Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (194)
Raspunsuri - Pagina 18
adriana30 spune:
Multumiri celor care ne-au urat astazi LA MULTI ANI!
luy multumim mult pt cadou.
foarte frumos.
a trecut si ziua asta. am intrat si noi in al doilea an de viata.
am pus cateva poze aici:http://community.webshots.com/album/567481592nCnase
http://community.webshots.com/user/adrianam31?action=publicAlbums
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Yaia, eu nu i-am mai dat deloc de pe 4 septembrie, dupa max 10 zile au inceput durerile la sanul stang( preferatul lui Cristi), am stors cu pompa pana nu ma mai durea, cam 3-4 zile, apoi a inceput sa ma incomodeze sanul drept, am stors din el 2 zile si apoi gata(ma mulgeam odata pe zi) insa inainte de intarcare ii dadeam noaptea de alint cand se trezea, dar nu il lasam sa stea prea mult cu tatzi in gura, atat cat sa-l detensioneze, asa a scazut si productia de lapte, iar el a inceput sa accepte bibele si sa renunte la san.Parerea mea daca vezi ca se intaresc sanii sa storci putin/odata pe zi, inca cateva zile, sa nu ajungi sa te doara. ![]() La noi tot problema somn a fost grea, el adormea la tatzi, acum adoarme in brate dupa bibe, bibele este acum sanul pt el, bea din bibe si mangaie de regula gatul, daca am tricoul mai la baza gatului trage de el pana ajunge la piele, sa simta contactul cu pielea. |
Mersi, Cecilico! Tensionati nu sunt deloc, dar s-a umezit tricoul de vreo 2 ori, nu mult, desi ei sunt flescaiti rau de tot, habar nu am de unde curge.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Erina spune:
Buna seara. Intru si eu sa spun
La multi ani Gabriel!!!
La multi ani Bernix
!!!
Multa fericire si sanatate!!!
Sim tinem pumnii si pumnisorii sa ii treaca repede febra lui Stefan!!!!
Sabina Y. superbe pozele. mi-au placut mult cele in care erati impreuna! Tu arati foarte bine iar Erika e o dulceata delicioasa!
Mi-am amintit ca toamna e cel mai frumos anotimp in Japonia! Enjoy your autumn, dear friends!
Later edit: mahhh, aveam vreo trei typos si era prea mult!!!
Noi am fost la tara astazi. daria s-a jucat cu Matei si Flavia. A mers sustinuta foarte mult! Incepe sa isi dea drumul pe distante scurte intre doua obiecte. A stat si in echilibru destul de mult!
Pupici roz tuturor!!!!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Sa va intreb ceva, noi avem o problema mai veche, cu nasucul. Respira mai greu noaptea, si acum parca s-a accentuat. Credeti ca pot fi polipii? Sa ma duc la un ORL-ist? Cand va aud cu aniversarea asa o jale ma apuca...Tare mi-ar placea sa vin cu Sara!!! |
Da, pentru linistea ta, merita sa verifici.
Si ce te impiedica? Sau nu te duci doar pentru ca e masina accidentata? Hai, daca chiar vrei sa mergi, rezolvi tu cumva...
Poze
Yaia spune:
Sim, parca e cam mare febra asta...dar 2 canini deodata...hmmm...sora-mea m-a avertizat ca aia sunt cei mai rai, nepotelul meu se trezea din 15 in 15 minute noaptea, era crunt. Dar nu mi-a zis sora-mea nimic de febra mare.
Erina, de cate ori scrii despre Japonia, asa o jale simt in postarile tale! Iti lipseste tare, asa-i?
Poze
Erina spune:
Da, da! Gabriela, vrem sa o cunoaste pe Sara!!!
Alehiam, ai spus ca se da caldura din noaptea asta? Sper ca si la mine in Bucuresti!!!
La Piatra Neamt cred ca mai bine de 80% dintre proprietari sunt autonomi. Mi se pare super ok asa. Inafara de asta s-au construit centrale de bloc. Cei care nu s-au debransat sunt racordati pein aceste centrale (pe gaz) si e bine si pentru ei.
Papanash, frumoase tare costumele de iarna. I-am luat si eu un pantalon matlasat si un hanorac Dariei si desi parea ca au turul inalt vad ca se cam trag la spate. Ca lungime sunt prea lungi. Cred ca merg sa ii schimb.
Si Daria e atrasa de ceea ce mincam noi. Azi iar a gustat sarmale. noroc ca nu erau prea grase ca de altfel bichi face mincarea nesarata.
Erina spune:
Da Yaia foarte mult!
One day, nu stiu exact cind va fi asta am sa pun pe blog jurnalele din anii aceea. Whats not to like? Curatenie , civilizatie, respect...O tara in care iti pemiti sa iesi si zilnic la restaturant, o tara in care reteaua fantastica de transporturi te duce in citeva ore in zone interesante, o tara in care siguranta informatei si lipsa aproape totala a birocratiei sunt uimitoare...
O tara in care branduri ca Next sau Zara sunt acccesibile oricui iar de o poseta Coach e salariul pe o luna. (na ca am scris si despre chestii superficiale, dar vroiam ca tabloul sa fie complet).
Acum imi doresc mult pentru Daria sa vada lumea!
Ce grozav ar fi ca macar o mica parte din minunile vazute sau traite de noi sau din cunoasterea (ca knowledge) s-ar transmite automat copiilor nostri. Sper ca macar abilitatea de a le invata sau de a savura aceste lucruri si experiente se fi transmis.
laviniaN spune:
La multi ani Gabriel!
Luy,Gabriella fetita a fost mai bine azi in sensul ca nu a mai vomat,i-am dat papa la regim azi,dar in schimb a fost tare agitata si sa catarat toata ziua pe mine.
se pregatesc incisivii de sus,noi suntem in urma tare cu dantura .
Sim cam mare temperatura doar pt dintisori,poate ar trebui totusi sa-l vada un medic.
Eu iar am ramas singura cu fata pe acasa,ne-a parasit si bunica,avea probleme de rezolvat.
saptamana ce urmeaza plecam la Bratislava,abia astept ...m-am saturat aici singura.