Bulgarasi si globulete de nov-dec (114)
Raspunsuri - Pagina 7
anacami spune:
Miha,super-tare concluzia pustiului tau ref. la mamica "nelvoasa"; am ras cu lacrimi!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
anacami spune:
hey, nu ma lasati sa ajung la 8 mesaje consecutive, fara alte interventii!!parca asta ziceati ca este baremul pentru vorbitul de una singura
??
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
ancadragoman spune:
parca 10 erau...scuze de intrerupere ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
adra_bell spune:
Cami, nu vorbesti singura, suntem si noi p-aci. Eva tocmai a terminat de mancat, si ea este o mare mofturoasa, a mancat orez cu vita (cateva lingurite), avocado, cartof dulce si paine cu branza. Din fiecare cate putin sau cate foarte putin. Daca i-as pune pe masa un singur sortiment n-am sta nici noi bine. Acum papa dintr-un biscuite si din cand in cand arunca cu el.
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
pussi spune:
vasari mersi, in final am pus pozele in alta parte.. dar cand am timp ma ocup si de ordine in poze... acum nu-mi pot modifica semnatura, dar nu mai am nervi!
ankule va asteptam pe toti trei
si sa vi sa ti-o iei pe Ana ca ii face peri albi cu mancatul.
cami, adra-bell ma inscriu si eu la Fite de nemancare cu Ana
... la lapte am ajuns la maxim 200 ml/zi... Elena bea 500ml/zi, fructele le papa bine, cereale cu fite, legumele super fite, carnea merge cu paine si atat.. in rest : sa traiasca iaurtul
si va multumim tuturor pt. laude

PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami hey, nu ma lasati sa ajung la 8 mesaje consecutive, fara alte interventii!!parca asta ziceati ca este baremul pentru vorbitul de una singura |
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman parca 10 erau...scuze de intrerupere |

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
uberbax spune:
Buna ziua dragutelor!
Am cam lipsit iar cateva zile nu stiu daca ne-ati simtit lipsa,dar suntem raciti si eu si sotul si Maria care a luat de la noi!DA ce raceala ....din aia super nasoala,eu de vro 3 ani n-am mai racit da acum sunt varza!Maria vad ca doar nasucul ii curge si ii dau niste panadol!Si plange cand o aspir,i-am luat batista bebelusului,nu prea imi place mie,dar e eficienta,ca e tare infundata!
In rest am fost si noi la control la 9 luni,are 9300 kg si 75 de cm,si e totul ok!
ellis spune:
intru si eu un pic, nu am ragaz..
LA MULTI ANI SARBATORITELOR ZILEI!
noi nu am scapat de muci, din contra, acum avem o laringita si o otita; am fost la spital si a facut aerosoli, acum imi pare rau ca nu am luat aparat de la BE(cum a zis ADRIANA); mi-a dat dr imprumut aparatul ei; ADRIANA TU DE UNDE AI LUAT? dr mea a zis ca la farmacia de langa spital ar fi mai ieftine, la 150 ron; acum are si tuse expectoranta si i-as da si ambroxol de la mine putere;
prin urmare tot nu mancam;
ieri, in disperare de cauza, i/am dat si orez cu lapte dannette, numai sa manance ceva 
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
ancadragoman spune:
Ellis dar ptr ce se fac aerosolii?
Eu ii dau orez cu lapte de la Milli![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
adyanna spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Si patronii mei is de peste mari si tari Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Helau!
Ce drept mey? Ca eu nu stiu nimic!