Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (194)
Raspunsuri - Pagina 19
devylla spune:
Neata,
Dau o tura scurta pe-aici,inainte sa plec la munca.Azi este innorat si racoare.Eu m-am trezit parca mai obosita decat ieri.In fine,nu ma mai plang
in afara faptului ca am o durere de spate,la orice miscare "de rotatie"
ma doare de mor.
Erina multumesc de urare,parca ai ghicit.Eu iubesc toamna...si cu atat mai mult in Japonia,pentru ca este de lunga durata si fara atatea ploi,noroi si mizerie
Sper sa apuc putin pana vin in tara din culorile minunate ale naturii.
Vroiam sa te intreb din vreme.Daca iti doresti ceva din Japonia,nu ezita sa ma rogi.Momentan am loc in bagaj suficient
.Din partea mea ar fi chiar o placere.
Luy multumesc frumos de aprecieri
Si mie mi-ar place sa ne vedem neaparat.Lasa-mi te rog nr tau de telefon intr-un PM.
Multumesc de asemenea tuturor pentru aprecieri.
Sanatate puiutilor bonlaviori.Ii
pe obrajori.
Am fugit sa mai beau o gura de cafea si sa ne pregatim.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Am intrat repede sa dau eu cafeuta sau ciocolata calda(special pt Roxana) sau lapticul si ceiaul pt doritoare.Ca sa nu va suparati dau si mic dejunul ca tot am avut timp de la 5 sa-l pregatesc.
Da CRisti sa- trezit la 5, la 6 i-am dat lapticul si nu a mai vrut sa adoarma ca trebuia sa-l urmareasca pe tati cum se pregateste de serviciu(era ca un detectiv in urma lui) si sa-i spuna pa.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
alehiam spune:
Multumesc Cecilia de tratatie. O fi fost ceva in aer?! ca si Robert s-a trezit la 6 jum si de abia l-am doborat sa mai doarma un pic... sper sa nu fie un semn bun pentru toata saptamana ![]()
Mad, mami de Robertino (09.09.2007)
www.flickr.com/photos/24773408@N05/" target="_blank"> poze ursulet
rnico spune:
buna dimineata!
acum am si eu un pic de timp sa va salut
a venit bunica sa stea cu alesia ca de la 1 oct io ma intorc pe baricade
pana atunci savuram ultimele zile impreuna
, pacat ca temperaturile nu ne prea ajuta
alesia 23oct2007
alehiam spune:
pauza pt un nou capitol
alehiam spune:
La noi de pe 1 oct vine bona. Sper sa fie totul ok, ca sa incep de pe 15 muncile.
Cecilia daca are 31 cm de la gat la cusatura dintre picioare cred ca si pentru R e mic.Si el e scurt in picioare
si lung la corp