Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (194)
Raspunsuri - Pagina 17
sim_stoian spune:
Am uitat sa va spun ca nici nu vrea sa manance mai nimic in afara de lapte, doar isi roade mainile si baleste rau, rau de tot.
Gata, ma retrag. Sa aveti o seara linistita.
Jurnal de calatorii
cecilia L spune:
Sim sanatate multa lui Stefan, este cam ingrijoratoare febra asa mare,nu prea cred sa fie doar dinti, vezi mata sa nu aiba rosu in gat sau altceva, sunt patita , de asta iti spun, mai bine suna dr si intreaba.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
luy spune:
Sim, asa rau sa se manifeste maselutele la Stefan ? Of, puiul mic, tare necajit mai este ! Il pupam pe nasuc, sa scape de dureri si febra ! Mai sta mama ta si maine ?
Lavinia, cum mai este Mirunica ? 
greyeras, multa sanatate, sa scapi de dureri cat mai repede ! Saracuta de tine, tu numai probleme de sanatate ai avut in ultima vree, esti intepata si para-intepata... Si ti-a programat operatia asta tocmai de ziua Adutei, of...
Nici nu mai stiu daca e cineva bolnavior... Pupam si muciosii !
Am vazut poze superbe cu Erikuta si mamica ei cea frumoasa si slabaaaaaa
Sunteti minunate si va sta asa bine impreuna ! Cand ajungi in Bucuresti sper sa ne dai de stire si sa ne intalnim... Tare ne-ar place sa va vedem "in carne si oase" ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Dar oare Andries nu ar vrea sa vina la marea aniversare ? Ma gandesc ca-i ocupata rau si n-a mai apucat sa intre pe forum, sa vada ce punem la cale... Credeti ca ar fi amatoare ? Poate o anuntam cumva, ce ziceti ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Bee, voi in ce stadiu mai sunteti cu somnul noaptea ? Si-a reglat papanashul tau somnul ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Astazi am fost la Bookfest Junior, am profitat de timpul frumos si de faptul ca a avut loc in parcul Tineretului. Speram sa gasesc ceva carti frumoase pentru Maria, insa am fost dezamagita, cred ca nu venisera decat vreo 10 maxim 15 edituri sa expuna si nu am vazut nimic extraordinar. Asa ca am luat o carte pentru bunicul
, ca e ziua lui pe 17 octombrie si oricum voiam sa-i luam o carte din seria aceea cu Jamie Oliver. Iar pentru Maria nu am luat decat 2 carti pe care o sa le foloseasca ceva mai tarziu, basmele lui Petre Ispirescu si amintirile din copilarie ale lui Ion Creanga ( si mai are si niste povesti ) . Asta asa, sa nu plecam cu mana goala de acolo.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Gata, iar vorbesc ca televizorul. Ma duc sa mai calc ceva si sa fac putina ordine prin bucatarie. Noapte buna !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Gabriela77 spune:
Buna seara si de la noi!
Simona, sanatate multa lui Stefan. Ce de-a dinti, dragul de el...
Tomasa, sa te faci si tu bine!
Lavinia, cum mai e Miru?
Devyla, ce frumose sunteti!
BERNIX, La Multi Ani!!! Sa fii sanatoasa si fericita!
Sa va intreb ceva, noi avem o problema mai veche, cu nasucul. Respira mai greu noaptea, si acum parca s-a accentuat. Credeti ca pot fi polipii? Sa ma duc la un ORL-ist?
Cand va aud cu aniversarea asa o jale ma apuca...Tare mi-ar placea sa vin cu Sara!!!
Pup. Noapte buna!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomasa Am uitat sa adaug ca ma bucur ca si in cazul vostru a fost usor pt. copil. |
Mersi mult de informatie. 6 luni? Sper sa nu fie chiar atat. Dar daca zici ca am scapat de ce era rau, atunci stau linistita.
Da, nu l-as fi chinuit sub nicio forma, chiar daca mi-ar fi fost mie foarte greu. Dar am simtit ca asa ar fi mai bine pentru el si se pare ca am avut dreptate.
Am pierdut eu ceva? Esti bolnava? Cum? De ce?
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

sarbatoritilor de ieri si azi