Pepenasi de iulie-august 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
narcisa.s spune:
Ina C, bine ai revenit...Multzumesc de sugestie, o sa caut si o sa comand si cartea asta.Pupam
Tecky, felicitari pentru botez si asteptam pozeeee
AnnabBay nu am scheme de diversificare dar sunt si eu curioasa...Chiar fetele, care aveti ajutati-ne si pe noi
Ankule, suuuper cercei...Mey astia vor sa faca academicieni din coppii vostri...Sinonim la salbaticie, hmmm
Camy dar care sunt raspunsurile??
Mona, pup fata sa treaca.Oricum e un mare pas ca a intrebat Cris de Codrin - plange bebe dupa mine???Suuper
Sunule ca nu intzelesei - de ce ai sters fata pozele lu Galu???Ca eu vreau sa o vaz...Eh, acu am itzeles, e dreptul tau, corect.Dar eu vreau totusi sa o vad
Flo- felicitari pentru botez!!!Si vreau pozici pozici pozici
Stai mai Tiberica, dar ce s-a intamplat??Adica noh, se mai intampla sa faci confuzii...Poate te razgandesti.Pupam fata
Bah deci asta cu mararul lui Tiberica m-a bagat in ceatza....
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
ankalaura spune:
Denisa - sa inteleg ca in certificat nu l-ati trecut pe Fat Frumos?
Camy - daca stiam ce se face cu mararul, cre' ca aplicam reteta, dar am ramas numai cu poanta taticului aluia.... Habar n-am ce se face cu mararul, cre' ca se mananca... Da' gol asa, sau cum?? Zau de stiu...
DIDI - era cat pe ce sa intreb UNDE naviga sotul tau... deh... constanteanca din mine crescuta numai printre copii cu parinti navigatori....
Stiti ce fac eu acum? Ma joc cu Eliza un joc cu zaruri tare interesant care e putin pe dos... Daca dai o dubla, trebuie sa stai pe loc si sa zambesti. E chiar funny, ca in loc sa te superi ca stai, trebuie sa zambesti, si pana la urma sfarsim razand serios... Si nu se mai supara nici fie-mea daca pierde... Lucram intens la asta....
In fine, asta a fost o pauza pen' ca printesa sta pe tron...
Anca mami de Eliza si Erika
ankalaura spune:
Bey Narci, vezi ca ramai repetenta la clasa I! In primul rand, nu e SINONIM, ci ANTONIM!
Hai sa te vaz... Desi... daca ma gandesc... sinonim oi stii?? Antonimul l-am gasit in dictionar!!! 
Mai nene, pe vremea mea, la cls I avea antonime gen tanar/batran, alb/negru... mic/mare.... scund/inalt...
Anca mami de Eliza si Erika
ariadnabr spune:
Asaaa....ca sa va mai distrez cu aventurile mele...ca sa va treaca de cearta si suparare...cupchilu' de 3,5 ani a fost invitat la un party de birthday la o fetita de la gradinita. Plec la 12 sa-i cumpar fetitei cadou, cu ocazia asta mi s-a legat de mana si-un gym de la Tiny Love de-am spart iar banca
da' asta e alta poveste...asaaaa...plec la 12, las cupil mic hranit, cupil mare privind un DvD. Ii zic la husbandu' din dotare, "fa-i si tu un dusuletz Soniei pana vin eu" Trafic, alea alea, ajung la magazinul de jucarii la 12,30. Cumpar ce am de cumparat. Ma urc in masina, trafic alea alea, ajung inapoi in oraselul unde locuim la 13.20. Ma gandesc ca nu am nika de papa in casa, asa ca merg la magazinu' local si cumpar repede cate ceva sa-i hranesc inainte de a pleca. La ora 13,45 fix suna disperatu'...Ca unde e apa plata?? Unde-o fi bre?? Unde am pus-o intotdeauna! Nuuu ca aia nu-i apa plata, e apa minerala...hai nu zau! Da' te-ai uitat? Nuuu a presupus 

Ca plange bebe si nu stie ce sa-i faca! Oare de ce o plange? Ii e FOAME! Ca unde sunt??? Cumpar ceva pentru pranz. Ajung acasa in 5 minute, pun apa la cada pentru dusul Soniei, var o tzatza in gura la cupilu' mic
...asaaaa...am rezolvat urlatu' deci...fac dus, imbrac si aranjez cupilu' mare, il hranesc...ii fac disperatului un sandwich...impachetez cadoul...la 14,30 is gata sa iasa pi usa! Ce facu' husbandu' in timpul asta?? Facu' dus si se imbraca! Oare de ce il mai tin la usa stau si ma intreb acuma
ca io am facut in jumate de ora ce n-a putut el sa faca in doua ore!
Concluzia? Barbatii e inutili!!!
Da' vb lu' Diarux mai are si parti bune...
ma scoate la restaurant cu lugu' lugu'
Nu mai mentionez ca a reusit sa lase iar casa cu onor dorseu' in sus ...oare cum o reusi

???
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
vias spune:
mai...nu stiu cum o fi pe la unii, dar eu stiu sigur ca dau din una in alta....eu de cand am nascut...numai belele (nu ca inainte ar fi fost mai roz 

)...dar cat am stat in spital cu Darius...am fost operata, iar de atunci imi tot apar furunculi 

..acum iar apare unul...CU 2 CAPETE 

...si ma doare de ma p...s..pe mine...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
vias spune:
ma doareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 

...pana si inima ma doare...

ingerasul Darius-Andrei
narcisa.s spune:
Ankule....pe vremea mea in clasa 1 nu erau fata cu din astea, cu antonime, omonime, sinononime si paronime.Parol...Noi eram ceva mai retarzi, cu betzigase si bastonase, chestii ieftine.
Da oricum nu le stiu, nici antonime nici sinonime fara dictionar.Da macar pune-le daca le-ai gasit sa nu ma apuc sa caut...
Ina, n-am gasit cartea.Mai spui o data cum se numeste?Ca ma tot uit pe editura Aramis, am gasit o carte interesanta cu jocuri si activitati pentru copii prescolari - Jocuri mici pentru pitici - si alta cu Ne pregatim de Craciun, tot pentru prescolari dar aia cu parintii n-am identificat-o
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
AnnaBaby spune:
Capri caruselul meu e cam la fel, doar ca nu are chiar aceleasi melodii, unele sunt comune, altele nu. Si nici nu se aprinde baza pt lumina de veghe, in rest are telecomanda, are lumini cu stelute pe tavan (de fapt nu prea ajung ele la tavan, mai mult pe peretele de langa patut), si bineinteles difera faptul ca e cu ursuleti zburatori. Si nici nu merge in continuu - canta o melodie de 2 ori si se opreste.
Ankalaurafoarte frumosi cerceii, sa-i porti cu placere!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
tiberica spune:
Camy de furunculi nu scapi pana nu faci 9, ai luat microbul din spital, trebuie sa iei antibiotic si sa mergi la spital sa ti sparga unul sa ti scoata infectia sau suporta -le si pune ceapa coapta adica o foaie o coci deasupra la aragaz si asa coace mai repede dar trebuie stors si tu sa storci singura nu o sa suporti durerea...
vias spune:
am gasit de ce ma durea inima....mai apare inca un furuncul...
...nu mai suport durerea....si fizica si psihica...
ingerasul Darius-Andrei