Pepenasi de iulie-august 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
AnnaBaby spune:
Sun sa dea DD sa aveti parte de cat mai multi ani frumosi impreuna!!! 

Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
gallyb spune:
Sun multi ani fericiti pana la adanci batraneti!!! Sa aveti o zi frumoasa!!!

Xenia (9.07.2008)
M&M spune:
Asa...ca tot e " sezonul piticutilor ", mi-a aparut si mie unu azi; si anume, cand sa ma intorc la serviciu, pe 15 nov cand se termina concediu postnatal sau la anu ' in iulie ( adica sa stau cu bebe un an acasa)...

Sunt tare indecisa si chiar nu stiu ce sa fac...Nu am niciun avantaj financiar , ca sa zic asa,din intoarcerea la serviciu, dar pierd , zic eu, din experienta...

Fetele, voi cat timp vreti sa stati acasa cu bebeii?? Cand vreti sa va intoarceti la serviciu??
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
AnnaBaby spune:
Cristina eu m-am gandit sa stau acasa un an, ca doi mi se pare cam mult...Si vreau sa prind vara viitoare ca sa putem merge cu Ioana in concediu, ca daca ma intorc mai repede la serviciu nu o sa pot lua concediu vara, si imi e de ajuns ca anul asta am stat pe tusa...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
Caprioara spune:
Helou fetili,
Mai, si noi raportam o noapte agitata. Ne-am trezit pe la 3,ne-am tot foit, pe la 4 am papat si apoi nu am mai adormit pana pe 8. O fi fost ceva in aer??? Ea de obicei papa pe la 3-4 si apoi adoarme la loc pana pe la 7-8, papa iar si iar nani pana la 11-12. E adevarat ca io am baut lapte aseara, dar chiar asa de la o cana si juma de lapte sa o dau asa peste cap???
Fetele, multumim de aprecieri la adresa copchiilor
.
Vazut si io toate pozicile noi. Nici nu stiu cu care sa incep cu laudele, asa frumosi pepenashi avem
.
Boti, arati traznet mamico
! Parca esti o fetiscana de 16 ani! Iar Garga a fost o frumoasa si ea! Mi-a placut si lumanarea, si tortul, si gradina. Adica totul de fapt!
Didi, Aiduta ta e o scumpica! Poza cu iepurasul e haioasa foc!
Sursu, zici ca ai pus 2 poze mai reprezentative
? Ce sa mai zic, aia din caditza spune tot
, asa ca te declar oficial cuscra. Cu leaganul, si noi il avem pe cel pe care il are Sebi de Pica albastru cu pestisori. Vezi ca Dma l-a comandat de www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=826&t_id=7664&start=0&limit=9&muv=reszletek" target="_blank">aici, un site din Ungaria, muuult mai ieftin decat pe siteurile din Romania.
Pica, vazut mai atent si poze cu Sebi. Superb si baiatul tau si mami a lui
. Da o fi voie sa ai 2 gineri
? Ca ne place si de el... Trebe sa ne vedem cu totii si sa vedem cum se plac copiii
. Mai, pozele de la mare mi-au dat asa un dor de duca... Vreau si io sa duc Ilinca sa se balaceasca cu picioarele in mare, dar acu nu se mai poate
, ca-i prea frig.
Ana_a, acu daca Matei nu a facut o cerere ferma, ce sa-i faci... I-au luat-o altii inainte
. Da vedeti ca avem multe fete la odisee, toate una si una
. Nu ramaneti voi neincuscriti.
Cristina, vazut si Mihaita frumusel foc. Sa mai pui poze, da?
Tiberica, vazut si pozele Francescai cu ursitoare. Foarte frumos! Si surioara e frumoasa foc!
Sun, multi ani fericiti inainte! Si petrecere frumoasa.
Mai, cred ca mai aveam de laudat pepenashi, dar a venit Matei de la scoala si trebe sa fug.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
SunSmile spune:
Multumesc fete scumpe si dragi!
Vazut pepenasi unu si unu. Imi vine sa pup ecranu de dulci ce sunt. Si Karina si Milan si Ilinca si tooooti toti! Sa na traiasca!
Ciclu - venit chiar ieri, a doua oara. Prima data fu nasol, fantana arteziana, acum e ok, normal, ca inainte de sarcina. Eu alaptez 50-50% (in mare, sa zicem). Dna dr a spus ca e foarte bine ca a venit...si culmea, si eu cred la fel.
Intors la birou - exact asta e subiectul zilei la mine. Ma tot petzeshte dragul meu sef, mi-a triplat salariul numai sa revin in ianuarie. Dar nu vreau. Macar 1 an sa stau, s-o stiu diversificata complet, sa aiba un program clar si apoi vedem. Desi ma jigneste suma de 6+2 mil dar pt Thea orice-orice!
Ce vreme de kko...da' nu conteaza, azi e ziua mea libera (dupa ce vine tati) si apoi mergem la restaurant toti 3...abia astept (in sfarsit pot sa mananc fructe de mare muuulte fara sa ma simt vinovata ca nu face bine la sarcina:) )
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
ankalaura spune:
Anutzo - WARP e viteza din Star Treck soro, ala se cheama WRAP
Eu o tin pe moaca in marsupiu da' parca tot mi se pare ciudat sa atarne asa acolo. Plus ca adoarme cu nasul strecurat bine inauntru, de ma inteb cum respira....
Cu masina si condusul... Nu as fi crezut vreodata ca pot sa stau fara masina, dar va spun cu mana pe inima, de cand a vandut-o barbatu-miu pe a lui si umbla cu a mea si vad locul de parcare gol, tare usurata ma simt! Am noroc poate, pentru ca absolut tot ce imi tebuie am pe o raza de maximum 500 de m, de la parc, politie, posta, spital de copii, dispensar... pana la Kaufland, farmacii, aprozare, librarie, banci.... nu cred ca imi lipseste ceva, si mi-e bine asa. Plus ca mi-ar fi fost putin mai greu cu doi copii in masina, asa cred... deci prefer sa imi rezolv treburile in jurul casei, si ce nu pot, daca e ceva sa nu pot, ii deleg lui barbatu-miu...
Altfel, consider masina un lucru extrem de necesar, mai ales in Bucuresti, mai ales cand ai copii.... Chiar si cand o aveam doar pe Eliza, masina era obligatorie, ca duceam fata la gradinita, apoi mergeam la serviciu, seara o lua Ovidiu, eu ma duceam la cumparaturi...
Trezitul lui bebe - a mea are urmatorul program de somn, cu mici modificari:
21.00 - 7.00
8.00 - 10.30
13.30 - 17.30
In timpul noptii se trezeste vreo 5 minute sa pape nitel. Cam asa doarme ea. Uneori o imbrac dormind si plec cu ea asa.
LAPTE - Sursu, la emisiunea aia despre alaptare, dr Stoicescu a spus ca pentru o buna lactatie trebuie baut juma' de litru de lapte pe zi! Eu nu prea beau lapte in general, dar uneori imi mai e pofta. La fel de bine cum mananc si ceapa sau ardei iute (fara excese), fructe de tot felul, beau si cate un pahar de bere, beau si vreo 2 cafele pe zi (normale, nu tari de sa iti sara basca din cap!) si bebelina mea nu a
avut decat vreo 3 zile de colici in toata cariera ei de pana acum! La fel am procedat si la Eliza 
CRIS - daca laptele scade, nu inseamna ca ai gresit undeva... Asta e... Si noi suntem la 1-2 bibe de formula pe zi, ei si ce?
DENISA - dar de ce zici ca tre sa faci livretul la notar?? Noi l-am scos de la primarie, de la cununii, chiar daca nu eram casatoriti! L-am scos dupa ce am nascut-o pe Eliza si l-am schimbat tot la primarie dupa ce ne-am casatorit, adica vreo 2 ani mai tarziu...
S-or fi schimbat regulile?
Totusi, nu pricep ce treaba are notarul cu starea civila.
GALLY - nu ai mai pus poze cu Xenia! Pune soro cateva, sa vaz daca mai seamana cu fie-mea 
Eu sunt in urma tare de tot cu cititul, si nu cred ca mai reusesc sa recuperez. Avem deja un program "ceas", de cand a inceput Eliza gradinita si restul activitatilor...
Nu am reusit sa pun poze, dar ma straduiesc.
Si e posibil sa tot absentez in viitorul apropiat ca vreau sa ma tin de traducerea actelor pentru dosar ca altfel mi se marita fetelor si ne prinde in Romania, ceea ce nu imi doresc deloc....
Fug acuma sa pregatesc masa pentru Eliza, iar apoi sa fac o varza calita cu fripturica de purcel ca m-a pocnit pofta
Anca mami de Eliza si Erika
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ce faceti? La noi azi e mai soare si pare ca va fi mai caldutz si mai frumos afara decat zilele trecute, oricum te binedispune putin soare.
Caprioara super ca nu ati avut reactii.
Didi ce scumpica e Aida.
Tecky ms.
Tiberica da am si eu zile din alea de nu imi vine sa spal un vas da cu chiu cu vai ma pun si le fac ca nu are cine sa le faca si tot eu le fac pana la urma.
Si eu tre sa ma ocup de acte si etc astazi tre sa ii triez lui Florin dintre hartii si etc si nu am nici un chef da trebuie depuse taxele si tre sa ma ocup de ele.
Laremi ma bucur sa aud ca medicul a zis ca e totul ok.
Marina o sa se joace si ea stai linistita oricum Sofia e cu o luna mai mica decat Ami deci mai are timp.

Ana multumim mult. Auzi te superi daca iti zic ceva?
Ala in care pui bebele eu stiu ca se cheama wrap, nu warp.
Ca am vazut ca de multe ori scrii warp. Sper ca nu te superi ca te corectez dar warp inseamna firele de tesatura care merg pe verticala.
Multumim de complimente.
Narcisa e mai bine nu mai face febra ochisorii arata mai bine nasucul o mai chinuie si tusa da acusi speram sa scapam si de ele.
Bufi eu am mai zis asta eu la ambele le-am dat asa laptele la temp camerei si chiar temp de afara daca eram pe drum nu le-am invatat cu lapte cald ca nu vreau sa ma trezesc ca daca nu am unde sa il incalzesc imi fac mofturi ca nu papa.

Anna cum a fost la sala? Eu am fost la aparate si am reusit sa consum 455 de calorii.
Diseara merg la aia legs, bums and tums si mai merg duminica tot la aia.
Ca zicea cineva, sorry da nu mai tin minte cine ca sa nu raceasca copilul cand mergeti la vaccin aici zice ca raceala nu are nici o treaba atata timp cat bebele nu a facut febra in ultimele 24 de ore.
Gabriela spor la treburi si la invatat pt master.
Cum se mai simte printesica?
Tiberica ms.
Boti f frumos mesajul pt Carmenela mi-a placut mult cum ai scris.

Didi nu asa cai faina?
Anaxena ma bucur sa aud ca ati reusit sa scapati mai repede de la salon.
CristinnaP sorry nu am reusit sa te trec in lista mai rapid da te-am trecut aseara cand am deschis cap nou.

Vicky ms.
Boti eu ma chinui sa ma mobilizez si sa ma tin de mersul la sala ca stiu ce bine face ceva miscare si cum de vreo trei ani am fost o sedentara si jumate e cam cazul sa pun muschii la ceva munca nu mai zis inima ca daca alerg 10 minute deja gafai ca trenul si nu e semn bun.
Mina eu am pus-o si pe Ari in saculetz dar numai iarna acuma inca e caldutz in casa cu centrala la minim si nu e nevoie de saculetz Ami doarme in body cu mance scurta si sleepsuit si atata fara paturitza sau ceva.
Ileanna logic ca nu ai sa te arunci din prima la mers in magazine si etc da incet incet azi parc maine parc poimane parc si tot asa pana se mai obisnuieste si el si pana se invata ca nu o sa urle non stop pana la 2 ani. Mai ale mele is destul de cuminti nu am ce zice da si pe el le apuca urlatul exact cand ma doare mai tare si mai zicea cineva creca Laura ca exact cand iesi in lume si ar trebui sa taca atunci urla mai tare, legile lui Murphy...
Hai sa iti povestesc o faza eu la posta cu Ari de mana Ami in carutz hranita schimbata etc si ditamai cutia de trimis pachet. Bunn ma asez la rand Ari incepe sa alerge pe acolo mai zic eu hai la mami nu pune mana etc. Totul bine si frumos ma cheama la ghiseu zic uite asa si asa cutia asta acolo etc. Zice ok mergi inapoi spre rand ca acolo era cantarul si pune-o pe cantar, Ari intre timp scotea felicitarile din rafturi
Strig la ea le pun rapid la loc merg inapoi la cantar pun cutia cu piciorul batzaiam carutzul cu Amira in el care se smiorcaia. Zice ala are 3 kg si etc daca vrei sa mai scoti din el ca e prea greu si va fi f scump, ok merg iar la ghiseu sa iau un plic de la el platesc merg inapoi la cantar Amira o apuca efectiv urlatul cat o tin plamanii cu mainile desfac cutia scot etc cu un picior leganam carutzul las alea scot suzeta i-o dau o scuipa intre timp Arianna alerga pe acolo de jur imprejur si eu ii ziceam sa vina la mine sa nu se loveasca logic ca nu ma auzea. Reusesc sa puna alea in plic inchid iar si sigilez cutia bine ma trecusera toate caldurile Amira tot urla Arianna iar scotea felicitarile din raft vine ala se uita 2 kg si 100 ca nu mai am ce sa mai scot ca de la 2 kg in sus e f scump. Am zis ca mor i-am zis lasa-l asa in pisicii lui de pachet ca disper aici am platit si am plecat nu zic cum am iesit de acolo nu mai aveau nici una nimica, erau perfect zambitoare cuminti ce mai ingerasi.
Si imagineaza-ti linistea de la posta ca la noi e f liniste acolo si cum urla a mea de numa se uitau aia la mine ca la felul douazeci da ce era sa fac nu am 20 de maini asta este. Deci nici ale mele nu is asa cuminti. am patit tot felul si pe tren si pe metrou cand Ari se dadea cu fundul de papamnt si nu ma asculta si la urma s-a lovit si a inveput sa planga cu lacrimi de crocodil asta mica a vazut-o ca plange s-a pus si ea pe urlat si tot asa. Ce mai aventuri la malul marii, ale mele is cuminti nu zic nu da nu is perfecte nici un copil nu este si figuri si urlete si mieunaturi is inevitabile din pacate si cand ti-e lumea mai draga atunci le apuca.
Vai nu mai ziceti de kg va rog frumos eu am ramas fix la 70 si Didi eu am 1,66 deci nu e mare diferentza.
Narcisa multumim mult de tot.

Na trimit mesajul ca scriu la el de doua ore creca si tot nu am terminat mai revin cand reusesc
de
Ari si
Ami
MissJJ spune:
Biri multa sanatate! Sa stii creca se ia.
Dia uff bietul pisu'. lasa ca ii va trece nu ai poze cu el ca nu tin minte daca l-am vazut.
Cu sportul merge incet da sigur.![]()
Dia ms.
Aaaa finally cineva care ma intelege cu vb cu alta lume in afara de aia sub 2 ani.
Vezi de aia is eu asa activa pe forum.![]()
Marina ma bucur ca totul este ok cu bebitza. Esti belea cu uitatul.
Gata am terminat cap trecut fug sa pun fata la somn si sa fac ceva treburi. Revin.
de
Ari si
Ami
atb spune:
Finally, v-a ajuns si ardeleanca din urma... 
La multe lunisoare bebeilor care implinesc azi 2 si 3 luni!!!!
Sun, la multi ani cu ocazia aniversarii celor 3 ani de casatorie, sa fiti fericiti, iubiti si sanatosi toti 3!!! Si cat de curand sa vina si bebe 2!
Multzu de sampanie!
Narcisa, taaaare de tot faza cu pateurile...
da bine ca ti-ai ales raionul ala, daca te dadeai la cognacuri sau alte licori??? Auzi, nu ne lasa cuscra-ta sa ne vedem... o zis s-o las pe fii-ta in pace.
Da daca vii la Cluj tot ne vedem noi si fara sa stie ea... ![]()
Ana, Anna, si voi toate astea cu compoturile si muraturile, harnice sunteti maica!!! Mie nu-mi pune nimeni o zacusca??? Ca cotizez 150% !!!
Io n-am vreme si nici rabdare de asa ceva, si acu daca mama e plecata din tara... la soacra nu apelez nici sa ma tai!
Ankalaura, varza calita???
Vin la tine!
Mai am de scris dar trimit aku mesaju asta ca s-a trezit pishcotelul si tre sa fug la el!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008