Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 11
Ereena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Help! Din ce stiti voi ce sanse sunt sa ramai insarcinata avand diagnostic: uter retrovers. E posibil doar prin FIV??? LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007) www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
prietena mea are doi copii conceputi pe cai cat se poate de naturale ,si are uter retrovers...ah si sunt si nascuti natural
Matei-Florin 24.01.2008PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI
Ereena spune:
ellenuta, pe prima pagina sunt trecute fete care au inceput cu noi(de fapt cu voi,ca eu am ajuns mai tarziu) si au pierdut sarcinile.unele sunt acum insarcinate ,altele au deja bbi
Matei-Florin 24.01.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI
Ellenuta spune:
roli
ai doi puiuti superbi .. asta imi place tare http://good-times.webshots.com/photo/2019233850103911837WvBuCH
lala imi pare rau pentru ce s-a intamplat .. acum fiecare dintre noi reactionam la durere in anumite feluri .. ne alinam suferintele cum stim noi mai bine .. nu ii caut scuze sotului. e rau ca a primit amenda aia dar acum ce sa mai faci??
ereena am inteles!
ceska am si eu o colega care are uter retrovers si a ramas gravi usor.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
stoisor spune:
lala
sa treaca,fapta i consumata,nu are rost sa te mai framanti pt ea
sio 
anca multumesc
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
Anca.Diana spune:
buna zuzici si clopotici!
mi e rusine ca nu am mai avut timp sa citesc si nici sa mai dau vreun semn de viata :(
ca de obicei vin la voi cand am nevoie de ajutor. am postat si la parintii intreaba parintii raspund, va intreb si pe voi...
Avem 8 luni si o saptamana. sunt mai mult de 8 luni de cand nu reusesc sa ma odihnesc noaptea. Nu mai pot, trebuie sa fac ceva ca o iau razna in curand.
Calin este indragostit de tzatza. Suge foarte mult si papa mancare solida foarte putin.
programul nostru pe 24 de ore:
8 dimineata - lapte de la san
10 - lapte san si se mai culca o ora doua.
12-13 - fructe cam 100g
intre timp mai papa iar lapte de la san
16-17 - legume cu carne 100g
intre timp mai papa iar lapte de la san
19 - iaurt aproximativ 100g
21 - lapte san
2 (uneori chiar mai devreme de ora 2) - lapte san
4 - lapte san
5 - lapte san
6 - lapte san
7 - lapte san
Specific ca am incercat fara succes cereale de la humana cu cirese si lapte inclus, noapte buna de la nestle, 7 cereale de la milupa, cereale cu mar si morcov tot de la milupa. Lapte praf humana si milumil tot fara succes.
Ce ma sfatuiti?
Ven spune:
Anca, sincer??? Sa-l intarci! Sunt bebei dependenti de tsitsi, dar care papa si solide bine, si bebei dependenti de tsitsi si atat!
Sunt 100% sigura ca va manca mai bine cand nu va mai fi alaptat la san....
Nu dati cu pietre, asta e ceea ce cred eu, zica cine ce-a vrea....
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ereena
prietena mea are doi copii conceputi pe cai cat se poate de naturale ,si are uter retrovers...ah si sunt si nascuti natural Matei-Florin 24.01.2008PITICUL URIAS O MINUNE DE 8 LUNI IN CONCEDIU CU COPILUL 1001 MODURI DE A DORMI ALBUM ZUZE www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI |
Eu am uter retrovers si bicorn pe deasupra
Ambii copii au fost conceputi cat se poate de natural.Unul nascut natural, altul cu ceza.
Singura mea problema a fost ca nu am ramas foarte usor insarcinata, am "muncit" cam un an
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui Ven Anca, sincer??? Sa-l intarci! Sunt bebei dependenti de tsitsi, dar care papa si solide bine, si bebei dependenti de tsitsi si atat! Sunt 100% sigura ca va manca mai bine cand nu va mai fi alaptat la san.... Nu dati cu pietre, asta e ceea ce cred eu, zica cine ce-a vrea.... Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Si eu cred la fel

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui roli25 Avem si noi cateva pozutze calde: http://good-times.webshots.com/photo/2657223270103911837jXcYSd Roli mamica de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI |
Doamne ce frumosi sunt

Si blondini si ce ochi superbi are Andrei
. Si ce mare pare !O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
stoisor spune:
ce inseamna un program dat peste cap......HAOS A DOUA ZI.....suntem la nani nr 4 de 25-30 minute,asta dupa ziua de ieri azi tragem ponoasele de...
mai zic ca si eu am uter retrovers?da am si o mandrete de fatuca conceputa natural,se poate ,cine te-o speriat ca il iau de urechiuse
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM

(16 ianuarie 2008) si Marc