Pepenasi de iulie-august 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Scuze Mona, inca o data! Zicandu-mi ca nu esti atat de superficiala, m-ai facut cumva superficiala ca n-am inteles. Pfoooai ce idiotenie a iesit, dar nu ma pot exprima prea bine. Te-as ruga sa nu-mi rastalmacesti cuvintele, doar atat! Macar pt simplul fapt ca am impartit atatea, atata timp, te rog sa citesti cu atentie si sa nu acuzi inainte de asta. Aveam dreptate...cand lucrurile nu sunt spuse la timp, se creaza un mare bulgare de zapada, care aduna totul in cale. Ma simt de parca ma forteaza cineva sa-mi dau demisia de la jobul meu, din afacerea familiei...

Eu n-am nevoie de scuze, n-am nevoie sa fiu mangaiata pe cap, n-am nevoie de nimic. Aveam nevoie de voi, dar asta e, daca nu se poate, nu se poate!

E o lupta pierduta din start pt mine, asa o percep! Scuzati dragele mele ca v-am stresat atata! Promit sa nu mai fac, promit sa fiu telegrafica!

Plec la biserica, asa ca vreau sa las toate astea acasa! O zi mai buna sa aveti!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maitrey ce amintiri frumoase ai din maternitate! E bine ca poti sa vorbesti asa de frumos de perioada aia, eu una nu prea vreau sa-mi amintesc ca a fost destul de nasol, adica nu prea am apucat sa ma bucur de venirea Ioanei pe lume ca eram rastignita la pat si nu m-am putut misca mult timp, atmosfera nasoala, asistente ciufute, etc... Si nici nu prea am constientizat eu ca am devenit mama decat mai tarziu, dupa ce am ajuns acasa...

Sun LA MULTI ANI sotului tau, sa fie sanatos si sa aveti parte de multa liniste in familia voastra frumoasa!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Gini, si mie mi se pare mai logic sa sterg ochisorii cum a zis Biri, si asa fac.

Mona, , atat, altceva nu mai zic, ca nu ma pricep la cuvinte si nu vreau sa mai stric ceva.

Sun, sa nu te prind ca esti telegrafica. Tu te exprimi foarte bine si e intotdeauna o placere sa te citesc. Cel putin eu nu cred ca ma voi supara atat de tare pe ceva ce ar spune vre-una dintre voi incat sa imi iau jucariile si sa plec, sau sa rabufnesc cumva. Asa ca luati-va de mine daca trebuie sa va luati de cineva neaparat . Hai, cheer up!

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ah, si sunt atat de dusa cu capul ca am uitat:

La multi ani DRAGOS de SUN Sa aveti numai bucurii impreuna pana la adanci batraneti, si voi si printesa Thea

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Mno ca am ajuns la pagina 10
Mona ai incercat sa scrii pe google versurile?Din pacate nici eu nu stiu melodia.Eu de obicei daca nu stiu doar cateva versuri,scriu acolo si scriu si "versuri" dupa,si apare cate-o pagina web cu versuri de tot soiu.

Camy sper din tot sufletul sa reusesti Chiar aiurea intrebari...si eu raspundem ca si Capri aproape

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Anna ... cam asa am patit si eu cu maternitatea si cu sentimentul de mama

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Mai fetelor, la urma urmei asa e viata, cu bune si cu rele, nu se poate sa fim chiar tot timpul in cele mai bune relatii, mai apar si neintelegeri...suntem intradevar o familie virtuala, dar orice familie mai cunoaste si momente tensionate...important insa este sa trecem cu bine peste ele, adica sa avem intelepciunea de a intelege supararile altora, de a nu face reprosuri in momente nepotrivite, etc. stiti voi foarte bine ce vreau sa spun...ca sunt sigura ca v-ati mai confruntat cu astfel de situatii si in viata de zi cu zi...
Cine e suparat e invitat sa-si spuna oful, sa se descarce, sa fie apoi impacat si sa mergem mai departe ca viata asta e asa de scurta si e important sa fim constienti ca noi suntem principalii responsabili de cat de frumoasa ne-o putem face si noi...
Am vrut doar sa vorbesc asa in general, pentru ca situatii conflictuale au mai fost si sunt convinsa ca vor mai fi,pentru ca nu se poate altfel.

Anna de Ioana Maria
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mai as avea multe de spus despre ce se intampla aici la noi da inca o data ma abtin.
Vreau numai sa incetati odata cu toate astea va simtiti nebagate in seama ziceti mai eu ma simt negata in seama, dau ex aici pe mda din irlanda a zis ca vai ca ma simt nebagata i-a zis lumea ca nu e asa a recunoscut ca era si ea nervoasa si era un moment mai depresiv si gata. Asa si eu am momente depresive si eu am senzatia ca anumite persoane nu imi raspund sau nu ma plac da ma gandecs ami bine si imi trece.
Toate avem pb acasa, toate avem zile grele toate avem nervi toate avem mofturi toate suntem diferite da asta nu inseamna ca tre sa incepem cu acuze si cu mesaje din astea care ranesc lumea.
Haideti va rog sa incetam de cand cu, colega care s-a suparat si a zis ca pleaca toate ne suparam vad ca si toate vrem sa plecam.
Va rog eu sa terminam cu astea haideti sa fim prietene sa vb clar frumos daca avem nelamuriri in privinta cuiva trimite-ti un pm sau scrieti pe mess da frumos intrebati bai uite mi s-a parut asa si asa, asa e sau gresesc? De ce e asa greu sa intrebam inainte sa ne suparam, de ce nu incercam sa rezolvam situatiile amiabil ca intre adulti nu ca niste copii de clasa 1?
Nu am timp sa mai stau acuma ca tre sa plec in oras ca si ieri am fost la shopping si la plimbari toata ziua ca avem un weekend tare frumos cu soare si putina caldura. Da revin eu maine.
Am si o rugaminte:
Haideti sa incepem saptamana care vine mai frumos si mai placut haideti sa fie fara certuri si fara mofturi si suparari. Haideti sa fim prietene sa ne ajutam cu un sfat o vorba buna o gluma una alta ca de aia ne-am adunat toate aici.
Eu tin f mult la odiseea asta si la toate fetele let's make it wotk ca si intr-o relatie trebuie toate sa tragem sa fie bine nu merge de una sg relatia si nu merge nimic fara compromisuri haideti fiecare sa mai lasam de la noi ca asa e frumos.

Pupici multi la toate fetele! Ne auzim mai pe seara sau maine.

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Noaptea trecuta s-a ocupat sotul meu de Ioana, de la adormit, la hranit si tot tacamul, pana dimineata la 9...Am avut bilet de invoireAm dormit si eu ca oamenii in sfarsit...Iar acum sotul doarme dus, a cazut ca eroul pe campul de luptaSa vada si el cum e, ca in restul timpului el doarme in sufragerie si nu prea stie cum ma chinui eu noapte cu fata.

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

bayyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!Lipseste omu' oleak si o luarati razna iar! pai nu era vb ca nu ne mai batem???of!

Am citit de 3 ore paginile pe care le-am pierdut, da sa mor daca pricep de ce s-a suparat MONA.Adik am inteles ca te simteai singura si ca nu ti-am dat atentie... cand aveai nevoie de noi, dar cum spuneam si cu alta ocazie...:scrieti , mama draga, cu bold cu ceva, sa vedem mai bine si sa ne atrageti atentia ca aveti mai multa nevoie de noi!!! ca nu e nimeni mama omida. eu am citit despre melodie, dar habar nu aveam de raspuns...si cred ca asa a fost cu multe dintre noi aici. De ce atata tevatura? Nu stiu, poate interpretez gresit si nu stiu exact subiectul discutiei, asa ca nu vreau sa vb aiurea, dar cum vad eu acum, ca o nestiutoare ce sunt, cred ca un picutz gresesti, MONICUTZA!!! pentru ca daca dai pagini inapoi si revezi mesajele tale in care te plangeai de CRIS sau de necroza...cred ca ai primit cele mai multe mesaje si raspunsuri ...dupa draga noastra CAMY.Nu cred ca exista fata care sa nu-ti fi spus o vb buna macar cand ai avut aceste probleme. de data asta...nu am fost pe faza...dar nu cred ca merita sa te superi pe noi. Repet, nu stiu sigur daca asta e problema sau nu...dar deja recunosc cuvinte care ne-au inveninat si ne-au rupt. Vreau sa cred ca nu exista cineva care ne instiga una impotriva celeilalte, ar fi prea urat si prea josnic. Desi...prea multa lumea sare la gatul lui SUN, nu am prins inca ideea...
Cat o priveste pe ILEANNA(ca am vazut ca l-ai ..."atacat" oleak si pe VASILICA al meu), iar n-am prins ideea.Cred ca esti foarte sensibila acum, cu toata suferinta ta si cu plecarea lui CRIS..si sper ca peste cateva zile o sa fii mai bine .
Deci, eu as propune, cu acordul vostru bineinteles, sa revenim la sentimente mai bune. Urmati-i sfatul lui CAMY.Si faceti cum zice BIRI, intai ii cereti ei acordul pt suparaciuni ca se face coada luuuunga.

aaaaa si daca e cineva impotriva mea cu vreo treaba, sa imi spuna imediat, da atunci cand apare treaba nu dupa un secol lumina, ca ii fac o poezica de impacaciune!
Si da, sunt 2 bicericutze dupa cum se vede. Cele care trag tare sa ramanem la fel ca la odisee si cele care se rup treptat si isi fac un grup al lor... In rest...nu vad asa ceva.

Ma duc sa mai citesc o data...poate ma lamuresc

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput