Pepenasi de iulie-august 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

salutareeeeeeeeeeeeeeeeeeee
iaca si oaia ratacitoare! (adik io!)
nu am murit, nu am patit nik...doar ca am fost super ocupata ieri, nici nu am deschis calcu'ceea ce e foarte rar in cazul meu. Si vad ca v-ati pus pe scris nu gluma.
a fost ziua lu' barbacmiu si cum l-am trimnis la beut...ca a facut 35 si acasa nu aveam cum face ceva...am ramas in charge cu toate. si de aia am plecat si eu de acasa pe la 11 cu tot cu pitic si pana la 4 jumate nu m-am mai intors. a fost frumos afara si gata! ce atata mancare si curatenie?? am plecat si io!
acum reiau de unde am ramas la pagina 5 capitolul trecut si sper sa ajung la zi.

azi m-am vazut cu BUJOsi cu FILIPOCU!!!Era in trecere prin bacau. a facut poze cu un aparat ca al meu!(na ca ma laud si io!) Abia astept sa le vad!!!

Gata, merg sa cetesc!sper ca numai de bine m-ati vb!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mada, tocmai pe tine te sarisem cu laudatul fetelor . Bai, deci fara nici o indoiala Ami seamana cu tine si Ari cu tati. Si-a frumoase amandoua de pica . Faza cu uitatul la camera amandoua odata, am experimentat-o si io cu ai mei . Greuuuu sa-i prinzi sincron!

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bai asa bine am mancaaaat, m-a hranit nepoata-mea!

Ardeleanco sar'na! Mie imi fac si mama si soacra zacusca. Iti trimit cu drag si vezi ca eu chiar vb serios!

Ileana te-ai suparat pe mine? Ca daca da, vin si te alerg pana iti trece si supararea si piticeala!

Apropos de pitici, tanti profa unde esti?

Anna acum cum e Ioana? Mai e agitata?

Ete ca aparu si profa! Sa-ti traiasca barbatu si "invioleaza-l" mai repede! cadou, asha!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Sun s-a mai linistit Ioana, acum se comporta in mod obisnuit. Mai doame, se mai trezeste, acu' ii dau sa pape cu o mana si cu cealalta scriu. oricum tocmai m-a sunat soacra sa-mi spuna ca a rezolvat cu programarea la ortoped si mergem azi la 6, asa ca daca o fi avut ceva poate ma lamureste dr. Iar maine dimineata am fost chemati la vaccin, trebuia luni, da' a sunat dr si a zis sa venim maine.

Mada a fost ok la sala, chiar daca e prima data cand merg si nu am rezistenta ca cecelalte fete si nici miscarile nu prea le coordonam, dar cu timpul ma obisnuiesc eu. oricum acum am o febra musculara de abia ma misc...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

ANKALURA si eu vreau sa pun poze si tot imi da eroare. O fi din cauza ca merge netu prost la mine?

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Da Biri si p'orma se plang ca nu mai esti dama sexi care se gandea numai ce dres cu banda lata sa-si mai ia si care facea numai mraaaaau si okii pe sub sprancene ci contabila de trebi administrative in casa si dulau de paza la oale spalate. Pai da' noua ne place??? Ei nu se gandesc cateodata ca nici coua nu ne place persoana in care ne silesc sa ne transformam. Si ajungem sa nu ne mai recunoastem, sa nu ne mai simtim bine in pielea noastra si se mira de ce le spunem ca ne doare capul ...

Vreau sa zic ca aseara la 11 jumate, cand m-am trezit iar plimband in brate un copil care plange, singura intr-o casa goala ... am cedat nervos, mi-am sunat barbatul care evident dormea si era ca o pisica sculata din somn. Si i-am zis sa vina imediat sa-si preia copilul. A ajuns la 12:30 in Buc ... nu mai merge la servici si acum e cu bebe. Sigur ca bebe este muuult mai cuminte decat a fost ieri cu mine. Deocamdata. Acuma nu stiu cum sa fac ca sa nu ma bag deloc intre ei. Unde puii mei sa plec ... Da pot????

pica economie de timp pe dreaq. Asta era poate acu cam 5 ani. Acum economia de timp se cheama metrou. La mine masina = a nu cara cumparaturile / a merge pe super toace / a nu ma imbraca cu 3 shube. Atat.

madaaaaa palaria jos si ce mai vrei tu ...
EU NU SUNT CAPABILA DE ASA CEVA!!!!
DACA PATESC CHESTII D'ASTEA SCRIE CRIMA PE MINE. Si am auzit ca este mentionata printr-o carte denumita "Codul Penal" si cik nu-i frumos.

sun cum si de ce sa ma supar pe tine? Ai innebuniiiiiiiiit? Ca sa nu mai spun ca io am pe cine sa ma supar asa k daca vrei ... N-AM. Stai la coada!!!

Baaaaaaaaaaaai!!! Barbate-meu e cu bebe de dimineata si ala doarme de rupe!!!!! Inseamna ca copilul era cu nervii in pioneze din cauza ca asa is nervii lu ma-sa si ca chiar se transmite. Baga-mi-as. Ma duc sa ma culc si eu. Si cand ma scol aranjez sa-mi iau femeie 8 ore / zi. Asta-i viata nene. Daca nu ma descurc - nu ma descurc. Si gata.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Am fost si noi in oras sa cumparam carusel si acum il tine ocupat pe Matei

Anka, Mada, nu-i nici o problema...probabil scriam asa in continuare desi stiu cum se scrie corect insa...recunosc ca din graba mare cu care scriu fac multe greseli, inversez sau uit litere bine ca v-ati dat voi seama despre ce vorbesc...insa tot nu m-ati lamurit daca e ok de plimbat bebele acolo sau nu

Fug sa mananc si eu ceva ca ma luat foamea...Anka mi-a facut pofta cu varza ei calita cred ca o sa imi gatesc si eu.

O zi buna va doresc!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sursu, daca cumva te hotarasti sa comanzi leaganul poate comandam impreuna ca si io as vrea www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=1677&t_id=16060&start=0&limit=9&muv=reszletek" target="_blank">caruselul asta si impartim transportul. Ce zici, te bagi?

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Diarux, multumesc din suflet, acum am salvat si eu nr tau...al meu este:0762310671...asa ca te voi suna eu.

Sun, LA MULTI ANI sanatosi si fericiti alaturi de minunata ta familie.

...si fetele, maine dimineata la ora 10 am interviu....sa-mi tineti pumnii...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ileana noi doua trebuie sa ne intalnim sa te "prelucrez" nitel. Si sigur o sa vezi viata cu alti ochi. Esti prea incorsetata, zau. Si daca se uita lumea la tine, ce? Un bebe mai si urla, asta e, ghinion. Iar daca vii unde suntem numai mamici cu bebici, garantat ca nu te simti nicicum daca incepe scandalul? Ca doar esti intre femei care trec prin ce treci si tu. Si una din noi tot il linisteste. Hai, vino cu bebe si-ti promit eu c-o sa fie bine, ok?

Camy multumesc. Tin pumnii pt maine, stransi-stransi! Nu mai ai nr cu 97 in coada? Eu pe ala ti-am trimis sms duminica...

Ma duc sa trag de fii-mea...doarmeeeee si eu ma plictisesc si intr-o ora tre sa fug si n-am dragalit-o mai deloc, hmmmm....

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput