Pepenasi de iulie-august 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
maitreyi spune:
buna seara 
da' ce se pitrece pe-aci? ofof...maimai...
sun io ma bucur ca ai avut o zi faina si ma mai bucur ca am apucat sa vad pozili cu tortuletu' bun, bun 
tiberica have fun la nunta! 
mona eu cred ca e bine ca a inceput sa devina nitel independent cris. nu trebuie sa o vezi ca pe o indepartare de tine 
camy spor la treaba cu montatul parchetului. incet incet terminati voi casuta. furunculul ala apare datorita unei infectii streptococice de obicei. poate n-ar strica o vizita la medicul de familie pt un antibiotic ceva.
noi azi am papat primii 20 ml de suc de morcov
bun morcov, bun. nu s-a strambat deloc! parca bea apa
. vom tine 5 zile cu suc de morcov si 5 zile cu mar. nu prea as vrea sa le combin.
de noapte buna si voioasa!
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
monalac spune:
am citit si am zambit amar...vad ca se dau diagnostice,fara sa se stie exact suferinta.SUN,nu era vorba doar de o melodie.credeam ca ma cunosti cat de putin ca sa ti dai seama ca nu sunt atat de superficiala....sau poate ca ai dreptate,nu sunt asa de buna ca voi...
pt mine,aceasta odisee a fost minunata..din pacate,in ultimul timp,asa cum am mai spus,simt ca nu imi mai e locul aici,simt ca s au format//grupulete//,//bisericute//.
poate nu e asa,dar asta simt eu...imi pare rau daca jignesc pe cineva...
aseara am avut niste trairi pe care am vrut sa le impartasesc cu voi....poate multe nu intelegeti,poate considerati ca am dramatizat...ei bine,aflati ca pe lumea asta nu toti oamenii sunt perfecti..mai exista si oameni care simt altfel decat voi...
am intins o mana si am vrut,am simtit nevoia sa mi se intinda o alta,ca sa simt ca nu sunt singura....
dar m am adancit in singuratate...
de aceea am hotarat sa ma retrag...si nu,nu imi iau jucariile si plec...dar daca voi considerati ca tb,puteti sa mi stergeti contul de pe pepenasi.oricum lui codrin nu i e locul aici,el e nascut in mai....poate de aceea temerile mele erau ignorate.
vreau sa multumesc fetelor care mi au fost aproape in perioada sarcinii si sper sa mai vb pe mess.
inca o data,multa sanatate copiilor si o odisee mult mai linistita!
Caprioara spune:
Monaaaaaaa, ce ai maica? Please, nu mai vorbi prosti, soro. Fetele au fost cand si cat au putut alaturi de tine. Imi aduc aminte cand erai in spital cat ne-am rugat sa fiti bine si tu si Codrin. Eram la cursul de puericultura cand Sun intreba moasa cum te putem ajuta. Esti parte a odiseei ca noi toate. Te rog frumos, priveste in urma si vezi... Stiu ca ai trecut si treci prin multe dar nu da tocmai in cei care au fost si sunt langa tine.
Ce e azi domle????? Ca e ceva in aer... Circula piticul asta cu suparatul una pe alta si trebe oprit pana nu face totul praf
. Fetele, aici suntem intre prietene, remember?Nu mai lasati hormonii sa ne dezbine, pleaseeeee.
Mada, pe unde umbli??? Sper ca nu te-a atins si pe tine vreun pitic ca nu-i locul tau pe aici?
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
dana81 spune:
Fetelorrrrr...CAPRI are dreptate, reveniti-va!!!Ati uitat prin cate am trecut impreuna?Sau pe noi ne uneste doar necazurile, ai?
Pana maine reorganizarea, hai!!!
Noapte buuuna
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Caprioara spune:
Mona, se mai intampla sa nu primesti raspunsurile dorite fix cand vrei tu, cred ca tuturor ni s-a intamplat. Uite, eu imi cer iertare
ca nu mi-am dat seama ca e un moment foarte vulnerabil pentru tine si ca era vital sa-ti raspund rapid. Dar sincer nu eram in acel moment in dispozitia de a scrie despre genul de sentimente pe care le aveai tu si nu am vrut sa bat campii, asa ca m-am abtinut. Inca o data, iarta-ma. Cat despre bisericutze, nu cred ca e chiar asa. Io incerc sa vorbesc cu cine e pe faza cand intru. E adevarat ca poate mai repede raspund fetelor pe care le stiu mai bine, dar nu fac un scop din asta. Chiar si asa, daca toate fetele ar proceda cum am spus, tu esti una din fetele intens mediatizate la odisee, deci te cunoaste si iubeste toata lumea si iti si raspunde toata lumea de obicei. Deci, lasa supararea si uite o
si multi
.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Caprioara spune:
Gata, am fugit la nani. Noapte buna...
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Didi81 spune:
Monaaaa, hai te rog eu, nu plecaaa
. Uite, suntem inca unite; faptul ca tot apar discutii de-astea si se mai supara cate cineva a strcat atmosfera de pe forum in ultimul timp. Dar eu cred ca sunem suficient de unite ca sa trecem peste asta si sa ne revenim. Stii ca aici ai prietene adevarate; de ce sa pleci ?!?
Didi
de Aida Maria
SunSmile spune:
Ce pacat Mona! Imi cer scuze ca-s superficiala...
Aseara nu am fost pe forum ca sa-ti citesc trairile...
Mi-am cerut si ieri scuze, o fac si azi! Pt mine astazi e o zi frumoasa, ca si cea de ieri, ca toate....
Mi-am mai cerut scuze...o mai fac...desi simt ca nu asta e baiul adevarat. Pt cum sunt nu-mi cer scuze, pt ca asta sunt. Si acum ma simt k un rahat, care din cauza ca am luat o decizie personala de a sterge niste poze personale, a declansat o alta furtuna. Asa-s eu, un rahat superficial...![]()
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
mcoca spune:
Si eu sunt de parere ca odiseea pepenasilor este total diferita de odiseea sarcinii (sau cel putin asa este pentru mine). M-am tot intrebat de ce, ce s-a intamplat, de ce s-a rupt ceva. Eu "am sosit" la scutece la cateva zile dupa deschidere si de la inceput m-a frapat ceva in mod negativ. MAi taziu am simtit o instrainare din ce in ce mai mare. Nu mi-am dat seama ce s-a intamplat pana ce Mona, nu a pus punctul pe "i" : cred ca bisericutele (si nu folosesc acest cuvant in mod negativ) sunt de vina. Inainte eram majoritatea "virtuale". Acum va cunoasteti din ce in ce mai multe si din ce in ce mai bine. Cred ca de aici provine schisma.
Nu stiu daca mai putem deveni odiseea care eram. POate ca da, cu mari eforturi. Nu stiu! Eu oricum nu scriu aceste randuri drept mesaj de adio, nu scapati asa usor de mine :), nici ca sa fiu mangaiata pe cap. Le scriu pentru ca asa simt si vad ca nu sunt singura :(.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
atb spune:
uofff mai fetele... ce se-ntampla p-aici? tare nu-mi place atmosfera asta... nu-i destul ca afara e vreme asa de mohorata care-ti da asa o stare naspa, pe cand sa intru sa ma mai delectez cu voi aici dau de o atmosfera mai apasatoare...
ma intristati, pe bune...
Anka, super cerceii, sa-i porti sanatoasa! Si sper si eu ca in 12 oct sa fie vreme mai buna... Si jocul pe care-l joci cu Eliza e inventat de tine, sau e ceva nou aparut? pare interesant!
Cristina, da-da, asta sper si eu, un octombrie insorit!!! Ca al meu sot vrea musai botez in cristelnita! Si in biserica unde vom face botezul e un frig!!! Macar afara sa fie mai cald. Pupici scumpicului de Mihaita!
Ma bucur ca in sfarsit ai pus poze si pe picasa!
Nicholas e putin racit, de ieri a inceput sa tuseasca, asa, din cand in cand... mi-e asa de mila de el, ca dupa o tura de tusit i se inrosesc si umezesc ochisorii... si are privirea aia de bolnavior, imi dau lacrimile cand il vad asa ...
Si dragul de el e asa de cumintel... ca de obicei... deocamdata nu pot sa-i dau nimic, doar sirop Panadol Baby, 2,5 ml, sper sa-i treaca repede... nu mai ies din casa cu el pana nu-i trece tusea. Interesant e ca nasul nu ii curge, nu ii e nici infundat si nici febra nu a facut. Doar tuseste, si asta nu e din cauza ca s-ar ineca cu lapte, nu, tusea aia o cunosc, suna altfel.
Mada, voi ce mai faceti, v-a trecut raceala de tot? Ce le-ai dat fetelor pt. tuse?
Tecky, Flo, cum a fost la botez?
Tiberica, distractie placuta la nunta! Eu tocmai am venit de la una. La noi in Cluj nuntile se fac ziua, asa ca la ora la care la voi abia incepeti sa chefuiti, la noi deja se impart pijamalele...
Merg si eu la nani ca mi-s obosita, m-am zbenguit cam mult azi. Si a fost prima data cand l-am lasat pe Nicholas asa mult in grija altora (tata si sora mea au avut grija de el de la ora 14:30 pana la 22). Asa racit cum e n-am mai indraznit sa-l iau cu mine.
Hai v-am pupat, noapte buna! Sper sa nu mai fiti "cu capsa pusa" si maine !!! 

pe toata lumea!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008