Pepenasi de iulie-august 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 10
vias spune:
Mona....eu nu le am cu melodiile..imi pare rau...
o sa dau acum raspunsurile..stati asa
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
vias spune:
1. primul rasp este gresit, deoarece nu orice om care n u munceste este tampit
2. corect, doar 2 pers
3. decimetru
4. nu e bine nici prima, nici a doua varianta...dar nu stiu nici varianta corecta....![]()
ingerasul Darius-Andrei
vias spune:
si asa au fost 30 de intrebari, luata pe nepregatite...mi-au pus in fata testul...si bAGA MARE!!!...arata cata prostie ai in cap....sau ma rog...asa am facut eu!!
ingerasul Darius-Andrei
ina C spune:
cristina, iti multumesc pentru PM.Ti-am raspuns, dar mi s-a blocat calculatorul si nu sunt sigura daca a ajuns.Asa ca iti scriu si aici.
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
39+
Caprioara spune:
Carmenela, m-am decis la caruselul www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=1677&t_id=16060&start=0&limit=9&muv=reszletek" target="_blank">asta. Confirma ca ai citit te rog.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
tiberica spune:
Buna fetelor,
E ULTIMUL mesaj pe care il mai scriu la odisee, SUN s a suparat pe album pt ca eu si sotul meu am avut impresia ca il cunoastem pe sotul ei pt ca vine la noi la spalatorie si la magazin o persoana ce i seamana identic, ce i drept mi am cerut mii de scuze , de asta nici nu am intrebat o pana acum ...dar daca vreuna dintre voi ar l ar vedea pe acela ar gandi la fel ca mine si ca sotul meu iar cel care vine la spalatorie e un om cizelat, curat deci nu am ce sa i reprosesz am crezut ca e el,nu stiu ce mare greseala am facut de s a suparat.
Oricum, e mai bine sa mi vad de treaba mea...am zis ca suntem deschise si putem vb.
Va pup si sa stiti ca ies de la odisee chiar va rog sa ma stergeti o sa intru si eu sa sterg pozele sa vad cum fac ca nu prea stiu cum.
Mada te rog pe tine sa mi stergi numele de la odisee, acum chiar m am simtit prost.
ankalaura spune:
Camylici, ma intorc sa citesc testul nitel mai tarziu. Ai si rezolvarea? Ca sa vedem cum stam si noi cu ... imaginatia...
Acuma vroiam doar sa comentez ca realitatea e undeva la mijloc, in ce priveste lectiile cu copilul. Vicky are dreptate... dar numai daca sistemul de acum ar fi semanat cu sistemul de pe vremea noastra...
Acuma, la cls I te trezesti ca vin copii care nu numai ca stiu sa scrie si sa citeasca, dar mai fac si meditatii de cel putin un an la o limba straina, matematica si eventual romana...
Pe langa cele 3 sporturi pe care le practica...
Invatatoarea - buna, rea... - nu prea mai stie cum sa lucreze UNIFORM cu clasa, pentru ca de fapt, nici NU ARE CUM.
Parintii alora meditati fac scandal ca vor sa se lucreze cu copiii lor, ca sa nu bata pasul pe loc.
Parintii alora care nu stiu decat literele, sa zicem, dar nu SI sa citeasca, spun ca e anormal, ca doar de-aia se faca INCA la cls I ALFABETUL!
Eeeee, si in mijlocul acestui conflict este copilul, care ORICAT de bun ar fi, risca sa inceapa cu stangul doar din vina sistemului astuia care e complet IDIOT!
Si acum va rog sa rezolvati urmatoarea tema pentru acasa, tema data baietelului nasilor nostri, asta primavara, la clasa I, inceputul semestrului II:
Gasiti un cuvant cu inteles opus cuvantului SALBATICIE
PARIU CA TRE' SA VA UITATI IN DICTIONAR???
Anca mami de Eliza si Erika
SunSmile spune:
Deja sunt o gazda extrem de neprimitoare pt musafirii mei, DAR ERA MUSAI sa scriu.
Tiberica ai un pm de la mine in care-mi cer scuze ca te-am jignit fara sa fi vrut asta...adica...nu tu m-ai suparat. M-a suparat o situatie, pe care prefer sa n-o dezbat. Pur si simplu am considerat ca e mai bine sa fac gestul pe care l-am facut, necrezand ca voi isca o noua furtuna intr-un pahar cu apa. Pacat...eu asa am ales, sa nu incep cu lamentari, pt ca nu-mi sta in caracter. Chiar nu-mi sta.
Imi cer scuze pt tot, de la toata lumea!...
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
ankalaura spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Caprioara
Am nimerit mei ceva ? Sau sunt varzoi si io?Anka, faini cerceii !Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei poze Ilinca, burtica, botez si altele (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun) |
De fapt, testul asta nu este integral unul cu raspunsuri corecte sau gresite, ci unul care sa le arate CUM gandesti... E ca intrebarea aia cu paharul plin pe jumatate, sau gol pe jumatate...
Desigur, intrebarea cu mersul in padure avea un schepsis, si nu prea depindea de perspectiva
Anca mami de Eliza si Erika

? Sau sunt varzoi si io?
!