Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

matgravidut nush ce sa-ti zic de roseata la fundic dar poate sunt fete care s-au confruntat si iti pot da un sfat.

Shose poze noi cu Iulia cand pui? ca m-am uitat pe alubumul vostru webshots si pe acelea cu salteluta le-am mai vazut. Cum facem sa devenim buddies pe webshote, se poate? eu am cam zis pas la flickr

Elle am vazut cu ceva timp in urma pozele cu Eva campioana, dar mi-au plcut mult si acelea in care insfacase painea, sunt super tari! I-am pus si eu painea in brate lui fi'miu cu prima ocazie apoi.

Ginette ma bucur ca sunteti mai bine, si pe Adela cu poncho si la leganus am vazut-o, e super ca stati la curte, din cate mi-am dat seama, are fata ta loc sa zburde in voie!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

avem si noi o veste importanta . piticul se tot trezeste tipand pe la 12 noaptea. e de la dinti astazi i-am vazut sub gingie. aratau asa sper sa iasa repede repde ca de 2 nopti doarme cu mine in pat, altfel nu mai vrea sa inchida ochii si sunt terminata de somn,plus ca tare mi-e ca nu il mai scot de acolo

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI

pai sa va facem galerie sa iasa mai repede dintisorii si sa aveti nopti liniste de acum inainte.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ema o {flo] ca ne-ai admirat pozele; si Adela si-a schimbat programul de somn: la 9:00 pm e deja mancata si in pat - mai dureaza cam 15 min , in cares e foieste si apoi adoarme.
Da, asa e, avem noroc ca stam la curte - o tin afara pana cand se-ntuneca; dar partea cu intunecatul devreme nu-mi place, ca nu ma mai pot duce in parc.

Monica-mat, eu i dau cu DEFLAMOL cand se irita, dar stiu de l afete ca si crema de galbenele face minuni.

Mari, si Adela mai face asa: se pune in genunchi si umbla ca interfon; daak n-apar macar in usa, incepe sa planga.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Roxana nici noua nu ne-a spus doctora nimic de fier. dar vreau sa-i fac zilele astea o vizita sa o intreb.

Cum se mai simt clopotetii bolnaviori, Sara, Sofia?

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Nemary vezi poate or fi dintisorii de sus.
Asta vara si al meu era huhurez, acum se culca odata cu gainile. Nashpa e ca din 2 in 2 ore se trezeste pt apa, suzi, etc, primeste laptele la ore relativ fixe de cand a inceput sa-l bea mai bine.
Si noi avem ziua per total 1 iaurt si cca 4-6 linguri de branza de vaci, every day.
hehe, ce savureaza Dariuca biscuiteii petit bisc. de la nestle! Si noi! Tare frumos a fost la Cheia, era super cald in Buc. atunci, buna alegere ati facut weekendul acela.

Mergi la inceput

nemary ce mai papa Daria acolo, mure? ce dulcica e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

avem vesti de la prietene pe prima pagina. si alinushca e dar nu o gasesc

ereena

Mergi la inceput

Catimagureanu mi-au plcut pozele voastre recente, cu shootingul in aer liber, bricolajele reusite si bebe dupa baita. Ce confortabila pt busileala e mocheta pufoasa pe care o aveti peste tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Of, fetele, acum ca ma apucase si pe mine cheful de vorba, astept de 2 ore sa fiu "moderata", si sa vorbesc si eu cu voi.Am descoperit intre timp si cum sa-mi fac semnatura, se vede ca nu prea am de lucru azi la serviciu.Oricum, va multumesc de primire, si cand voi putea, voi pune si eu poze cu voinicul meu cu ochii ca marea.pe toate

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

nemary ce mai papa Daria acolo, mure? ce dulcica e!

Da, mure. pai daca Serban si Conrad au papat, am zis sa-i dau si ei. si i-au placut tare muuult. de fapt Dariei i-au placut pana acum toate fructele pe care i le-am dat.

Strugurii si eu ii dau tot fara coaja si samburi, la fel ca si Grati.

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

Mergi la inceput