Bulgarasi si globulete de nov-dec (114)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Miha,super-tare concluzia pustiului tau ref. la mamica "nelvoasa"; am ras cu lacrimi!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

hey, nu ma lasati sa ajung la 8 mesaje consecutive, fara alte interventii!!parca asta ziceati ca este baremul pentru vorbitul de una singura ??

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

parca 10 erau...scuze de intrerupere

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Cami, nu vorbesti singura, suntem si noi p-aci. Eva tocmai a terminat de mancat, si ea este o mare mofturoasa, a mancat orez cu vita (cateva lingurite), avocado, cartof dulce si paine cu branza. Din fiecare cate putin sau cate foarte putin. Daca i-as pune pe masa un singur sortiment n-am sta nici noi bine. Acum papa dintr-un biscuite si din cand in cand arunca cu el.

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vasari mersi, in final am pus pozele in alta parte.. dar cand am timp ma ocup si de ordine in poze... acum nu-mi pot modifica semnatura, dar nu mai am nervi!
ankule va asteptam pe toti treisi sa vi sa ti-o iei pe Ana ca ii face peri albi cu mancatul.
cami, adra-bell ma inscriu si eu la Fite de nemancare cu Ana... la lapte am ajuns la maxim 200 ml/zi... Elena bea 500ml/zi, fructele le papa bine, cereale cu fite, legumele super fite, carnea merge cu paine si atat.. in rest : sa traiasca iaurtul

si va multumim tuturor pt. laude

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami

hey, nu ma lasati sa ajung la 8 mesaje consecutive, fara alte interventii!!parca asta ziceati ca este baremul pentru vorbitul de una singura ??
Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

parca 10 erau...scuze de intrerupere

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Buna ziua dragutelor!

Am cam lipsit iar cateva zile nu stiu daca ne-ati simtit lipsa,dar suntem raciti si eu si sotul si Maria care a luat de la noi!DA ce raceala ....din aia super nasoala,eu de vro 3 ani n-am mai racit da acum sunt varza!Maria vad ca doar nasucul ii curge si ii dau niste panadol!Si plange cand o aspir,i-am luat batista bebelusului,nu prea imi place mie,dar e eficienta,ca e tare infundata!

In rest am fost si noi la control la 9 luni,are 9300 kg si 75 de cm,si e totul ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

intru si eu un pic, nu am ragaz..

LA MULTI ANI SARBATORITELOR ZILEI!

noi nu am scapat de muci, din contra, acum avem o laringita si o otita; am fost la spital si a facut aerosoli, acum imi pare rau ca nu am luat aparat de la BE(cum a zis ADRIANA); mi-a dat dr imprumut aparatul ei; ADRIANA TU DE UNDE AI LUAT? dr mea a zis ca la farmacia de langa spital ar fi mai ieftine, la 150 ron; acum are si tuse expectoranta si i-as da si ambroxol de la mine putere;

prin urmare tot nu mancam;

ieri, in disperare de cauza, i/am dat si orez cu lapte dannette, numai sa manance ceva

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ellis dar ptr ce se fac aerosolii?
Eu ii dau orez cu lapte de la Milli

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Sorina7
si fiind vorba de bani: voi v-ati revendicat dreptul la nasterea bebeului ? eu nu am indraznit, ca patronii straini nu prea stiu cu ce se mananca legile pe la noi si ma gandeam ca nu pica bine...da acu parca imi pare rau

Si patronii mei is de peste mari si tari dar eu cererea am facut-o la contabilitate.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Helau!
Ce drept mey? Ca eu nu stiu nimic!

Mergi la inceput