Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (194)
Raspunsuri - Pagina 16
adimercedes spune:
Mesaj de la Lisa catre Ioana:
Sa traiesti, sa infloresti,
Ca un trandafir ce esti.
Sa cresti 'nalta si dibace,
Sa nu te lepezi de ace,
Sa le tii la cingatoare
Pentru cand vei creste mare.
Sa le tii la cheremeaza
Pentru cei ce te-nerveaza.
Si parfumul cel discret
Sa il tii, sa fii cochet!!!
La Multi Ani!!! 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
tomasa spune:
Yaia, cred ca depinde de nivelul de prolactina, poate dura o saptamana sau chiar si 6 luni la unele femei. Daca te apesi pe mamelon poti avea secretie si dupa mult timp, dar in mod normal dupa 4-5 zile nu ar trebui sa te mai deranjeze sau sa se mai umezeasca de la sine. Daca intarcandu-l pe 25 pana acum nu a aparut febra sau alte neplaceri, eu cred ca ai scapat. Stiu ca ajuta ceaiul de menta si cate o aspirina cand si cand.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Am uitat sa adaug ca ma bucur ca si in cazul vostru a fost usor pt. copil.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
cecilia L spune:
Yaia, eu nu i-am mai dat deloc de pe 4 septembrie, dupa max 10 zile au inceput durerile la sanul stang( preferatul lui Cristi), am stors cu pompa pana nu ma mai durea, cam 3-4 zile, apoi a inceput sa ma incomodeze sanul drept, am stors din el 2 zile si apoi gata(ma mulgeam odata pe zi) insa inainte de intarcare ii dadeam noaptea de alint cand se trezea, dar nu il lasam sa stea prea mult cu tatzi in gura, atat cat sa-l detensioneze, asa a scazut si productia de lapte, iar el a inceput sa accepte bibele si sa renunte la san.Parerea mea daca vezi ca se intaresc sanii sa storci putin/odata pe zi, inca cateva zile, sa nu ajungi sa te doara. 
La noi tot problema somn a fost grea, el adormea la tatzi, acum adoarme in brate dupa bibe, bibele este acum sanul pt el, bea din bibe si mangaie de regula gatul, daca am tricoul mai la baza gatului trage de el pana ajunge la piele, sa simta contactul cu pielea.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
luy spune:
Astazi spunem La multi ani! unui papanash voinic:
Gabriel de adriana30 
si mamicii unei adorabile dulcetzele:
bernix, mamica de Degetzica 
Gabriel, sa cresti mare, sanatos, voios, curajos si fericit ! Ia uita-te www.flickr.com/photos/septoct2007/2895561408/" target="_blank">aici, te asteapta un cadoutz !
Pentru tine, Monica, avem desigur www.flickr.com/photos/septoct2007/2894709455/in/photostream/" target="_blank">un dar special, asa cum este si minunea care ti-a schimbat viata acum un an ! Multi ani fericiti impreuna, sa va bucurati de fiecare zi ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
danuta36 spune:
Buna seara!
La multi ani papanas Gabriel!
Bernix la mai multi ani fericiti cu bucurii si impliniri,alaturi de printesa si sot!
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alehiam
ce dragute sunt... cat de lung zici ca e cristi Parca R e mai mic la inaltime decat Cristi. Ce curajos e Cristi cu aspiratorul ala... R numai ce il vede fuge de frica... Si nici macar nu il folosesc la scos mucii. Asta e, nu-i place ce zgomot scoate "monstrul". SabinaY, ce mutrita dulce are Erika in poza buuu Mad, mami de Robertino (09.09.2007) www.flickr.com/photos/24773408@N05/" target="_blank"> poze ursulet |
Cristi are 81cm, am masurat costumul, are lungimea de 70cm si 38cm masurat de la cusatura dintre picioare pana la gat-sub barbita, (aici ii este fix lui Cristi)masoara-l pe R si daca e ok cu cea mai mare placere.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
sim_stoian spune:
Imi cer scuze de absenta. In primul rand:
Rox
Sa fii sanatoasa si sa fii inconjurata de liniste si bucurii! 
Bernix
Sa fii mereu inconjurata de cei dragi si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume.
Acum sa imi motivez absenta si faptul ca nu i-am urat Roxanei LMA la timp. Stefan are febra, pe langa cele 4 masele care i-au iesit partial (cate un-doi colt la fiecare), vor sa iasa si caninii de jos, amandoi!!! Mai au f putin pana sparg gingia. Asa ca azi dimineata s-a trezit cu 39.3, am sarit ca arsa din pat cand l-am simtit cum frige. Asta-noapte am fost la o nunta, Stefan a ramas cu mama. Pe la 4 ne-am intors, ne-am bagat la nani cu el la noi in pat, pe la 6 a papat bibele de dimineata si era ok, iar la 8 ardea rau de tot. I-am facut impachetari, e pe antitermice, sa vedem cum decurge treaba la noapte. Azi vroiam sa ma duc la Agapitos sa intreb daca putem inlocui sosul de portocale cu sos de caramel, dar nu am putut
Toata ziua a urlat dupa mine, a dormit catarat doar pe mine, nu vrea pe nimeni si nimic altceva ![]()
Papanash eu nu am apucat sa ii cumpar creioane, nu am avut cand. Multumesc de strigare
Sa stii ca am mai citit din cand in cand, dar nu am avut cand sa scriu.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
trandafiras belgian Ioana 
Sa cresti mare sanatoasa si frumoasa! Carpatina, felicitari pentru comoara pe care ai crescut-o!
Jurnal de calatorii