Pepenasi de iulie-august 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
tiberica spune:
Narcisa multumim!le am facut asa intr o seara cand nu aveam activitate.![]()

Anka laura cat am stat in baie de nu m am gandit...ca eu am inteles ca trebuie sa fie sinonim uf si mi ziceam: fiara dar daca nu se refera la un animal...uf si vine DIdi si mi o ia inainte...
Fetelor va
trebuie sa plec la nunta azi am facut asa un efort printre picaturi am scris ca sa nu credeti ca am fugit...
dana81 spune:
Eu poci sa ma vopsesc daca alaptez?
Si...id meu de mes e daniela_stan2003...cine ma vrea...
Copii mei au plecat la plimbare si eu ma duk sa fac o baitza de aia de pe vremuri...
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
dia_filipas spune:
seara buna fetele!!
Ce pluteste in aer de va suparati/certati?? Of, kiss and make up! Si va rog eu: NU MAI PLEACA NIMENI! Toata lumea ranane pe loc!![]()
Ariadna faina surpriza ai primit! Ce m-ai distrat cu dushul...asa e, noi suntem mai organizate ca ei...Am citit si povestea nasterii...superba, ce idee faina sa o faci ca pe o scrisoare...sa fiti fericiti!!
Camy imi pare rau pt. furunculi! Eu stiu de la bunica ca i-au trecut cu foi de varza...sper sa nu fie nevoie sa ajungi la s....
si sa-ti treca!
Mama ce intrebari...eu am nimerit-o numa pe aia cu persoanele...
Mona imi pare rau ca te simti asa rau ion lipsa lui Cris...cat timp va fi plecat? Nici eu nu stiu melodia, sorry...
Mamaaa, ce s-a ales cu scoala in zilele noastre??? Antonime si sinonime in clasa I???? Ce s-a intamplat cu scris, citit, socotit, si alte asemnea???
Nati
ce m-ai distrat cu oala spalata in frigider...si eu mai patesc chestii asemanatoare...
Anka faina faza cu mararul...deci stim pana la urma ce facem cu el?
Serenity bine ca ai scapat de hartogaraie...eu ma apuc de luni...
- chiar o sa am nevoie de asta, hi hi!
Didi si pe Miruna au facut-o cativa baietel pt. ca avea o caciulitza vernil...
Dana81 eu m-am vopsit si alaptez...nu are nimic, la mine cel putin nu a avut.
Tiberica distractie placuta la nunta!
Gata fug ca urla mutza. Azi am fost iar la plimbare 3 ore, Miruna a dormit dusa...dar ne-a apucat trezitul la 5 minute de casa...oohohooo si ce-am mai urlat...si cine ducea urlatoarea intr-o mana si impingea caruciorul, cand cu cealalta mana, cand cu burta/soldul? Of course...moa...am crezut ca nu mai ajung...
Gata, fug sa-i dau papa ca iar urla...
, mai intru
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
daniela_daneza spune:
TINCTURA DE MARAR - printre altele STIMULEAZA CRESTEREA SANILOR LA FEMEI .
Se administreaza intern 1 lingurita in 100 ml de apa , de trei ori pe zi , cu 15 min. inainte de masa .
Sper ca v-am fost de folos .
Pupici mamicilor si minunatilor pepenasi !
Pt . Sun un pupic special
si un buchet de flori de la cineva care o iubeste si care datorita apartenentei ei la aceasta odisee..pardon club ..va citeste mereu .

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
vias spune:
Tiberica...eu nu m-am suparat deloc....auzi?????
..ca sa ma supar...trebuie sa-mi tragi niste injuraturi...sau sa-mi spui ca ''lasa, esti tanara, mai faci un copil''....la ultima parte se lasa cu paruiala...in rest nu ma supar asa usor...acum merg sa fac un dusulet, apoi sa-mi pun..ori foaie de varza, ori o felie de ceapa coapta...sa vedem...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
SunSmile spune:
Deci mesaj cu ton intrigato-suparato-armat!![]()
Mai fetelor dragi,
Astazi a fost o zi intriganta. O zi in care am aflat ca e o utopie ce credeam eu, ca toata lumea poate sa placa pe toata lumea. Dar e normal asa, eram o idealista incurabila.
Am mai spus-o si eu si alte fete. Uneori in scris e greu sa transpui si tonalitatea adoptata pt ceea ce vrei sa transmiti.
Insa dintr-o odisee superba, la care si eu am muncit cot la cot cu toata lumea, ca sa facem o casa a prieteniei, s-a ajuns la clubul suparacioaselor. Inteleg ca fiecare le are pe ale ei, inteleg ca fiecare are copil/ii de crescut, inteleg ca toate avem case de tinut DAR TOTUSI, sa avem "rezon". Vad ca e o moda deja sa scriem un mesaj bombastic si sa ne luam jucariile si sa plecam.
E intr-adevar calea cea mai usoara dar si cea mai puerila. Haideti sa avem rabdarea de a citi cu adevarat un mesaj, haideti sa avem puterea de a ne "regla" conturile ca niste adulti, fata in fata, dandu-i celeilalte sansa de a-si spune punctul de vedere. Haideti sa ridicam putin sensibilitatea asta exagerata si tzafnoshismul nefondat.
Suntem adulti, suntem mame si...sper, suntem prietene! Haideti sa dam o sansa in plus prieteniei noastre, fara sa sarim arse la primul mesaj si fara sa luam totul ca pe un atac la persoana.
Mona nu cred, nu vreau sa cred ca Anka sau Biri n-au empatizat cu tine MEREU, de exemplu. Nu poti sa te superi doar pt o melodie, zau. Stiu ca ai un calculator bushit dar de bold-uit sigur o poti face...selectezi cu mouse-ul si apoi apesi B si asa intrebarea/nelamurirea ar fi vizibila. Eu am fost colega cu Cornel de la Vank, imi vine sa-l sun sa-l intreb, pe bune. Mereu ai fost o persoana draga, cu care am empatizat toate, o persoana careia i s-au dat sfaturi, o persoana careia i s-au oferit informatii. Sa nu fim nedrepte cu fetele, nu e cazul!
Tiberica tu esti o fata ok doar ca foarte furtunoasa! Dar ma bucur ca am clarificat neintelegerile pt ca nu-mi sta in fire sa spun ca nu ma supar si pe partea cealalta sa fac asta totusi! Am mai zis, mi-ar fi placut sa va cunoasteti, nu era nimic aiurea! Distractie faina la nunta!
Eu ma bucur pt ziua asta, totusi. Suna bizar dar asa e. Ma bucur ca mi s-au confirmat multe lucruri si acum stiu ca nu intotdeauna oamenii si situatiile sunt asa cum par la prima vedere! Suntem mai profunzi si mai plini de "detoate"! Si asta e bine...sau nu...depinde din ce perspectiva privesti!
Eu nu plec si nu iau nici pauza. Sunt aici, la fel de enervanta ca intotdeauna:) iar daca aveti ceva sa-mi spuneti, sunt deschisa sa aud si sa-mi spun punctul de vedere!
Va pup!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
rontzy spune:
Sun-eu am fost colega cu mihai sarghea de la vank!
rontzy,mamica lui David Andrei
25.06.2008
rontzy spune:
eu vreau sa-ti spun ceva,Sun.........sa nu te superi pe mine....tu esti.....esti....
rontzy,mamica lui David Andrei
25.06.2008
Kimmy spune:
Imi vine sa-mi tai venele!!!

Deci nu e suficient ca oricum in ultima vreme nu prea am apucat sa scriu...apuc sa scriu super lung mesajul,si dau shut down la calc inainte sa apuc sa dau send!!!Am un buton power langa backspace...l-am apasat de vo 3 ori ca vroiam sa sterg ceva,si cum e stans deja becul...mno asta e!
Sa vad cat mai retin din el...
Am inceput ceva de genul:
Seara buna fetelor!
Am ajuns la concluzia ca dacat tot astept sa citest tot pana sa scriu,nu mai scriu deloc,asa ca mai bag cate-un mesaj asa in nestiinta de cauza!Acu sunt la pagina 2!Cand am trecut la capitolul asta eram sigura ca v-am ajuns din urma...da de unde ca voi scrieti romane pe acilea!
Vroiam doar sa va scriu ca suntem bine,sanatoase,vorbicioase.Timi e foarte cuminte,sta deja mult si se uita la manute,si ea le indeasa cu totul in gurita,la fel indeasa si zdranganitoarele,prosopele si paturici,ca orice as pune sub ea,si le trage in cap!Si balesteee!
Manca foarte bine si e o grasuta jumate!Imi rupe mainile deja,mai ales la baita.Apropo de baita,azi a fost a treia zi la rand ca imi plange.Pana acuma never.
I-am cumparat ceai granulat de la hipp,care contine si dextroza...da n-am ce face ca baby calmu nu-i mai place si de la baby drink e constipata grav!Asta ii place si pana acuma se pare ca si functioneaza,ieri a facut doo kakutze normale,si trage basinute zdravene,asa ca se simte mult mai bine.
Am vazut toate pozele noi,si sunt foarte mandra si indragostita pana la oase de fiecare in parte!Ce frumosi sunt toti!
Felicitari fetelor care au avut azi botez,sa creasca mari si sanatosi mici crestinuti!
Fetele care au maine,bafta si va doresc sa aveti parte de vreme buna si totul sa decurga conform planurilor!
Ileanna cum esti?Tot suparici?Sper ca nu 
Laremi ce mai face ginerica meu scump? 
Mno nu prea mai tin minte ce am scris...asa mi-e de ciudaaaa!
Acu fug sa ma bag si eu la somn ca ai mei au capitulat de pe la 9!
Maine pleaca sotul la bucuresti asa ca o sa am acces mai mult la calc,si daca imi permite domnisoara,sper sa intru iar in rand cu oamneii ca deja mi-e tare tare dor de voi!
Va pup si va doresc noapte buna,linistita si un weekend placut!
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)