Pepenasi de iulie-august 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, va roooooog, haideti sa nu ne mai certam!!!
Sigur e o neintelegere la mijloc, din nou!

Tiberica, inainte sa dai bir cu fugitii vezi ce are Sun de spus, ca sigur ai inteles gresit..

Sunisor, si tie si ma bucur ca ai fost pe faza sa raspunzi ca sa clarifici situaia.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Salutare fetele,

Hai ca am mai terminat putin cu treaba, Matei doarme acum, asa ca pot scrie si eu cateva randuri.
Nu am citit din urma totul, de fapt am citit intr-o mare viteza si am retinut exact nimic.

Nu stiu cum stati voi cu memoria, da pe mine ma lasa rau de tot, chiar i-am zis sotului sa ma supravegheze cand e acasa, ca poate doamne feri dau foc la casa.
Spal oala de ciorba, o sterg si o pun in frigider, hartia igienica o bag in dulapul cu prosoape, is dusa rau de tot.
Sper sa mai creasca Matei si sa ma mai aranjez la mansarda, ca altfel e jale mare.

Ce frumos suna cand citesc cum spuneti voi la ce ora se trezesc bebelusii vostri, vis si alta nu.
Matei adoarme pe la 5:30- 6:00 dimineata pana pe la 14:00, sta treaz pana pe la 20:00, iar mai baga somn pana pe la 22:00, si mai doarme pe la 5-6 dimineata.
Off, cum sa fac sa-l pun la somn noaptea, zici ca-s vampir, stau noaptea de straja.

Sun, felicitari pt aniversarea casatoriei, la multi ani fericiti impreuna.
Noi am sarbatorit pe 2 august 6 ani de casnicie, ce a trecut vremea!

dia_filipas, ma intrebai daca doarme Matei cu noi in pat.
Il tinem putin cu noi in pat, vreo 10-15 minute, mai vb cu el, si apoi in patut la el, cand avem parte de 20 de minute concert, plange de numa dupa care adoarme.

Mona, sper ca ti-a mai trecut putin dorul de Cris, bine ca s-a cerut singurel sa stea la mama ta.
Te pup!

Gata, s-a trezit, a dormit numa o ora.
Trebui sa plec!

Mamii de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai, pe mine sa ma lasati in pace cu supararile voastre, ca am treaba cu testul lui Camy. Zau ca nu am citit raspunsurile mai sus.

Camy, hai sa iti spun o lectie pe care am primit-o de la managerul general de la mine. Cica are nevoie de un om orientat spre obiective, nu spre oameni. Eu l-as corecta si as spune ca o buna orientare catre oameni te poate aduce mult mai repede la obiective. Apoi, inca o chestie invatata tot de la el... cica in ziua de azi, calitate se cere mai putin, dar VITEZA se va cere intotdeauna, atata timp cat vine cu o calitate rezonabila.

Asa ca in astfel de teste, interpretarea va veni in functie de:
- cate intrebari au fost parcurse
- ce timp de "logica" a abordat persoana testata
Si tot asa...
Daca stai sa enumeri sistemul metric sau cum ii zice, ca sa te prinzi daca multipli si fractiunile sunt in nr egal, chiar daca nu sunt puse unele la stanga si altele la dreapta.... deja "seful" o sa creada ca esti genul de tip care nu isi termina treaba contracronometru, asa cum ar vrea el...

Ca lucrurile astea nu au legatura cu ce ne-am dori noi de la un job, este cu totul altceva

PS - Sun, Tiberica > io tot n-am inteles schepsisul... Ori punem intrebarea in testul lui Camy
Un nene isi spala masina la spalatorie
Cine spala masina la spalatorie e preocupat de masina lui
Nenea ala (NU) e Dragos
Intrebare > are legatura numele individului cu preocuparea fata de masina sau care naiba e intrebarea????

PS2 > Eu imi spal masina la spalatorie ca nu imi place "mozolul" in fata blocului. Gresesc?

Moama... daca va suparati pe mine, ma bag sub canapea

SI INCA CEVA!!!! TIBERICA.... PE SUN O IUBESC EU CUM O IUBESC, DA' DUPA TINE MOR [PUP]

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Fetelor, hai nu vreau sa va stric weekendul si mai ales lui Sun care imi este f draga...pur si simplu am crezut ca eu sunt de vina...a fost o intrebare idioata nu o sa mai fac asta...eu nu vreau sa ne certam pur si simplu am vrut sa o disculp pe Sun.

Va pup azi si maine intru mai rar ca diseara o sa merg la o nunta. sa nu credeti ca am plecat...

Mergi la inceput

Ankuta hai ca trebuie sa fug la epilat ca mi a crescut mararul pe picioare...deci, ca sa intelegi : eu am o spalatorie auto aici vin multiiii stii cum e, am vazut pozele cu sotul lui Sun si eu si sotul am zis el este, dar nu stiam cum sa o abordam ca ne era jena sau cand vine sa l salutam si sa i zicem stii tu esti sotul lui Sun...vezi daca faceam asta ne faceam de tot rahatul...ca nu era omul respectiv. Si am scris ca mi e jena sa o intreb dar o s o fac pt ca nu e o jignire ...asta a fost ...doar de salut am intrebat...acum m ai inteles sau mai imi dai teste minune...

Mergi la inceput

Caprioara
Mi am cerut si eu scuze lui Sun si o pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Auziti, cu mararul... cica e bun pentru sani. Cica pentru sanii care se lasa dupa alaptare. Cre' ca v-am mai zis asta... Si citind eu treaba asta pe un forum, gasesc interventia unui tatic, care a cerut urmatoarele lamuriri: " ce se face cu mararul? Se pune in sutien?"

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

MARINA noi am tot fost plecati..acte, hartoage..etc..si nu prea am mai avut timp de stat pe net! Daca mai vrei sa le facem lipeala spune-mi dar fara flirtat si inselat k suntem gelosi...si nu face bine relatiei
ANKALAURA la notar trebuia sa dau o declaratie cum k bebe e in grija mea pt k nu suntem casatoriti, si apar acolo decat eu cu bebe am dat pe panarama aia de foaie trasa la xerox si cu o stampila amarata 48 de lei ... parca vad k peste ani o sa dam pe hartia igienica 10 lei
A.CICEL sar'na de urare
La 17:30 facem si noi 1 lunita ce repede a trecut...parca maine ma vad k alerg dupa el prin casa!!
Ieri miam rezolvat cu actele cu tot! Tre sa sun pt prima de nastere, pt trusou ma suna ei..si alocatia vine peste app 3 luni am crezut k nu mai apuc sa le fac..pff..
Pupy la fete

Denisa mamy de Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna ziua!!!
Bai, lasati certurile si insinuarile..ca aici avem pb mult mai importante, de exemplu Clara mea rade cu zgomot, iar eu ma topesc toata, mi-a trecut toata depresia...
SUN...daca nu ai fi zodie cu mine...nu te-as intelege cateodata, dar...imi recunosc muuulte la tine..de bine mai
TIBERICA lasa prostiile!!!!!
BUFI, CLARA acum la 7 sapt mananca tot 60 la 2 h, am intrebat 2 dr si a zis sa las fata in pace daca a luat in greutate, eu am scoso cu 2960 si acum are 4800g
CAMY mi-am scrantit putin creierul pt ca eu dupa ce am nascut nu mai am neuroni, abia leg 2 cuvinte...
Ies ca vrea sotul meu sa navigheze
PUIPCI la toate

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Anka...acum ma scuzi...dar aceasi intrebare am si eu ca ''domnul tatik''....unde se pune mararul?????????/
...pt ca eu desi nu am alaptat...parca s-au mai lasat sanii...si aveam unii super faini, mari si tari....asa ca spune-mi te rog...ce fac cu mararul?????????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput