Pepenasi de iulie-august 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

uitati aici ceva frumos (al 4-lea mesaj).

GABRIELA de IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

ALOOOUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!

ce-ati patit nene, iar???? lipsesc si eu o zi si iar rabufniri pe aici!!! fetelor lasati naibii hormoneala asta, zau!

bag aici de o sfestanie ca vad ca altfel nu trece:

si daca tot sunt aici cea mai inteleapta (a se citi batrina) bag neste reguli noi: nu se mai contrazice/cearta/supara nimeni cu nimeni daca nu le dau voie eu... deci trebe cerere si lista de asteptare e lunga, asa ca poate si uitati din ce vi s-a tras pina se aproba .

hai serios acuma, hai sa fim mai atente cind scriem ceva caci jignim oameni de treaba care ne-au fost alaturi si la bine si la greu de un an de zile....

mona tu stii bine ca mi-esti draga si de aia imi permit sa-ti spun ceva, chiar cu riscul de a te supara pe mine: eu nu cred ca exista nici grupuri si nici bisericute, e normal sa nu participe chiar toata lumea la absolut toate discutiile ca nu pe toate ne intereseaza absolut tot ce se dezbate aici. imi pare rau ca te-ai simtit singura dar ignorata aici sigur nu ai fost niciodata, si gindeste-te ca asta e doar un forum in fond si la urma urmei. daca aveai nevoie acuta de a vorbi cu cineva, atunci si in clipa aia, de-aia exista mess-ul, vezi cine e sau nu on-line si actionezi. e totusi week-end si toate suntem ocupate pina peste cap asa ca nu da nu parul ca devine nedrept si dureros pt fete care te-au sustinut luni de zile pe forumul acesta si nu numai. pup fata

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Aoleu frateeeeeeeeeee

Ce va apucat iar nene??? Cred ca imi scapa ceva. Care bisericutze??? Care s'teti bah alea cu bisericutele???

Acuma la modul serios. Nu am observat bisericutze. Si daca cumva o fata - doo se mai cunosc si in real life ce sa faca dom'le?? Sa se ascunda perversele astea!!!

Sau daca uneia ii place mai mult de stilul alteia si se simte mai aproape. Care e frate problema? Mah care ati inselat si pe cine???

Bai nu-mi vine sa cred ce se intampla. Eu cred ca nu mai aveti griji acasa. Na, mie toate imi sunt dragi, dar de fo 5 - 6 imi place mai mult. E gresit??? In curand o sa iasa acuzatii cum ca facem bisericutza cu sotul din dotare. Si mai si dormim cu el in pat. Asta e grav ...

Nah ca acuma iar o sa iasa niste pagini din alea de gradinitza in care ti-e frica sa vb. Nu mie, evident.

Kimmy sunt mai bine oleak da' ceva tot nu e in regula cu caznicia asta a mea. Am un barbat panicos, fricos, stresat, orgolios, coleric, anger control issues si asa mai departe. Iar io acuma nu mai am fortza de dinainte ... mai am si un copil si am nevoie ca el sa fie puternic si cu picioarele pe pamant. Da de unde neneee ...
Multumesc frumos ca ai intrebat, ma bucur mult ca Timi e bine.

adrianabr ce facem cu ashtia fataaaaaaaaaaaaaaa?

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

sper ca azi sa fie mai bine comunitatea virtuala...

am prins cum rasarea soarele si mi-am adus aminte cu drag ca in maternitate in fiecare zi la 5 veneau si ne puneau termometrele si dupa mergeam la dus si la ora aia rasarea soarele si se vedea pe gemuletul de la baie. afara mirosea a tei infloriti...si imi dadea asa o stare de beatitudine decorul ala de vis...chiar daca eram in baie parca fericirea mea de a fi mama se oglindea in lumina de afara si in parfumul teilor. ador diminetile cu rasarit luminos

astept sa se trezeasca copiii mei si sa mergem la Biserica. in ultimile 2 saptamani ajungeam la sfarsitul Slujbei si nu am reusit sa o impartasim...

baby a tras de dimineata kk-ul corespunzator insa dupa morcovul de ieri i-au cam dat lacrimile sotului

un mare TUTUROR si o sa va inveseleasca ziua!

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!
Am reusit sa mai cetesc un picutz,si raspund asa pe picurate ca de nu scriu acuma,uit
Mona imi pare tare rau ca ai suferit pentru Cris sa treaca repede si sa-l ai alaturi din nou.Sa-ti povestesc cum s-a intamplat tot cu Timi,desi ma ia cu tremurici cand imi amintesc.Ii dadusem sa pape,si a facut intre timp kk.Am asteptat vo 15 minute sa se aseze papa,dar mai mult nu am avut cum,ca face scandal.Chiar nu-i place sa stea cu kk la fund.Si am pus-o pe masa de infasat,si am desfacut-o usor,si la un moment dau si-a dat capu pe o parte,s-a albit la fata,a intepenit asa putin,dar nu s-a facut ca o bota...si cateva secunde nu a mai respirat.Apoi a tras aer in piept,s-a speriat si a inceput sa urle.Am linistit-o cumva,si m-am apucat sa termin de imbracat.Apoi a facut inca o data tot tacamul.Atunci am panicat!Ca am zis daca s-a intamplat o data,poate o fi inghitit aer aiurea,sau lapte,sau eu stiuu ce(oricum o duceam la pediatru)...dar de 2 ori???L-am sunat imediat pe sotu si am dus-o la medic!Uoff ce bine ca e bine!Ne-a incercat putin,ca 2 zile am fost zombi si eu si tacsu!

Mno tre sa il pregatesc pe husband de drum,ca pe la 12 pleaca
Revin putin mai tarziu

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

'Neatza feteleeeee!
Ne-am intors din vacanta!!!

Ne-a fost tare dor de voi, dar la mamaie am avut un amarat de net, care mergea numai cand voia el:(
Ca sa incarce o pagina ii lua juma' de ora si dupa ce scriam ceva se ducea conexiunea....in craci!

N-am citit in urma decat 2 pagini.......uffff...imi pare rau cand apar momente de genul asta!
Pupam toate fetele si bebeii fara discriminare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Bey, fetelor, va apucara iar hormoneii?
Haideti ca nu suntem copii, va rog eu, sa nu ne indepartam de la lucrurile cu adevarat importante: sanatatea si fericirea minunilor noastre.Pentru mine voi reprezentati foarte mult, m-ati ajutat in momente extrem de grele si asta nu pot uita. Si va multumesc ca raspundeti si unei ratacite ca mine. Chestia cu afinitatile exista in orice grup, e firesc. Si mie imi place, de exemplu, de Ileanna (pe care n-am vazut-o in viata mea), ce sa fac? De cate ori citesc ce scrie, rad de mor.
Eu va citesc pe toate, dar nu prea reusesc si sa scriu. Scuzati incoerenta, dar ariciuta nu ma slabeste, acum scriu cu ea agatata de o mana.

Ati vorbit de iesit cu bebe, noi am fost cu ea la mine la servici, in Auchan, Carrefour, la o nunta la biserica, la spital, peste tot. Si ea a fost prematur, acum, la aproape 3 luni are 4,7 kg. Doar in prima luna nu prea am iesit decat in parc, pana a ajuns si ea la vreo 3 kg.
Pregatirea pentru vaccin - nu am facut. Imi spusese mai demult doctorul sa nu iesim cu fetita dupa vaccin, dar am uitat, ne-am adus aminte seara. Nu a avut nici o reactie la vaccin.

Sursula, eu beau lapte aproape in fiecare zi. Dar nu trebuie sa te iei dupa mine, ca eu sunt din alea care mananca orice (numai usturoi nu am incercat).
Didi, la curs ne-au zis sa stergem ochii de la exterior spre interior (nu stiu de ce). Biri zicea invers si eu am mare incredere in ce spune ea.
Ankalaura, tare mi-a placut ce ai scris despre revenirea la servici. Eu as vrea sa stau cel putin 1 an, sa vedem cum ne vom descurca cu banii, ca va trebui si noi sa facem un credit in primavara. Eu termin concediul de maternitate in noiembrie si as vrea sa nu intru imediat in concediul de crestere copil, ci sa mai lungesc pana in ianuarie cu medicale, concediul de odihna.
Sun
Madaaaaaaaa?
Gabriela, mi-a placut mesajul ala.
Irda, bine ai revenit.
Ileanna, Sursula, de maine se face vreme frumoasa... Iesiti la plimbare in parc?
Rontzy, eu i-am dat pana acum Bonisan, dar dupa ce se termina sticluta nu o sa-i mai iau alta. In legatura cu leaganul, Carmenela face comanda maine. Cu tine suntem 5. Eu i-am zis ca vrei leaganul acela Aquarium, la aprox. 400 lei, sper ca am retinut bine. A intrebat de el si este pe stoc. Te rog, daca esti hotarata sa vorbesti pana maine cu ea, ca sa dam comanda. Daca vrei sa vezi cum functioneaza leaganul, este expus la Miniblu in Auchan.

Va pup, ca acum chiar nu ma mai lasa pitica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

La multi ani Mirela! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa-ti cresti copilul in armonie si sa te bucuri de el in fiecare moment! O zi frumoasa!

La multe lunite Dilara, Amalia si Timi! Sa cresteti mari, sanatoase si frumoase foc!

Vic poate asta o fi, poate n-o fi asta...Eu, desi am simpatiile mele, ca orice om, am incercat sa fiu mereu aceeasi si aici. Inteleg ca nu mi-a prea iesit, pacat... Cel mai corect e ca atunci cand unei fete i se pare ceva in neregula, sa ne sesizeze lucrul acesta, pe moment. Asa putem remedia problema, ca oameni suntem, nedreptati mai apar...

Maitreyi ce frumos ca ai asa amintiri. E important. Si noi mergem la biserica si eu retraiesc duminica de duminica totul, pt ca mergem la biserica de la spital. Sanatosi sa fim! Succes cu sucurile!

Gabi multumim. Stiu mesajul, stiu persoana. Superb si cu mare, mare adevar!

Irda bun revenit! Abia asteptam povestiri!

Adri imi pare rau ca Nicholas e racit. Va pup tare si apasat, sa treaca!

Si ca sa ma explic...eu nu am hormoni, nu am depresie, nu am nervi, nu am nimic. Desi, poate, as fi avut dreptul omenesc, sa am toate astea, trecand prin iad. Probabil ca stilul meu foarte "pe fatza" este deranjant, dar va rog, spuneti-mi atunci si nu peste un timp. M-am obisnuit ca in ultimul timp sa devin un soi de sac de box dar asta e, daca trebuie, trebuie.

Ah, Mona, astazi e ziua sotului meu. Sot care atunci cand ii povesteam saptamana trecuta de problemele pe care le aveti cu Cris si faptul ca ar trebui dus la psiholog, mi-a spus doar atat : " De cati bani au nevoie pt psiholog? Ii dam noi". Dar asta e, ghinion ca de ziua lui sa plang tocmai din cauza ta. Eu sper sa revii la sentimente mai bune si sa intelegi ca, dincolo de simpatiile mai pronuntate pt cateva fete, toate suntem prietene, toate formam un cerc, un lantz. Si fara cate o za devenim mai sarace...

O zi buna sa aveti!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am vrut sa nu mai spun nimic,sa credeti ce vreti despre mine..dar asa sunt eu,nu ma pot abtine,n am vointa...

CAPRI,BIRI,imi pare rau,dar chiar n am vrut sa lovesc in nimeni.daca cititi msj meu initial,am spus doar ca m am simtit singura si ca vreau sa iau o pauza...atat...asta am simtit,de fapt,daca ar fi sa fiu sincera pana la capat,as spune ca nu era prima data cand simteam asta,in ultimul timp simteam din ce in ce mai des....,dar m am gandit ca poate sunt eu mai sensibila...mai ales ca exista un precedent si nu voiam sa cad in ridicol..dar in ult tp,desi citeam tot ce se scria,nu mai simteam nevoia sa scriu...asa cum spune si VICKY,odiseea a fost altfel...pt mine a fost speciala,chiar daca n am putut participa in ultimele luni...

voi ce ati face daca ati fi acuzate ca scrieti msj bombastice si ca aveti apucaturi de tate?si acum ,va intreb,cine a lovit in cine?

SUN,daca ai fi citit mai bine msj meu,ai fi vazut ca nu ti am spus tie ca esti superficiala,nu mi permit sa te jignesc,am spus doar ca EU NU SUNT ATAT DE SUPERFICIALA INCAT SA MA SUPAR PT O MELODIE.
la multi ani pt ziua sotului tau si imi pare rau ca nu m am ridicat la inaltimea asteptarilor tale.asa cum am mai spus,asta e,nu toti oamenii sunt perfecti.si nu ai de ce sa ti ceri scuze pt ca ai spus ce ai gandit.asa cum nici eu nu o sa mi ceri vreodata scuze pt ca asta am simtit...

ILEANA,as putea sa ti raspund in acceasi maniera,dar nu mi sta in caracter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...fetelor, imipare rau ca exista aceste discutii...nu cred ca isi au locul aici...

...dar daca vreti sa vedeti cu adevarat ce inseamna suferinta...intrati la sufletul credintei'' si vedeti ca am terminat de scris despre Darius...

...Toate aveti atatea motive de fericire....incat nu inteleg de ce nu lasati ca doar acele lucruri sa va invadeze sufletul.
Azi e duminica...va invit la biserica....

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput