Roli, rau imi pare ca e puiul mic racit
!
Chiar, Simona, cum mai e Sara?
Si Ramo, parca astazi e la Cj?!
Si, LauraD, Silvia(creata), unde sunteti?
Eu mai am 15 min si plec acasa (c-a venit colegul meu si pot pleca la "programul" meu)
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ceska777 spune:
UF!
Avem o zi ce kkao!!!!!
Ieri se rostogolea de drag prin toata casa azi nu vrea sa il pun pe jos, doar sa stau cu el in brate... e marait foc!
Si taman in zile din astea am si eu proasta inspiratie sa il chinui cu alimentele care nu ii prea plac. Azi era spanac in program... Hipp in amestec cu cartof si galbenus de ou. Baiatul meu e asa fin ca in pureul de legume se inneaca cu galbenusul. Eu i-l pasez cu furculita il frec incerc sa il amestec bine cu legumele dar se inneaca cu el. Voi cum faceti cu galbenusul? Fiindca papa borcanele nu i-am dat prin blender galbenusul....asa i-l faceam odata cu legumele "terci".
Ii fac gris cu lapte si iesim afara ca m-a terminat azi......
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 8 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
honey79 spune:
Salut zuzicile.
N-am mai dat pe-aici de-un car de vreme.
Sper ca toti clopoteii si toate zuzele sunt sanatosi/oase.
Eu am avut o saptamana realmente busy... a trebuit sa adun toate cele de pe langa geamuri... caci au venit oamenii si au lucrat ( mi-am pus ferestre noi in toata casa).
Dupa asta, stai, spala geamurile, perdelele, fa curat, sterge praf, aspira...de-astea domestice.
Pe langa toate astea, mers la job si acasa avut grija de copil.
Care copil...de cateva zile... imi incearca rabdarea. Pana acum, pot zice ca am avut un ingeras in casa.
Dar acum..simt ca am copil.
Normal, am inceput sa ne rostogolim cu usurinta, sa mergem de-a busilea, sa ne intoarcem in fractiune de secunda, sa exploram totul, sa fim atrasi de cabluri, de papuci, de tot ce e colorat si poate fi prins in manute..dar mai ales ..dus la gura.
Eh... astea nu-s nimic. Ce ma darama e faptul ca... inca il avem in pat cu noi...si.. cand ne bagam seara la somn, el are alte planuri: sa se rostogoleasca si sa mearga de-a busilea, sa se catere pe mami si tati, sa ajunga la pisica s-o smotoceasca... si sa vorbeasca cat de tare poate el.
Ca sa-l mai linistesc, ii dau sticluta cu lichidul miraculos si alb, numit formula.
Ehhh... e cuminte cat o goleste..dupa aceea, in loc sa adoarma, o ia de la capat.Eventual, de la atata agitatie si efort, mai si regurgiteaza si uite-asa..trebuie sa schimb cearsafurile pe fiecare noapte.
Cum sa-l fac sa se linisteasca?
In patut la el, l-am pus ieri, sa se joace si... se tot prinde de marginea patului si se ridica in genunchi, iar apoi munceste la ridicatul in picioruse.
Ca sa nu mai zic ca... da cu capul de lemnaria patutului tot timpul.Am un viermisor!!!
De dimineata la 6, a inceput iarasi. Dupa ce, toata noaptea mi-am luat picioare-n burta si palme peste fata, eventual si cate-un tras de par.
Ca pedeapsa, l-am trimis cu tacsu la cresa, dimineata la 7.
Acum e aproape 8 si... eu trebuie sa ma pregatesc de munca.
Va pup .
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali